Şimdi Ara

Çok çok fecii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah kimsenin başına vermesin. Gerçekten çok feci bir durum.

Hiçbir şekilde kaçma şansınız yok.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/33662/20758470/1/tatil-yolunda-korkunc-olay.aspx

• O fırlayan neydi onu anlamadım ben ? Ayrıca adamlar niye bağırıyo altı üstü bi cam kırıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

O fırlayan neydi onu anlamadım ben ? Ayrıca adamlar niye bağırıyo altı üstü bi cam kırıldı.

Videonun altındaki açıklamada kamyondan düşenİn tuğla olduğu ve iceri girip sag koltukta oturan kadının kafasına çarptığını, kadının hastanede hayatını kaybettiğini söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 14 Haziran 2012; 10:45:42 >
  • quote:

O fırlayan neydi onu anlamadım ben ? Ayrıca adamlar niye bağırıyo altı üstü bi cam kırıldı.
    Olayı bir an gözümde canlandırdım içim bir tuhaf oldu ya. Düşünsenize yolda giderken birden bir taş sekiyor ve yanınızda oturan eşinizin/dostunuzun kafasını parçalıyor.
  • quote:

Sanırım oradan taş falan fırlıyor. O taş, camı kırıp şoförün yanında oturan kişinin kafasına isabet edip şahsı kanlar içinde bırakıyor olabilir. Hatta öldürmüş bile olabilir.

Edit : Dediğim gibi olmuş.

quote:

Rusya'da meydana gelen kazada, ailesiyle birlikte tatil amaçlı seyahat eden bir kadına, ters istikametteki kamyondan düşen bir tuğla yerden sekerek araçlarının ön camından içeri girip kafasına çarptı, hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TüplüveÖfkeli -- 14 Haziran 2012; 10:45:42 >
  • quote:

Fırlayan tuğlaymış.Yandaki bayan yolcunun kafasına çarpıp öldürmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

quote:

Fırlayan tuğlaymış.Yandaki bayan yolcunun kafasına çarpıp öldürmüş.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Alıntıları Göster
    Beklenmedik diye buna denir.
    Allah hepimizi bu tür kazalardan korusun.
  • Yok yere ölmek işte. Allah kimsenin basına vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Yok yere ölmek işte. Allah kimsenin basına vermesin.
    tam ben paylaşıcaktım

Çok acı bir durum ya 1 Temmuz da tatile gidicektik araba ile çok etkiledi beni bu durum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

tam ben paylaşıcaktım

Çok acı bir durum ya 1 Temmuz da tatile gidicektik araba ile çok etkiledi beni bu durum ya

Alıntıları Göster
    hayatın verebileceği en kötü zamanda en kötü sürpriz herhalde , yazık yahu

• quote:

bildiğin Final Destination olmuş bu çok fena
  • quote:

ingilizce konuşuyorlar ilginç, ama ecel gelince yapıcak hiçbirşey yok malasef
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

ingilizce konuşuyorlar ilginç, ama ecel gelince yapıcak hiçbirşey yok malasef

Alıntıları Göster
    Fena oldum ya
  • cok kotu ya gercekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Fena oldum ya

Alıntıları Göster
    demek istiyorum camlara şu filmlerden çektirmek lazım galiba ama ecel işte film dinlemez
  • ölümün beklenmedik bir anda, en tahmin edemeyeceginiz sekilde gelmesi bu iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

demek istiyorum camlara şu filmlerden çektirmek lazım galiba ama ecel işte film dinlemez

2 sene önce Felipe Massa'nın kaskına gelen cisim kaskı çatlatıp kafatasını zedelemişti. O kask ki tank kadar sağlam ama işte hızlı giden bir şeye hızla gelen bir şey çarpınca cam filmi falan hiçbir şey kurtarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

2 sene önce Felipe Massa'nın kaskına gelen cisim kaskı çatlatıp kafatasını zedelemişti. O kask ki tank kadar sağlam ama işte hızlı giden bir şeye hızla gelen bir şey çarpınca cam filmi falan hiçbir şey kurtarmaz

Alıntıları Göster
    geçen de çinli bir otobüs şöförüne karşı yönden gelen araçtan fırlayan metal parça gelip adamı öldürmüştü. Adam ölmeden otobüsü durdurarak yolcuları kurtarmıştı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Heavy1

geçen de çinli bir otobüs şöförüne karşı yönden gelen araçtan fırlayan metal parça gelip adamı öldürmüştü. Adam ölmeden otobüsü durdurarak yolcuları kurtarmıştı..

Alıntıları Göster
    Yemin ederim tüylerim diken diken oldu.Adam nasıl acı acı bağırıyor öyle.

Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.Belki de sürücünün sevgilisiydi o kadın.Başını sağa çevirdiğinde kim bilir nasıl bir manzarayla karşılaştı adam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.