Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA TARIF EDEMIYORUM DUYGULARIMI SEVINC KRIZI YADA SEVINC KUDURMASI DIYE
    REAKSIYONLAR VARSA BEN BUNLARI YASIYORUM GALIBAAAA :)
  • GECENIN UCUNDE EVE GIRDIK ANCAK, AMA SAATI ZOR 8 YAPTIM INTERNET CAFELER ACILSA DA KENDIMI ATIP BIR DESARJ OLSAM DEYI DEYIIIIII :)
  • ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNN
  • ALLAHIM İNANAMIYORUM HAYATIM BOYUNCA ALDIĞIM EN GÜZEL HABER ALLAHIM BU SWFER MUTLULUKTAN AĞLIYORUM.
    OLEYYYYYY
    SİTEYİ AÇAR AÇMAZ O BULUN DU KELİMESİNİ AYLARDIR BEKLİYORDUM.
    OKUYUNCA ÖNCE YİNE BİR ARKADAŞIMIZIN RÜYASI SANDIM.
  • RÜYALARIMIZ CIKTI ARKADAŞIM ŞÜKÜRLER OLSUN
  • rüya değil gerçek ayseefeAllaha şükür
  • çok şükür bulunmuş ben artık öldü gözüyle bakıyordum organları için kaçırılmış diyordum çok şükür ailesi ne kadar çok sevinmiştir haberlerde gösterdilermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 2 Ağustos 2006; 10:38:12 >
  • YERİMDE DURAMIYORUM İŞYERİNDE CIGLIK ATIP DURUYORUM
  • haberleri izleyen biri biraz detay yazsın.....nerde nasıl niye eşgaller aynı mı, sağlıklı mı, ya yıldız hanım nasıl...
  • YAVRUMUZ AİLESİNE VERİLDİ Mİ ACABA....

• HABERLERİ İZLEYEN VARSA LÜTFEN BİRAZ BİZİ DE BİLGİLENDİRSİN ARKADAŞLAR....
  • ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR SABAH SABAH BÖYLE HABER DUYMAK..SANA TEKRAR ŞÜKÜRLER OLSUN SAĞ-SALİM BULUNDU ŞEREFİMİZZ...

• BEN SEVİNÇTEN İLK OĞLUM DÜNYAYA GELDİĞİNDE AĞLAMIŞTIM BİDE ŞİMDİ AĞLIYORUM.HAYATIMDA BUKADAR MUTLU OLDUĞUMU HATIRLAMIYORUM.ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN BUKADAR GÜZEL İNSANIN DUALARINI KABUL ETTİN.
  • YAAA İNANAMIYORUM YERİMDE DURAMIYORUMM BURDA 3 KİŞİ AGLADIK SEVİNCİMİZDEN.ALLAH IM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN YA RABBİMM....BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ OLSUUUNNN.....

• ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN SANA

• yataktaydım,aile içinde şerefcanın ismi geçince kalktım. ve bulunmuş. dilek olay 121 gün sonra.ama kaçıran adam şerefcanın genetik babası benim demiş.bu ne oluyo şimdi??istanbulda bulunmuş.galiba üsküdarın üst mahallelerinde.
  • Bu sabah saat 08:30 gibi Kanal7 sabah haberlerinde Haber görüntülendi.
  • ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK BÜYÜKSÜN BU KADAR İNSANIN DUASINI GERİ ÇEVİRMİYECEĞİNİ BİLİYORDUM ŞÜKÜRLER OLSUN
    ARKADAŞLAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN UZUN ZAMANDIR MUTLULUKTAN AĞLAMAMIŞTIM VAR OLUN
    GECE RÜYAMDA ANNEMİ GÖRDÜM DEMEK Kİ BUYMUŞ ŞÜKÜRLER OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyce84

Bu sabah saat 08:30 gibi Kanal7 sabah haberlerinde Haber görüntülendi.

eee yaz bişeyler lütfen anlat işte..
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.