Şimdi Ara

Çok dertliyim off... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üzülme boşver
  • haci bir git 0.1 puanla kacırdıysan ztn mükemmel bir yere girersin özel okula fln yada dersaneye gittinmmi baya iyi bir puan yapmıssın hüseyin avni yi fln dene
  • büzüğünü okşa ve ona hak ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal123456

büzüğünü okşa ve ona hak ver

büzük ne yaw :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::

Salla ya..Kim istediği okulda ki zaten...

moral bozmak gibi olmasın ama ben

bu arada boş kontejan dan giremedin mi. benim bir sürü arkadaşım yerel ve iyi bir anadolu lisesi yerine memleketindeki fen lisesine yerleşti
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumyasasi

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Valla, kabataş erkek lisesi'ni diyorsan, bizim arkadaş sapa sağlamdı, oraya gittiğinde, lisenin isminden midir, nedir... Kız yok sanırım hiç.. Çocuğu sanki akşamdan yumuşatıcıya yatırmışlar. En son toplanalım eskiler dedik, bel çantası tarzı, çarprazdan takılan çanta takmış. Gözlük. Kadın cüzdanı gibi ordan para çıkarmalar.

Boşuna üzülme.

kabataşta kız var. bide yumuşatıcı okuldan kaynaklanmıyodur bence çünkü ordan çok delikanlı arkadaşlarım da vardı.

konuyu açan arkadaşım sana lisenin hiçbirşey olmadığını söylemek istiyorum. düz liseden össde ilk 100'e giren adamı bizzat tanıyorum. lise sadece gençliğini yaşadığın sosyalleştiğin ortamdır. ders ikinci planda kalır. son sene deli gibi çalışırsın istediğin üniversiteye gidersin.

Kabataştan bu sene mezun oldum.
    diyeceğim de odur ki kabataşta kız mız yok.
    sallayan sana iyi sallamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackPeac3

quote:

Orijinalden alıntı: uyumyasasi

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Valla, kabataş erkek lisesi'ni diyorsan, bizim arkadaş sapa sağlamdı, oraya gittiğinde, lisenin isminden midir, nedir... Kız yok sanırım hiç.. Çocuğu sanki akşamdan yumuşatıcıya yatırmışlar. En son toplanalım eskiler dedik, bel çantası tarzı, çarprazdan takılan çanta takmış. Gözlük. Kadın cüzdanı gibi ordan para çıkarmalar.

Boşuna üzülme.

kabataşta kız var. bide yumuşatıcı okuldan kaynaklanmıyodur bence çünkü ordan çok delikanlı arkadaşlarım da vardı.

konuyu açan arkadaşım sana lisenin hiçbirşey olmadığını söylemek istiyorum. düz liseden össde ilk 100'e giren adamı bizzat tanıyorum. lise sadece gençliğini yaşadığın sosyalleştiğin ortamdır. ders ikinci planda kalır. son sene deli gibi çalışırsın istediğin üniversiteye gidersin.

Kabataştan bu sene mezun oldum.
    diyeceğim de odur ki kabataşta kız mız yok.
    sallayan sana iyi sallamış.

ohoo kızsız okul neye yarar ben de kadir has anadolu lisesine gitcem bu sene insallah güzel kız vardir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Kabataş'ı bu kadar değerli kılan nedir.

taşının kaba olması olabilir mi diyeceğim ama taşın da kabası ne olabilir..

çakmaktaş..

Kabasının taş olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuck Schuldiner -- 10 Eylül 2009; 2:56:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Cidden çok şey kaçırmışsın. Üzüldüm valla. Okulun boğaza sıfır olması. Bahçesi demeye utanıyorum kampüsünün içinde kendine ait sinema salonlarının olması. İstanbul'un en gözde mekanlarına komşu olması. Orada okumak isterdim.

ooh canıma da değsinnn
  • haline şükretmeyi , elindekinin değerini bilmeni tavsiye ederim

birşeyi çok isteyebilirsin ama olumsuz sonuçlara her zaman hazırlıklı olmalısın yoksa şuan içinde bulunduğun durumlara düşersin

ama bu seni yapman gereken şeylerden geri koymasın , azmini korumalısın

not:buraya açılarak doğru yapmışsın , doğru yerdesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyolcu

kabataşın mudurunu aradık sorduk 30kısı okula kayıt yaptırmamıs yanı 180 kısıden 150 sı var sadece o 30 madem gelmıcek nıye 3.tercihe girdiler.0.1 puan farkla ve 30 kısıde bos cok koyuyo be abi

LGS zamanında okullar açılınca bile 2 ön kayıt daha oluyordu yanılmıyorsam, bu kadar kafaya takıyorsan son ön kayıtları bekle bence tabi eğer varsa. Bırak 30 kişiyi birkaç kişilik açıkta bile direk yerleşmen lazım söylediğin gibi ise.
  • evet söylediğim gibi ama Meb kayıtları bıtırdı acmıyorda bosluklara yazık olacak
  • of off
  • Millet Aksam iftarda ne yiyecegini dusunuyor.... Derde bak.....
  • herkes kendi maduriyeti durumunda düşünür
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.