KARDESLER SİZE BİR SORUM OLACAK. HUNTERLER YARATIK YAKALAYIP KULLANABİLİYOR VE BEN YARATIK İSTİYORUM AMA HUNTER DEGIL ASSASIN OLMAK ISTIYORUM. ASSASINLER HUNTERLERIN YAKALADIGI YARATIKLARI SATIN ALIP KULLANABILIYORSA ASSASIN OLACAGIM. KULLANAMIYORSA MECBUR HUNTER OLACAGIM. BANA BIR CEVAP VERIRSENIZ SEVINIRIM. ASSAINLER YARATIKLARI SATIN ALIP KULLANABILIYOR MU ?. SAYGILAR IYI OYUNLAR...
Tabikide kullanır hunter sadece yakalıo
sagol yusuf kardes. bu arada oyundakı nıckım KingOfTurks genelde 1. serverdayım
hunter hayvanı yakalar ve ole para kazanabilir ayrıetten madencilik yapabilir(hunter) ve ikiside ii para getiren işler ama madencilik skilli 50 de çıkıo
yani sen attack petlerin hepsini lvl in yetiosa kullanabilirsin. atların hepsini kullanabilirsin. öbür binek hayvanları ise classına uygun olanı(great wolf)kullanabilirsin...
Madencilik nasıl oluo,
lvl 50 de alcann 2. işle ama tüm joblar yapabilio sanırsam sadece hunter a özgü diil yani
i iyi para varmı işte??
bi skill çıkıo o bi golden basinde bide highlandda delik varya venom swamp tada var oralarda oreler var kaktüse benzio :D onlara o skilli kullanıosun ore çıkıo onları iron yapıon sonra cast iron fln bide arada powder fln çıkıo onlarlada craft item basılıo ii paraya satıolar o powderlerin tanesi 400 500k fln oluo cast iron fln da ole ama zor heralde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme