O kadar fazla ödevim var 15 tatilde hiçbirini yapmadım 1 hafta dinlenip 1 hafta ders çalışmayı düşünüyordum. 10.Sınıfım ilk dönem takdir aldım ikinci dönem Matematik yazılısı Geometri Ağırlıklı Olacak. Geometri hiç çalışmadım bilmiyorum da. Defterim eksikti azcık onu bile tamamlamadım. Yapacağım o kadar çok şey var ki hiç yapasım gelmiyor. Ödevlere oturuyorum aklıma başka yere gidiyor 3 kelime yazıyorum kalkıyorum geziyorum bir bakmışım 2 saat geçmiş. Aman diyorum yarın başlarım. Her gün böyle oluyor ve tatilin bitmesine 2 gün kaldı ^^. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ödevlerim Şunlar
Biyoloji 1. Fasikül Bitir Biyoloji Kalıtım Özeti Çıkar ( Tüm Ünitenin ) Kimya 144 Soru Matematik analitik geometri bitir. Fizik 50 soru Çöz. Matematik defter tamamla ( aşağı yukarı 8-9 sayfa) Matematik geometri çalış. Tarih defter yaz Coğrafya defter yaz
Bunlar tatilden önce kendi kafamdakilerle olandı şimdi ise sadece yapmak zorunda olduklarımı yazıyorum bunların arasından. Biyoloji 1. Fasikül Bitir Biyoloji Kalıtım Özeti Çıkar ( Tüm Ünitenin ) Kimya 144 Soru Matematik analitik geometri bitir. Fizik 50 soru Çöz.
Bu kadar ödevi nasıl yapabilirim :'(
Özet olarak ders çalışma ve ödev yapma gibi faaliyetlerde çok çabuk dikkatim dağılıyor.
Lisede ödev mi veriliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Alfredo Kalınski
kullanıcısına yanıt
Maalesef
Hocam haklsında okul çok yıpratıyor beni ödevleri yapmazsam performanslar düşüyor takdirden aşağı alamam 2.dönem :(