Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RCCP AÇIKLAMALI OLARAK YAZIVER NE OLUR YA ÇOCUK SAĞLIKLI GÖRÜNÜYOR DİYOSUN SEN KENDİNMİ GÖRDÜN HABERİ DOĞRULAYAN KİM TUNCAY ENGİNMİ
  • RCCP CEVAP NE OLUR YA İHLAS HABER DOĞAN HABER OLAYDAN BAHSETMİYOR
  • cok mutlu olduuuuum. allaha sukurler olsun. bir tek hurriyette yaziyor haber.internette baska yerde yok
  • Hepimize gecmis olsun arkadaslar... Allah butun cocuklarin anne ve babalariyla buyumesini nasip etsin... Emegi gecen tum arkadaslardan Allah razi olsun... Haydi bayram zamani...
  • Çanakkale’de kaybolduktan sonra kaçırıldığına hükmedilen ve dört ay boyunca haber alınamayan Şeref Can Engin’i, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun görevlendirdiği ’Avcı’ lakaplı Şentürk Demiralp İstanbul’da buldu. Küçük Şeref’i evli ve dört çocuk babası A.D.’nin kaçırdığı anlaşıldı.

DÖRT ay önce kaybolan Çanakkaleli Küçük Şeref İStanbul’da bulundu. 7 Nisan 2006’da, ailesiyle birlikte gittiği şehitlik ziyareti sırasında Kabatepe Ziyaretçi ve Dinlenme Merkezi’nde kaybolan Şeref Can Engin’i, evli dört çocuk babası A.D.’nin kaçırdığı ortaya çıktı.

Küçük Şeref’in kaybolmasından sonra hemen arama çalışmalarına başlandı. Ancak kısa sürede bulunamayan ve kaybolmayıp, kaçırıldığı üzerinde durulan Küçük Şeref’ten haber alınamadı. Küçük Şeref’in ailesi, çocuklarının bulunabilmesi için bütün medya kuruluşları ve internet dahil çeşitli yollara başvurdu. Ancak tüm girişimler sonuçsuz kaldı.

BAKAN DEVREDE

Baba Turgay Engin, oğlunun bulunması için geçen ay İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’ya başvurdu. Bakan Aksu da çocuğun bulunması için özel bir ekip oluşturdu.

GÖREV ’AVCI’NIN

Ekibin başına ’Avcı’ lakaplı Emniyet Müdürü Şentürk Demiral getirildi. İşe koyulan ekip, Küçük Şeref’i bulmak için 22 gün önce çalışmaya başladı. Zorlu bir araştırmadan sonra geçen pazar günün Küçük Şeref’in gizlendiği yer belirlendi. Kadıköy İçerenköy’de bir eve dün saat 22.00’de operasyon düzenlenerek Küçük Şeref kurtarıldı. Çocuğu kaçıran ve serbest müteahhitlik yaptığı belirtilen A.D. ise gözaltına alındı. A.D. ilk ifadesinde polise çelişkili açıklamalarda bulundu.

İFADE ŞÜPHELİ

Akraba ziyareti için gittiği Çanakkale’de çocuğu görerek beğendiğini ve kaçırdığını söyledi. Ancak polis, kaçırma olayının başka nedenleri olabileceği üzerinde de durulduğunu açıkladı. Bu arada olayı duyan Engin Ailesi büyük bir sevinç içinde polis merkezine koştu. Engin Ailesi’nin üyeleri Küçük Şeref’i bağırlarına basarken bayram sevinci yaşandı.

Ailesi adına internet sitesi kurdu

2 yaşındaki Şeref Can Engin’in kayboluşu, aile olarak çıkılan bir gezinin aylar boyunca sürecek kabusa dönüşmesine neden oldu. Şehitlik ziyaretinde kaybolan Küçük Şeref’in bulunaübilmesi için bütün yolları deneyen ailesi, son olarak ihbar mekanizmasını çalıştırmak istedi ve bir internet sitesi kurdu. ’www.serefcanengin.tr.cx’ adresli sitede Şeref’e ait fotoğrafları konularak vatandaşların başvurcakları telefon numaraları ve adresler yayınlandı. Ancak bu siteye yapılan bütün ihbarlar asılsız çıktı.

• Başlık da değişir atık.Çok sevindim bende bulumasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 2 Ağustos 2006; 8:00:21 >
  • ŞEREFCAN BEBEK BULUNMAZ ARTIK DİYE BİZLERE HAKARET EDİCİ MSJ YAZANLARIN KULAKLARI ÇINLASIN...(ONLAR KENDİLERİNİ BİLİRLER.).

• HEPİMİZİN GÖZÜ AYDIN
  • laleman haber nerden alıntı
  • yemin ediyorum daha inanamıyorum tüm haber kanallarına girdim haberi bulamıyorum şimdi cepten tuncay beyi arıcam ayıp olcak adama ya bu kadar işin arasında
  • dun gece 2'lerden bu yana uyuyamiyorum allahim sukurler olsun hamdolsun hamdu senalar olsun sana inandik senden istedik bu kadar insani duy yarabbim mucizeler yarat yarabbim dedik iste oldu biliyorduk ve olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... o kadar mutluyum ki ne zaman yasayacagiz diye sikinti duyuyorduk ama biliyorduk ki bugunu yasayacagizzzzzz...

CANAKKALE GECILEMEDI _ HALA IYI INSANLAR VAR_ TURKLUGUMUZLU DINIMIZLE INSANLIGIMIZLA GURUR DUYMAYA DEVAM _KAPAT ARTIK KONUYU DIYENLEREEEEE BAGIRIYORUM MUJDELERRRRRR OLSUN ISTE BIZ KAZANDIK BIZIM BAYRAMIMIZ BUUUUU....

ailee cok cok gecmis olsun bundan sonrasi o insanlara kolay gelsin!!!
    emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler...
    buradaki tum dostlara da bayramimiz kutlu mutlu olsun insallah...
  • HABER KANALLARI HANÜZ DUYMADI SANIRIM SABAHA KARŞI ENEMY İLE GÖRÜŞTÜM, DOĞRU
  • laleman çok sağol heyyyyyyyyyyyyyyt ÇEKİLİNNNNNNNNNNNNNN

ŞEREFCAN EFE GELİYOR LEN
  • alanyadan cmts aksami donuyorum kacirdigim bir kutlama olursa cok uzulurum kiskanirim :(

insallah sevinc naralarina yetisecegim :)
  • turgay bey buradasiniz seref cani aldilar mi artik???

canim yuksel abim hayatta pesinizi birakmam artik sen benim sonsuza kadar canim abimsin dun aksam beni arayarak bana yasattigin mutlulugu omrum boyunca unutamam sokaklarda bagira bagira gezindim herkesleri uyandirdim allahim ucarak oraya gelmek ıstıyorum adetaaaaaaaaa...
  • yuce rabbim sana binlerce sukurler olsun
  • allahım bu ne güzel bir haber bugün bayram
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.