ARKADAŞLAR BİR PC VAR SABAHLARI POWER BASIYORUM AÇILMIYOR ONDAN SONRA İÇİNİ AÇIP KABLOLARLA OYNUYORUM BİR İKİDE KASANIN KAFASINA VURUYORUM AÇILIYO ONDAN SONTA GÜN İÇERİSİNDE 10-15 KERE KAPATIP KAPATIP AÇIYORUM RESTART YAPIYORUM SÜPER HİÇ TAKILMADAN AÇILIYO SONRA AKŞAM KAPATIYORUM YİNE SABAH AÇILMIYO YUKARIDAKİ YAZDIKLARIMI TEKRAR UYGULUYORUM
YAPTIKLARIM POWER SUPPLY DEĞİŞTİRDİM 450 WATT ALDIM İŞLEMCİNİN TOZUNU TOPRAĞINI ALDIM YAĞLADIM HDD NİN CD ROOM UN İDE KABLOLARINI DEĞİŞTİRDİM AKLIMA ANAKARTTAN GELİYOR ELEKTRİĞİ ACABA TAM OLARAK BOŞALTAMIYORMU SİZCE?
anakartin epox mu? epox anakartlarda ve diger bazi anakartlarda powera elektrik geldigi andan 60 saniye sonra acabiliyosun. sorun oldugu zaman fisi cek 30 saniye bekle tekrar tak 60 saniye bekle bas dugmeye acilmasi lazim
Şimdi arkadaşım bu sorun bende de olmuştu ve ben de power supply dan şüphelenmiştim.Aynı şekilde pc yi bir kez açmayı başarabilirsem bir daha rahatça açabiliyordum ve uzun bir süre açmadığımda da açmak için birçok kez denemem anakartı kurcalamam falan gerekiyordu.Bir gün bu pc iyice açılmaz oldu ben de servise verdim:Orda anakartın üzerindeki kondansatörleri(tüp şeklinde) değiştirdiler ve sorun kökten çözüldü.