Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GYMİM ARKADAŞIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ŞİMDİ NASIL İYİ Mİ?
  • gymim canım arkadaşım bak bastıra bastıra yazıyordun ya BU-LU-NA-CAK diye işte bulundu.bebişine çok geçmiş olsun
  • İYİYMİŞ ARKADASLAR TURGAY BEYLE KONUŞTUM İKİ KERE..GÖZLERİYLE GÖRMÜŞLER SU AN SAGLIK TARAMASI YAPILIYORMUŞ.......TUNCAY BEEEYYYYYYY .........GÖÖZÜMÜZ AYDIN.....ÇANAKKALE BİR KEZ DAha geçilmeyecek demiştiniz geçilmedi işte...çanakkale geçilmez!!!!!
  • GYMİM GECMİŞ OLSUN CANIM
  • nurxx bu güzel haberi kim yazacak ilk foruma diye sormuştu çiğdem bikeresinde o nurlu kişi sen oldun gülüm sağol gecemizi aydınlattın.

Orjinalden alıntı: nurxx

HEPİMİZİN BAYRAMI BUGÜN OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczaciy -- 2 Ağustos 2006; 10:08:32 >
  • YILDIZ HANIM YETKİM OLMASA DA SİZİ YILIN ANNESİ İLAN EDİYORUM
  • allah ım hala inanamıyorum az önce turgay bey le görüştüm şerefcan gercekten bulunmus......çook şükürler olsun ALLAH dualarımızı geri çevirmedi çok şükür...anneciğine kavuştu yavrum .....kardeşim haberlerde izlemiş içerenköyde 4 çocuk babası bir mütahit kaçırmış herhalde manevi oğlu sanmış soruşturma devam ediyor akraba ziyaretine giden bir kadın sokak ta görmüş şerefcan diye bagırmıs, çok iyi bakılmış büyümüş falan dedi neyse artık bunları bulundu ya şerefcanımız.... sağ salim annesine babasına kavuştu ya ALLAH ilayda yı da annesine kavusturur inşallah dualarımız bütün kayıp çocuklara bu mutlulugu evlatları kayıp bütün anneler yasasın inşallah....
  • TÜM DOSTALRIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM OĞLUM İYİ ÇOK ŞÜKÜR AMA İNANIRMISINIZ ŞU ANDA ONU BİLE UNUTTUM BEN YAAAAAA
  • AMİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • arkadaşlar tuncay bey in adresini bilen var mı hemen gidip şerefcan a sarılmak istiyorum bu gün son kez ağladım o da sevinçten.....
  • ya enemy öğlen çıkacaklar diye yazmış mesajına yani haberlere canlı yayına çıkacaklar mı demek istedi eğer öyleyse hangi kanal acaba
  • Serefcan Engin bulunmamana çok sevindim bebeğim..

AİLENİN GÖZÜ AYDIN..

ANACIĞINI SICAK KOYNUNA GERİ DÖNEBİLMENE SEBEP OLAN GÜZEL ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN..
  • gymim geçmiş olsun enemy le konuşan yokmu bu arada herkese günaydın
  • Valla helal olsun size koskoca adamı rezil ettiniz ya işyerine göz yaşlarım durmuyor yav Allah hepinizden razı olsun Allah hepimize evlatlarımız bağışlasın saolun emek veren herkes saolsun
  • ENEMY GECE ARADIĞINDA İŞLEMLERİN ÖĞLENE KADAR SÜRECEĞİNİ ANCAK ÖĞLEDEN SONRA KARAKOLDAN ÇIKACAKLARINI SÖYLEDİ
  • evet..herkesler burada bende şimdi geldim..mesasjları okumaya başlamadan önce "hepimizin gözü aydın"..Haberi alınca, gelirken arkadaşlara tatlı aldım. Keşke şu grup hep bir arada olsaydıkda hep beraber ağzımızı tadlandırsaydık... Dünyanın en güzel insanları..Sağolun...
  • BU ÇOCUK BULUNMAZ GİTTİ ÖLMÜŞTÜR İNTERNETTEN ÇOCUKMU ARANIR BAŞKA İŞİNİZ YOK MU SİZİN DİYENLER

BU DA SİZE KAPAK OLSUNNNNNNNNNN

BU AZMİN ZAFERİ BU BİZİM ZAFERİMİZ BU HEPİMİZİN BAYRAMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çeşminaz -- 2 Ağustos 2006; 10:17:16 >
  • ONU GÖREN VE BULUNMASINI SAĞLAYAN KADINDAN DA ALLAH RAZI OLSUN...NE BÜYÜK BİR SEVABA GİRDİ...ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETSİN....NE MURADI VARSA VERSİN...

İNŞALLAH DİĞER KAYIP ÇOCUKLARIMIZ DA BU KADAR ŞANSLI OLUR VE BULUNURLAR...
  • ŞÜKÜRLER OLSUN..KEŞKE HEPİMİZ AYNI YERDE OLSAK ŞU AN...
  • arkadaslar turgay bey sorusturma 2 gun devam edecek dedi 2 gun hıc bır acıklama yapamayacagız bızde beklıyoruz dedi hiç bir bilgi veremiyorlar mış
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.