Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şeref Can'ın bulunmasına gerçekten çok sevindim.İnşallah annesinin kucağındaki yerini almıştır.Annesi bizler içinde doya doya öpsün biz kendi çocuğumuz gibi üzüldük allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.
  • BUGÜN BAYRAMIMIZ VAR HERKES DUYSUNNNNNNNNNNNNNNNN

ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN

• EBRUBALCI NASILSIN?
  • BENCE ADAM KAÇIK NUMARASI YAPIYOR
  • Gözümü yeni açmıştım Televizyonuda açtığımda haber yayınlanıyordu
    Yanlış görmediysem Şerefcanıda gösterdiler üzerinde beyaz sarı renkli bir tişört vardı saçı kesilmiş kısacıktı ve yine yanlış görmediysem alnının sol üst köşesinde bir yara vardı.

Kaçıran kişiyide gösteri ve kaçıran kişinin eşinide gösterdi. Kaçıran kişinin eşi olaydan haberi olmadığını söylüyordu.
  • JOYCE HANGİ TV
  • ÇOK SEVİNDİM SADECE 1 ÇOCUĞA BENCE BU KADAR DUA HAYAT BOYUNCA HİÇ GİTMEMİŞTİR...
    İNŞALLAH VATANA MİLLETE HAYIRLI BİRİSİ OLUR ALLAH SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN
  • HABER, Kanal7 Sabah haberlerinde görüntülendi.

Mutlaka Tekrarı olur Bende tam seyredemedim.
  • Birde gözümüzle görsek fotoğraf falan ailenin yanlarına giden arkadaşlar
    resim yükleseler buraya çatlıcam meraktan
  • BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM AMA BOŞVERİN ŞİMDİ BUNLARI ÖNEMLİ OLAN ŞEREF İMİZİN BULUNMASI DEĞİLMİİİİİ..... ŞEREF CAN IMM BENİMMM ÇOK ÖZLEMİŞTİK SENİ..İYYİ Kİ GELDİN ARAMIZA TEKRAR ÇOK SEVİYORUM SENİ ÇOKKK.....
  • sabah gazeteden öğrendim... ağladım o kadar mutlu oldum ki
    çok şükür.. darısı diğer kayıpların başına
  • ALLAHIM INANAMIYORUM. COK MUTLUYUM. MMMMMMMMMMMMMM
  • YA ÇILDIRICAM SEVİNÇTENN.....ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH IMMM DUALARIMIZI KABUL ETTİĞİN İÇİN.....

• Tuncay abicim yaz bişeyler yaaaa....
    gözümüz aydın....
  • GECE OĞLUMU ACİLE GÖTÜRMÜŞTÜM PENİSİLİN ALERJİ YAPMIŞ TAM DA ŞEREFİN BULUNDUĞU SAATLERDE ALLAH IM EVE GELİR GELMEZ FORUMA BAKTIM DAHA HABER YOKTU SABAH AÇTIĞIMDA GÖRDÜM NASIL MUTLUYUM ANLATAMAM ÇOK ÇOK ÇOK MUTLUYUM YILDIZ HANIM TUNCAY BEY NASILSINIZ NASIL MUTLUSUNUZ KİMBİLİR YA
  • GÖZÜNÜZ AYDIN TUNCAY BEY YILDIZ HANIM..........................................
  • hadi tuncay bey yzın bişeyler bize ortak olmak istiyorum bu sevince HEPİMİZ BU GÜN İÇİN SAVAŞ VERDİK OLEY OLEY OLEY OLEYYYY....YASASIN ŞEREF CAN LI GÜNLERRR GELDİ!!!!!
  • gymim çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu?
  • TUNCAY BEY GÖZÜMÜZ AYDIN.MELEĞİMİZ NASIL İYİ Mİ.ONU ÇOK MERAK EDİYOR VE ÇOK SEVİYORUZ.SEVİNÇ GÖZYAŞIMIZ DİNMİYOR SABAHTAN BERİ.KENDİ EVLADIMIZ GİBİ O BİZİM...MUTLULUĞUMUZU TARİF EDEMİYORUM...ONU BOLCA ÖPÜN-KOKLAYIN BİZİM İÇİN DE....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebrubalci

gymim çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu?

TEŞEKKÜR ERDERİM İYİ ŞU ANDA.
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.