Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turgay bey su siteye girp bize yaziyorsunuz ya... ne diyeyim size. ailenizin her bireyi ailelerimizden gibi oldu. SAGOLUN. ama oyle fotografla falan olmz. KUTLAYACAGIZ BIZ...
  • VE BU KAYIP COCUKLAR ICIN ÖZEL BIRIM KURDURAN KISI TUNCAY BABA DEGILMI
  • TUNCAY BABA SEN COK YASA
  • TURGAY BEY BU ÇOK GÜZEL BİR HABER İNŞALLAH DEVAMI GELİR. BU OLAYLARIM ÇÖZÜLMESİ UMARIM KÖTÜLERİN CESARETİNİ KIRAR....
  • EVET YA GERCEKTEN. BEN CIKMAK ZORUNDAYIM ARKADASLAR BU GECE COK FARKLI... INSALLAH ILAYDA VE DIGER KAYIP COCUKLAR ICIN DE AYNI MUTLULUGU YASARIZ.
    TURGAY BEY EN KISA ZAMANDA BEKLIYORUZ FOTOGRAFI... GOZUNUZ AYDIN. GOZUMUZ AYDIN...
  • arkadaşlar özür dilerim sayfa hata vermiş o yüzden yazılanları okuyamadım o yüzden sordum yazan falan yokmu diye pardon bende aileyi ve sizleri kutluyorum iyiki varsınız hepimizin ailenin gözü aydın
  • özel ekibi devlet güçleri oluşturdu-sizin bildiginiz sekilde olaylar gelismedi fakat bende detay su anda veremem.lütfen isim vererek o olusturdu bu olusturdu polimigine girmeyelim.devletimiz ekip olusturdu ve devletimiz buldu
  • GYMIM FALKONXLIFE SERKANIM KEVIN ABANOZ SITEYE GIRINCE KIMBILIR NEKADAR SEVINICEKSINIZ BURDA BAYRAM YASANIYOR SIZDE SEVINCIMIZE ORTAK OLUN ARTIK PASTA SIPARISI BILE VERILIYOR
  • turgay bey en yakın zamanda fotonuzu bekliyoruz. Şöyle bol Şerefcan'lı resimleri.
  • Sabırsızlıkla resimleri bekliyorum.
    Ayrıca haberleri de kaçırmamalı.
  • arkadaşlar bende yatıyorum sabaha erken kalkmam lazım hepinize iyi geceler iyi sabahlar bugece şeref için sevindik yarın da ilayda ve tüm kayıplar için seviniriz hepiniz hoşçakalın
  • sizleri
  • iyi sabahlar
    bende bir gram uyku yok
    halbuki erken yatacaktım bugün :)
    iyi ki yatmamışım
  • gözlerimde uyku akıyor..sanırım yinde yatağa gitmemkete direnicem ve bilgisayarın başında sızıp kalıcam..akşam dedim ya size hepiniz uyuyamı kaldınız klavyelerin başında diye...allah söyletti galiba..ne için bekliyorum bilmiyorum
  • KIZIMI ARTIK DAHA RAHAT SEVICEM
  • Allahım, ben ne yaptım da
    Beni bu kadar mutlu ettin?....
  • INSANLIK YAPTIN ELINDEN GELEN YARDIMI ESIRGEMEDIN YOZSOY
  • yasemin senin yaptıkların çok güzel şeylerdi arkadaşım. Seni tanımıyorum ama harika bir anne olduğuna eminim.
  • EVET BEN CUMA GIDIYORUM TÜRKIYEYE BENDE AILE KABUL EDERSE ZIYARET EDICEM
  • Benim yerime de seversiniz artık.
    Öyle bir imkanım olmadığından. :((

Ama öncelik ailenin.
    Onlar mutlu ve bir arada olsun yeter ki!!!
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.