Şimdi Ara

Çok çok fecii (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

demek istiyorum camlara şu filmlerden çektirmek lazım galiba ama ecel işte film dinlemez

Ecel hiç bir şey dinlemez.Yalnız tedbir almak şart.
    İyi bir otomobile sahip olduğum zaman bütün camları giriş seviyesinde zırhlı olarak yaptırmayı düşünüyorum ciddi ciddi.
  • çok feci, Allah korusun oturduğu yerde ecel buluyor..
  • Cam kırılmadı sanki ? Çatladı ama kırıldı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Cam kırılmadı sanki ? Çatladı ama kırıldı mı ?

Zırhlı değilse ki değildir. Mutlaka taş içeri girmiştir. Zaten haberde de öyle diyor. Benim anlamadığım o taş neden düşmüyor o kadar mesafe. Ağırlığından dolayı düşmesi gerekirdi arabaya çarpmadan. arada baya mesafe var çünkü
  • bana arkadaki beyaz arabadan fırlatılmış gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

demek istiyorum camlara şu filmlerden çektirmek lazım galiba ama ecel işte film dinlemez

Normal renkli cam filmi değilde koruma filmleri var camın kırılmasını zorlaştıran. Onlar belki işe yarayabilir.
  • Şaka gibi ya, bu kadarı nasıl denk geliyor şok edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 14 Haziran 2012; 14:37:34 >
  • Arabayla yola çıkacak moralim kalmadı ya

Aklıma geldikçe moralim bozuluyor

Adamın gördüğü sahne cok cok acı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık.

Çok kötü.

Allah göstermesin, diyecek başka bir şey yok.
  • Tuğla düşmesi, fırlaması biraz düşük bir ihtimal belki ama

Ülkemizde diğer şeritteki araçlardan birinin rotilinin kopması ve birden adamla kafa kafaya gelmemiz, kamyonun tekerinin fırlaması, bir aracın stepnesinin yola düşmesi bunlar çok sık karşılaşılan şeyler ve büyük kazalara sebep olmaktalar.

Hızlı gitmiyorsak, dikkatliysek bu kazaların bazılarından korunabiliriz.

Tatile gideceklerin, mümkün mertebe ayrılmış yollar bulunan güzergahları seçmesi belki önleyici olur.

Hayat, yaşamak sadece vardığımız yerde yapacaklarımızdan ibaret değil. yolculukta hayatın kendisi, gezip görmenin, eğlencenin kendisi.

Dinlene dinlene acele etmeden sürmeli, bol bol mola vermeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Arabayla yola çıkacak moralim kalmadı ya

Aklıma geldikçe moralim bozuluyor

Adamın gördüğü sahne cok cok acı ya

Tamamen aynı fikirdeyim. Artık her kamyon gördüğümde bu sahne aklıma gelecek.
  • Cok fena ya...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde olsa "Hadi bee sendee" diye tepki vereceğimiz bir olay. Ama hakkaten olabiliyormuş. Allah yardım etsin...
  • Biz bu anı bire bir yaşadık.

Bundan 5-6 sene önce doblo aracımızla eskişehir yolunda ilerliyorduk hava karanlık sisli, dağ yolu ve yol tek gidiş - gelişli. Önümüzdeki araçla 1 arabalık mesafe vardı. Öndeki araç yolun ortasındaki bütün halde bulunan tokozların üzerinden geçti tabi o sırada tokozu parçaladı ve bize doğru fırlattı. Aynı videodaki gibi üzerimize doğru uçan bi tokoz parçası saniyelik bi olay hiç bişey yapamazsınız. Tokoz geldi ve camın tam ortasına saplandı kaldı (camlar filmli yoksa tuzla buz olurdu).
  • Tuğla kamyonun kasasından değil en az 5-6 metre arkasından geliyor..
    Ayrıca düşen şeylerin ya arkadaki aracın önüne, ya da yandan iki şeridin arasına düşmesi gerekirdi..

Bu işte başka bi iş var..
    Taşradaki cahil gençlerin trenlere taş attığı gibi bunda da yolun kenarındaki biri kamyona atmak istemiş olabilir..
    Araç seyir halinde olduğu için taş çaprazdan gelmiş gibi görünüyor.. Oysa ki kamyonu ıskalayıp düz giden taşa araç çarpmış..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Biz bu anı bire bir yaşadık.

Bundan 5-6 sene önce doblo aracımızla eskişehir yolunda ilerliyorduk hava karanlık sisli, dağ yolu ve yol tek gidiş - gelişli. Önümüzdeki araçla 1 arabalık mesafe vardı. Öndeki araç yolun ortasındaki bütün halde bulunan tokozların üzerinden geçti tabi o sırada tokozu parçaladı ve bize doğru fırlattı. Aynı videodaki gibi üzerimize doğru uçan bi tokoz parçası saniyelik bi olay hiç bişey yapamazsınız. Tokoz geldi ve camın tam ortasına saplandı kaldı (camlar filmli yoksa tuzla buz olurdu).

Geçmiş olsun. Şanslıymışsınız.

Size doğru gelen takoz hem hafiftir. Hem yerden kalktığı için yavaştır. Ama burada, kamyonun hızıyla harekete başlıyor ve çok ağır bir kütlesi var. Üzerine bir de, kazazedenin aracının hızı eklenince, cam en ufak bir mukavemet gösteremiyor.

• 14. saniyede tuğla kamyondan daha yüksekte gibi duruyor. Yol düz olduğuna göre tuğlanın havaya fırlamış olması pek mantıklı gelmedi bana. Birde tuğlanın cama çarptığı noktaya bakarsak ön koltukta oturan kişinin kafasına değilde karın bölgesine çarpması gerekir diye düşünüyorum. Fake olmasın bu video.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Biz bu anı bire bir yaşadık.

Geçmiş olsun. Şanslıymışsınız.

Size doğru gelen takoz hem hafiftir. Hem yerden kalktığı için yavaştır. Ama burada, kamyonun hızıyla harekete başlıyor ve çok ağır bir kütlesi var. Üzerine bir de, kazazedenin aracının hızı eklenince, cam en ufak bir mukavemet gösteremiyor.

Sagolun. Tokoz agirdi ve hizli carpti cunku cam 4-5 cm kadar iceri gocmustu hic unutamam hatta tokoz saplandi kaldi. 1 kac dakika icinde soku atlatip yolumuza devam etmistik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tem'de önümdeki kamyondan fırlayan kıçı kırık bir taş bile delip geçemese de ön camıma bir hayli hasar verdi. Daha hızlı gidiyor olsam belki de delecekti. Tuğla benzeri cisimlerin rahatlıkla delebileceğini düşünüyorum.

Tabi bunun yanında yeni araçlarda özellikle daha dolu modellerinde artık güçlendirilmiş mikalı camlar kullanılıyor. En azından normal mikalılara göre daha dayanıklı olacaklardır bu tür darbelere karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 15 Haziran 2012; 0:11:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.