Milli eğitim bakanıyla konuşuyorum hemen, Galatasaray'a aldıracağım seni. Tam isim neydi?
bence dalga geçmeniz hiç te hoş değil,aynı durumda belki sizlerde olursunuz(hangı sınavda olursa olsun)
quote:
Orijinalden alıntı: high_laz
quote:
Orijinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::
Salla ya..Kim istediği okulda ki zaten...
Ben
Ben neresini istiyorum onu bile bilmiyorum
quote:
quote:
Ben
hngi okul
Pendik lisesine gel
benim okuduğum lisede 4. tercihimdi ne oldu lise bitti üni. ilk tercihe yerleştik
görende sanki lise geleceğinizde önemli rol oynuyor sanacak... düz lisede fen liseside össde aynı şansa sahip...
Bu şarkının sözleri sanki seni ve derdini anlatıyor kardeş. Dinle ve ferahla
bardağa boş tarafından bakıyorsun böyle yaparak kendine zarar vermekten başka hiçbirşey yapmazsın,hayat insana o kadar farklı zamanlarda farklı yollar sunar ki,yeni gideceğin lisede iyiki buradaymışım dersin(ama bu önyargıyla devam edersen hep mutsuz hissedersin-o güzellikleri göremezsin-) mesela bu gideceğin yerde birisinle tanışırsın ki hayatında çok önemli bir yeri olur ve iyiki burdaymışım dersin yani napıyoruz önce üzülmeyi bırakıyoruz hayırlısı olsun diyoruz önümüze bakıyoruz. @mr.respect kardeşim yakışıyormu avatara o şarkı?placebodan 20 yearsı gönderseydin neyse ben de bir tane göndereyim 20 yearsı kendisi bulsun
quote:
Orijinalden alıntı: xyolcu
quote:
quote:
Ben
hngi okul
TIP Fak
Cidden çok şey kaçırmışsın. Üzüldüm valla. Okulun boğaza sıfır olması. Bahçesi demeye utanıyorum kampüsünün içinde kendine ait sinema salonlarının olması. İstanbul'un en gözde mekanlarına komşu olması. Orada okumak isterdim.
Hort
ee hangi okula gitçen şimdi ?
Git çoban ol alalım 4-5 kuzu sana beraber çobanlık yapalım
arkadaşım inan her işte bi hayır vardır ben üniversite sınavında 2. tercihe mal rehberlikçi yüzünden yanlış yere girdim fakat şimdi memnunum sonradan puanına baktım ki bi puanla girebilmişim sende üzülme bundada bihayır vardır
kabataş haylimdeki liseydi
kabataşın mudurunu aradık sorduk 30kısı okula kayıt yaptırmamıs yanı 180 kısıden 150 sı var sadece o 30 madem gelmıcek nıye 3.tercihe girdiler.0.1 puan farkla ve 30 kısıde bos cok koyuyo be abi
quote:
Orijinalden alıntı: xyolcu
off off hayatımın akışı değişti
bende 3 soruyla makina mühendisliğini kaçırdım sonra eve gitmedim,serseri bir arkadaş vardı oda evdekılerle kavga eder dururdu,bana takıldı 2 gun eve gıtmedım ceptekı para yettıgı kadar senın ıcın zordur ama bırde 4 yıllık muhendıslık elden kacması var ama zamanla unutursun,mecvursun 90 matematık sorusundan 81 de 81 netım var hıc yanlısım yoktu 3 tane daha yapsam yetcektı bu dgs 2 yıllıkta 4 yıllıga gecıs sınavıydı zaten son 10 soruyu zorluyorlar,her 1 soruyu cozmek 5 dakkayı gecıyor ondan yetıstıremedım zamanı neyse şimdi evde ve işsizim,işe girsem 550 tl anca hani diyorlarya ünüversite okumamak hayatın sonu değil bunu diyorlar ama o zaman adamın gidip işletme kurması iş yerı acması ve daha cok kazanması lazım anca o zaman okumak sorun olmaz işletme acsanda batarsın yanı zordur ıhtımaller var ama muhendıs olsan ıssızlık olayı cok olmasa o zaman her ısede gırsen yuksek maasın olur o yuzden okumak şart