Şimdi Ara

Çok dertliyim off...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstediğim okulu(kabataş)0.1 puanla kaçırdım 3 gundur sabah 6-7 ye kadar uyumuyorum hep sıkıntıdan dertden kayıt donemıde bıttı derdımı anlatabılecegım tek yer burası yardım edın

• Dostum yapacak bişey yok daha çok çalış umarım üniversitede istediğin yeri kazanırsın hem hayatın sonu değil ya....
  • Benimde başıma gelmişti.Bende Anadolu Lisesini öyle direkten kaçırmıştım.Bu gibi şeyler hayat kaydıran etkenler maalesef.Kaçırdığıma üzüldü mü.Evet ama az biraz.Zaten çalışmadan girmiştim LGS'ye.

Yani takma kafana her direkten dönüşte böyle sıkıntı yaparsan psikolojin bozulur.Daha hayatta ne şutlar çekip direkten döndüreceksin.Bunlar hep hayat tecrübesidir.Her çekilen şut fileleri bulamaz.Unutma bunu.
  • off off hayatımın akışı değişti
  • Sıkma canını kardeşim. Bende kaçırmıştım istediğim okulu ama şimdi memnunum okulumdan. Alışırsın
  • Salla ya..Kim istediği okulda ki zaten...
  • takma o kadar önemli olan üniversite sınavı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Çok (U) mutsuzum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya benım ıstedıgım okul Kadiköy Anadolu ve Hasal dı puanı ıkısınede rahat yetıodu ama yazdıtmadılar oturdugumuz ıldekı fen lısesını yazdırttılar
  • Kabataşa 0.1 puanla giremediysen zaten süper bi okula girebilirsin sorun etme bu kadar
  • pekte sayılmaz
  • E o kadar boş kontenjan kaldı geçiş falan yapamıyor musun? Bu konuda bilgim yok ama..
  • Hangi okula gideceksin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyolcu

İstediğim okulu(kabataş)0.1 puanla kaçırdım 3 gundur sabah 6-7 ye kadar uyumuyorum hep sıkıntıdan dertden kayıt donemıde bıttı derdımı anlatabılecegım tek yer burası yardım edın

hayırlısı böyleymiş diyerekten yola dewam edeceksin çare yok
  • Valla, kabataş erkek lisesi'ni diyorsan, bizim arkadaş sapa sağlamdı, oraya gittiğinde, lisenin isminden midir, nedir... Kız yok sanırım hiç.. Çocuğu sanki akşamdan yumuşatıcıya yatırmışlar. En son toplanalım eskiler dedik, bel çantası tarzı, çarprazdan takılan çanta takmış. Gözlük. Kadın cüzdanı gibi ordan para çıkarmalar.

Boşuna üzülme.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Valla, kabataş erkek lisesi'ni diyorsan, bizim arkadaş sapa sağlamdı, oraya gittiğinde, lisenin isminden midir, nedir... Kız yok sanırım hiç.. Çocuğu sanki akşamdan yumuşatıcıya yatırmışlar. En son toplanalım eskiler dedik, bel çantası tarzı, çarprazdan takılan çanta takmış. Gözlük. Kadın cüzdanı gibi ordan para çıkarmalar.

Boşuna üzülme.

kabataşta kız var. bide yumuşatıcı okuldan kaynaklanmıyodur bence çünkü ordan çok delikanlı arkadaşlarım da vardı.

konuyu açan arkadaşım sana lisenin hiçbirşey olmadığını söylemek istiyorum. düz liseden össde ilk 100'e giren adamı bizzat tanıyorum. lise sadece gençliğini yaşadığın sosyalleştiğin ortamdır. ders ikinci planda kalır. son sene deli gibi çalışırsın istediğin üniversiteye gidersin.

• Bak bugun de su dakkada yıne aynısı oldu uff
  • Neyine yardim edicek programmi yapalim alla allah adamin derdine bak gece gece
  • Takma kafana diyecem ama bi etkisi olmaz heralde
  • Milli eğitim bakanıyla konuşuyorum hemen, Galatasaray'a aldıracağım seni. Tam isim neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::

Salla ya..Kim istediği okulda ki zaten...

Ben
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.