Şimdi Ara

konu silinsinnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDanışma -- 4 Temmuz 2024; 10:30:48 >

• Hocam bir ömür öyle geçer mi sizce ? Yormayın kendinizi

• Buraya yazdıklarınızı eşiniz olacak insanla paylaşın sizin için gayret ve çabası oluyor mu ,birseyleri değiştirmek için size destek oluyor mu gözlemleyin.Olmuyorsa zaten yapacak birsey yok çoktan bitmiş birseyin içinde kendinizi yoruyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu iş şu aşamada sadece cinsel birliktelik için yapılacak evlilik gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheDanışma kullanıcısına yanıt

hocam olayların iç yüzünü bilmiyoruz burda yaptığın yoruma göre herkes seni haklı bulur bide bayana sormak lazım ayrıca seni istemiyorsa niye nişan düşünüyor ? benim gördüğüm maddi sorunlardan dolayı kız böyle davranıyor

• ....................................... fırlattı bastı gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDanışma -- 4 Temmuz 2024; 11:34:5 >

hocam bayan baya sinirli biri sanırım sende böyle davranılmasını istemiyorsun arabası varsa maddi durumu iyidir muhtemelen sana saygı duymuyor bu yüzden senin meslek kazanç nasıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    8 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    Konu Silinebilir
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şirket aracı hocam kendi arabası değil, devlet kurumunda memurum x2 kazanıyorum

• ....................adaşıyla geziyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDanışma -- 4 Temmuz 2024; 14:14:22 >
  • Kesinlikle ayrılmanız lazım.
    Kesinlikle ayrılmanız lazım.
    Kesinlikle ayrılmanız lazım.

• Kendinize bunu yapmayın. Hayatınız biter bir de ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalırsınız. En kısa sürede ayrılın o kişiden. Büyük ihtimal etrafında evlenmek için daha uygun bir karakteri tutuyordur, davranışları bu yüzdendir.

• ...................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDanışma -- 4 Temmuz 2024; 11:34:15 >
  • Güzel kardeşim bazen olayın içinde o kadar oluyorsun ki göremiyorsun mevzuları. Eşin olacak hanımefendi belli ki seni ezik biri olarak görüyor. Yanlış anlama sende çok fazla ödün vermişsin anlattığına göre. Saygı duymuyor kısaca.

Çoğu kadın her dediğinin yapılmasından, kendisinden sürekli özür dilenmesinden, iplerin hep kendisinde olmasından hoşlanmaz. Nişanlında net bu tarz.

Tabii ki sen nişanlın mutlu olsun diye çabalıyorsun ama hanımefendi kendisini insani olarak maalesef yetiştiremediği için bu sıkıntıları yaşıyorsun. Ya saygı duymasını sağla ya da önüne bak güzel kardeşim. Bahtın açık olsun.

• İlginç, bu ara millet evlenmeden sıkıntı yaşıyor, nişan bozuyor. Başka bir eleman da maddiyat yüzünden nişan atmıştı.

Sizin olaya gelince, üzgünüm, sizin ilişkiniz de falso.

İnsan özür diler, büyük olgunluktur bu ancak her şeyde siz özür diliyorsanız ve alttan alıyorsanız ilişkinizde bir terslik var. Onun hatasını siz niye tolere ediyorsunuz?

Aile de yanlış. Yüzünüze başka arkanızdan başka konuşuyorlarsa bu da doğru değil. Bunu nerden öğrendiğinizi merak ettim. Bu insanlarla aynı sofraya oturacaksınız, aileniz bu aileyle oturacak vs. Yapmayın. Size saygısı olmayan insanları kendinizden uzak tutun.

Haddime değil ama akıl sağlığınız için bu işin olmaması daha hayırlı. Yine de siz bilirsiniz.

Ekleme:

Diğer yazdıklarınızı da okudum. Öncelikle memursunuz. Bu güzel bir şey. Kız neyine güvenip afra tafra tapıyor, onu anlayamadım. Sizin onu gerekirse paranızla dövmeniz lazım. Haddini bilecek, sıradan biri olmadığınızı, istenmediğinde çekip gideceğinizi anlamalı. Burada iş size düşüyor biraz.

Kız size saygı duymuyor. Net. Cenazenizde yanınızda olmamış, ufak bir sinirli lafınızla yok günüm mahvoldu yok ne arıyorsun, yok sen parayı ver gerisine karışma vs. Niye? Ben para makinesi miyim? Kukla mıyım? Ben bunları duyarsam kırılırım, hele ki bu yuva kuracağınız kişi.

Yine söylüyorum. Sizin ilişki yürümeyecek. Lütfen ayrılmak isteyen taraf siz olun. Karşı tarafın hiçbir yanaşmasına, aramasına, düzeltme çabasına da fırsat vermeyin. Duvar olun ve... lütfen konuya gelişmeleri ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 4 Temmuz 2024; 10:0:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• K.Oze K kullanıcısına yanıt

Hocam benim anlamadığım kendisine bu kadar kötü davranan biriyle ne işi var bu arkadaşın

• ........................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDanışma -- 4 Temmuz 2024; 11:34:35 >
    Hayatının hatasını yapmak üzeresin gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

aynı hataları ben de yaptım. yıllardır evliyiz bebek de var. hergün düzenli kurduğum tek bi cümle var. evlendiğim güne lanet olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.