turgay bey su siteye girp bize yaziyorsunuz ya... ne diyeyim size. ailenizin her bireyi ailelerimizden gibi oldu. SAGOLUN. ama oyle fotografla falan olmz. KUTLAYACAGIZ BIZ...
VE BU KAYIP COCUKLAR ICIN ÖZEL BIRIM KURDURAN KISI TUNCAY BABA DEGILMI
TUNCAY BABA SEN COK YASA
TURGAY BEY BU ÇOK GÜZEL BİR HABER İNŞALLAH DEVAMI GELİR. BU OLAYLARIM ÇÖZÜLMESİ UMARIM KÖTÜLERİN CESARETİNİ KIRAR....
EVET YA GERCEKTEN. BEN CIKMAK ZORUNDAYIM ARKADASLAR BU GECE COK FARKLI... INSALLAH ILAYDA VE DIGER KAYIP COCUKLAR ICIN DE AYNI MUTLULUGU YASARIZ. TURGAY BEY EN KISA ZAMANDA BEKLIYORUZ FOTOGRAFI... GOZUNUZ AYDIN. GOZUMUZ AYDIN...
arkadaşlar özür dilerim sayfa hata vermiş o yüzden yazılanları okuyamadım o yüzden sordum yazan falan yokmu diye pardon bende aileyi ve sizleri kutluyorum iyiki varsınız hepimizin ailenin gözü aydın
özel ekibi devlet güçleri oluşturdu-sizin bildiginiz sekilde olaylar gelismedi fakat bende detay su anda veremem.lütfen isim vererek o olusturdu bu olusturdu polimigine girmeyelim.devletimiz ekip olusturdu ve devletimiz buldu
GYMIM FALKONXLIFE SERKANIM KEVIN ABANOZ SITEYE GIRINCE KIMBILIR NEKADAR SEVINICEKSINIZ BURDA BAYRAM YASANIYOR SIZDE SEVINCIMIZE ORTAK OLUN ARTIK PASTA SIPARISI BILE VERILIYOR
turgay bey en yakın zamanda fotonuzu bekliyoruz. Şöyle bol Şerefcan'lı resimleri.
Sabırsızlıkla resimleri bekliyorum. Ayrıca haberleri de kaçırmamalı.
arkadaşlar bende yatıyorum sabaha erken kalkmam lazım hepinize iyi geceler iyi sabahlar bugece şeref için sevindik yarın da ilayda ve tüm kayıplar için seviniriz hepiniz hoşçakalın
sizleri
iyi sabahlar bende bir gram uyku yok halbuki erken yatacaktım bugün :) iyi ki yatmamışım
gözlerimde uyku akıyor..sanırım yinde yatağa gitmemkete direnicem ve bilgisayarın başında sızıp kalıcam..akşam dedim ya size hepiniz uyuyamı kaldınız klavyelerin başında diye...allah söyletti galiba..ne için bekliyorum bilmiyorum
KIZIMI ARTIK DAHA RAHAT SEVICEM
Allahım, ben ne yaptım da Beni bu kadar mutlu ettin?....
INSANLIK YAPTIN ELINDEN GELEN YARDIMI ESIRGEMEDIN YOZSOY
yasemin senin yaptıkların çok güzel şeylerdi arkadaşım. Seni tanımıyorum ama harika bir anne olduğuna eminim.
EVET BEN CUMA GIDIYORUM TÜRKIYEYE BENDE AILE KABUL EDERSE ZIYARET EDICEM
Benim yerime de seversiniz artık. Öyle bir imkanım olmadığından. :((
Ama öncelik ailenin. Onlar mutlu ve bir arada olsun yeter ki!!!