Şimdi Ara

Çok eski olan iPodum açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 6-7 senelik olan ipodu 2 senedir kullanıyordum tadi ki düne kadar.Şarjı bitti sandım ama bilgisayara takınca şarj olmuyor iTunes da algılamıyor.Menü+orta tuşa da bastım olmadı bataryası mı iflas etti.Çok eski bir iPod ama iyiydi.Ne yapabilirim?

32 bile değil 30 GB idi o kadar eski.

• ipodunuzu usb ile pc'nize bağlayın, sağ aşağıdan güvenli çıkar kullanarak ile ipod'u güvenli çıkarın (usb kablo takılı kalsın). menü tuşu ile orta tuşu aynı anda 5 saniye basılı tutun (hold kilidinin açık olmadığına emin olun önce).
    İyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

ipodunuzu usb ile pc'nize bağlayın, sağ aşağıdan güvenli çıkar kullanarak ile ipod'u güvenli çıkarın (usb kablo takılı kalsın). menü tuşu ile orta tuşu aynı anda 5 saniye basılı tutun (hold kilidinin açık olmadığına emin olun önce).
    İyi eğlenceler.

Bilgisayar algılamıyor ki iPodu
  • Şarj da mı olamıyor?
  • Yere düşürmediysen batarya nalları dikmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj da olmuyor yani ne yaparsam yapayım ekranda ufak bir hareketlilik yok.Takınca da şar olmaktan dolayı ısı da oluşmuyor.Batarya bitti kesin.
  • Bir zahmet yenisini al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Bir zahmet yenisini al.

32den aşagısı kurtarmaz touch da cok gereksiz bir alet bence o yuzden bataryasini degistirtme oluyorsa oyle yapicam

• Servis buldum en kısa zamanda götürücem neyseki telefon var.
  • İki sene kullanılmadıysa, ipod'un giriş soketindeki pinler oksitlenmiştir. Giriş soketine az contact sprey sıkılırsa, temassızlık büyük ihtimalle düzelir. Batarya ebay'da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 6 Ekim 2012; 20:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

32den aşagısı kurtarmaz touch da cok gereksiz bir alet bence o yuzden bataryasini degistirtme oluyorsa oyle yapicam

Hazır fırsatı varken arşiv de genişse ipod classic alabilirsin veya 2. el temiz 5,5 video da olabilir.
  • Yok daha once ablamdaydi 2 senedir ben kulllaniyorum.2000sarki var.Zaten classic benimki pazartesi servise goturcem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.