Şimdi Ara

Çok fazla kod girmeyi denedin. Daha sonra tekrar dene.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önce hesap kitlendi sonra kimlik falan istedi yaptım. Sonra 2 den fazla şifre değiştirdim. Son şifre değişikliğinde Çok fazla kod girmeyi denedin. Daha sonra tekrar dene. Hatası verdi face'ime giremiyorum lütfen yardımcı olun :S

• bir gün sonra denemeniz lazımdı hocam
  • Facebook cok kotu site ya herseye maydonoz oluyorlar durduk yeter facem engellenir durduk yere guvenlik hatalari verir abuk sabuk bir site sanki arkadaslik sitesi degil banka kasasi paso sorun cikior
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin87

Facebook cok kotu site ya herseye maydonoz oluyorlar durduk yeter facem engellenir durduk yere guvenlik hatalari verir abuk sabuk bir site sanki arkadaslik sitesi degil banka kasasi paso sorun cikior

Aynen kardeşim çok haklısın. Utanmasalar anamızın kızlık soyadını falanda isteyecekler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparator96

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin87

Facebook cok kotu site ya herseye maydonoz oluyorlar durduk yeter facem engellenir durduk yere guvenlik hatalari verir abuk sabuk bir site sanki arkadaslik sitesi degil banka kasasi paso sorun cikior

Aynen kardeşim çok haklısın. Utanmasalar anamızın kızlık soyadını falanda isteyecekler...

ROCKEFELLER ve Rothschild Aileleleri hic durmuyor Facebook ta onlarin igcadi merak etme Allah müslüman ve dindar ve iyi kalbi olan dunyadaki insanlari korusun
  • çözüm nedir acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.