Şimdi Ara

konu silinsinnn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok ilişki var bu şekilde bakma hocam. Erkek tarafının kadına saygı duyduğu ama kadının bu saygıyı zayıflık olarak görüp sevgilisini-eşini elinde oyuncak olarak kullandığı. Ha burada tabii ki erkek tarafının sıkıntısı da bunu fark edemeyip her şeye eyvallah çekip hatayı hep kendinde araması oluyor.

Türk kadınları maço tarzı erkeklere bayılır. Çoğunun kanında var gerçekten. Bunun da bir dengesi var tabii o dengeyi kurduktan sonra kadınlarla bu tarz problemler yaşanmıyor.

• sakın kimseyi dinleme. direk ayrıl. yaşadıklarımdan biliyorum. boşa sallamıyorum.. kafayı yersin

• TheDanışma kullanıcısına yanıt
    quote:

şöyle bir huyu var mesela gider kavga ettik ya bana hediye alır gönlümü almaya çalışır bunu yaptı kabul ettim.
    bak gönül almak bu kadar kolay sen bunu bile yapmazsın o gün beğendiğin şeyi aldım sana sen ama benim beğendiğim bir şeyi bir kere olsun alıp gelip bana süpriz yapmadın der(kaldı ki takısından tutun ayakkabısına kadar aldım)

huy değil de, kadın beyniyle erkek beyninin farklı çalışmasından kaynaklı. şu konumda nalatmıştım:

https://forum.donanimhaber.com/kadinlar-neden-ozur-dilemez-acikliyorum--158961694

kadının "özür dileme" ya da "kavgayı sona erdirme" şekli sözlü olarak "gel barışalım" ya da "özür dilerim" diyerek olmuyor. kadın erkeğe lütufta bulunma yöntemiyle özür diler. mesela: erkeğe yemek yapar, ya da hediye alır, ya da evli olduğu kocasıysa ve uzun süredir birliktelik olmadıysa erkeğe cinsellik verir.

erkek beyni böyle çalışmıyo. erkek özür dileyecekse sözlü olarak özür diler. erkek tartışmayı sonlandıracaksa (siniri geçtiyse) sözlü olarak kıza bunu söyler, gel barışalım der, hatalıydım der, benim sinirim geçti der, tekrar gülerek konuşur, tekrar espiri yapar, onu sevdiğini söyler vs vs...

bunun neden böyle olduğunu, linkini verdiğim konuda açıkladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• oğuzgs O kullanıcısına yanıt

hocam siz böyle isyandasınız bizim gibi evlenemeyenlerde keşke evlensem diye gün sayıyor biliyor musun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.