Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENIM KIZIM ZATEN RESMINI GÖRDÜKCE ABI DIYORDU
  • herkes iyi bir uykuyu hakketti galiba arkadaşlar :))
    Ne geceydi ama.
  • bu gece şahit olduklarımı düşündükçe inanamıyorum sanki rüyadayım şükürler olsun
  • Ya arkadaşlar inanılmaz merak ediyorum Şeref'in yüzünü onun yeni , taze, sıcacık bi resmini istiyorum.Yanlış anlamayın ama onun elimizdeki bu resimlerine, afiş için kullandığımız, sunularda kullandığımız, bilgisayarımın masaüstünde olana....haftalarca boğazıma bi limon takılmasına neden olan o "kayıp çocuk şeref can'a" bakmayacağım artık.Ben bir bulunuş resmi istiyorum...
  • herkese iyi geceler

sabır sabır yozsoy
    sabırrr!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 2 Ağustos 2006; 4:11:10 >
  • Çiğdem hatırlarmısın ne kadar acı çekiyorduk. Nerede bu yavru diye diye ?
  • hadi herkese iyi geceler. Kötü gün dostları.
  • İŞTE ŞİMDİ ARTIK O BAL YANAKLARINI YİYEBİLİRİM...
  • YOZSOY PM NE BAKTIN MI?
  • HERKESE İYİ GECELER SABAH GİRECEK ARKADAŞLAR MÜJDEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BENDE HERKESE İYİ SABAHLAR DİLİYORUM ARTIK.
    YENİ GİRECEK OLAN ARKADAŞLAR ÇOK ŞAŞIRIP, ÇOK MUTLU OLACAKSINIZ EMİNİM AMA BU HABERİ BEN VERMEK İSTİYORUM
    MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    ŞEREF CANIMIZ BULUNDU...................................

• HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
    DÜN GÜNDÜZ ÇALIŞIYORDUM ÇOK YORULDUM EVE GELİR GELMEZ YATTIM.AMA GECE ECZACİYİN GÖNDERDİĞİ MESAJLA UYANDIM.HEMEN NETE GİRDİM.HEPİMİZİN GÖZÜ AYDIN.ŞEREFİMİZ BULUNMUŞ.ÖNCELİKLE ENGİN AİLESİNE GÖZÜNÜZ AYDIN DİYORUM.,ALLAH BİR DAHA BÖYLE ACI YAŞATMASIN.ŞEREFCAN İÇİN EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.HEPİNİZ HARİKASINIZ ARKADAŞLAR.HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM GÖNÜL DOSTLARIM.TUNCAY BEY ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETTİ.OĞLUNUZUN BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRECEKSİNİZ.ŞEREF CAN I ALIR ALMAZ BİZİM İÇİN DE O TOMBİŞ YANAKLARINDAN ÖPERMİSİNİZ.

ÇANAKKALE ESKİ ANLAMINI KAZANDI TEKRAR.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!...

SIRA İLAYDA DA UMARIM ONU DA EN KISA ZAMANDA BULURUZ
  • İNANAMIYORUM ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ŞEREFİMİZ BULUNDUMU? RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN .ŞUAN BUNLARI YAZARKEN ELLERİM TİTRİYOR...BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM....İNŞALLAAH ŞİMDİ İLAYDA VE DİĞER KAÇIRILAN ÇOÇUKLAR BULUNUNR.....ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİMMMMMMMMMMMM.............
  • ALLAH RIZASI İÇİN BİRİSİ BİR ŞEY YAZSIN HABER KESİN DOĞRUMU YEMİN EDİYORUM İŞİME BAŞLAYAMIYORUM NE OLUR YA
  • Ailesine büyük geçmiş olsun..

işte azmin zaferi..umarım bir daha böyle kötü anınız olmaz..

falkon haber dogru ve çocuk gayet saglıklı görünüyordu..
  • !!!!ŞEREF CAN BULUNDUUUUU!!!!
    ALLAH'IMA ŞÜKÜRLER OLSUN
  • TURGAY ENGİN TEŞHİS EDİLDİ DEMEK BABASI ANNESİ ÇOCUĞU YÜZ YÜZE GÖRDÜMÜ NE OLUR YA
  • ARKADAŞLAR GOOGLEDE ARATTIM BÖYLE BİR HABER YOKYA PINARGÜL ARKADAŞ NEREDEN DUYDUNUZ LÜTFEN AÇIKLAMA YAPARMISINIZ.?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laleman -- 2 Ağustos 2006; 7:28:05 >
  • CEBİME SAAT 03 DE MESAJI KİM ATTIYSA ONU OMUZLARIMDA VARYANTTAN KONAĞA İNDİRCEM
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.