Şimdi Ara

Cok fena rezil oldum , kucuk dustum ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

ne saçmalıyorsunuz

GENELKURMAY SINIRLI OPERASYON DEDİ, HEDEF ORADAKİ 300 KİŞİYDİ
    200 KÜSÜRÜ ÖLDÜ
    basın abarttı kandil mandil diye sizde coştunuz

Sen zap ve çevresinde sadece 300 kişi olduğunu mu sanıyorsun?
  • geri çekilmemizde abd'nin zerre kadar alakası yok! bu bir taktik
  • Geri çekilirken bile pusuya düşürülmüş askerlerimiz sen neden bahsediyorsun ?

Allahtan orda bari kayıp yok...

quote:

ne saçmalıyorsunuz

200 KÜSÜRÜ ÖLDÜ
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: oksit

onlara söylenecek çok şey var ama bence sen hiç girme, çünkü anladığım kadarıyla tarihini çok iyi bilmiyorsun ve memleketine güvenin yok. unutma birşeyi savunmak için hem kendi davanı hem karşı tarafın davasını çok iyi bileceksin. Bilmiyorsan fazla abartmayacaksın, atıp tutmayacaksın... Onların ne dedikleri önemli değil.. Bulgarın sırpın daha çok değil 20 sene içinde ne zulümler yapıtğını ne katliamlar gerçekleştirdiğini hepimiz gördük. Ermeni soyondan hiç bahsetmiycem bile.. Allah devletimize milletimize zeval vermesin.. Her ne şekilde olursa olsun sahip çıkın vatanınıza..

• quote:

Orjinalden alıntı: the_insomniac

Geri çekilirken bile pusuya düşürülmüş askerlerimiz sen neden bahsediyorsun ?

Allahtan orda bari kayıp yok...

quote:

ne saçmalıyorsunuz

200 KÜSÜRÜ ÖLDÜ

Ne pususu? Pusuya düşmemek için Çarşamba gününden başlatıldı habersizce geri çekilme, bir paşanın sözlerinden geri çekiliyoruz imasını bile bulamassınız. Nereye pusu yapacaklar? Saklandıkları yerden çıktıkları an ölecekleri korkusunu taşırken pusu için dışarı mı çıkacaklar? Kandırmayalım kendimizi, ordu bir taktik uyguluyor ilk ayak tamamlandı, 2. hedef bence kandil olacak. Bu şartlarda oraya gitmek zaten çok kayıp anlamına gelecektir, yüksekte olan her zaman avantajlıdır sonuçta.

• quote:

Orjinalden alıntı: BarışNet

geri çekilmemizde abd'nin zerre kadar alakası yok! bu bir taktik

taktik mi

1 haftadır zapı alamamamışız adamlar şöyle direndik şötle dagıttık diyor ve tam biz bu anda çekiliyoruz .akp hükümetinin ancak suratına tükürülür...ve bu bizim için inanılmaz prestij kaybı ve pkk nın gelişmesi için ÇOGALMASI için inanılmaz propoganda kaynagı oldu DİYARBAKIRDA BUGÜNKÜ KUTLAMALARI GÖRDÜK ADAMLAR SEVİNÇTEN GÖBEK ATIYORLARDI BİZ NE KADAR ONLARA ÇAPULCU DESEKTE ONLARIN MORELİNİ BOZACAGIMIZA AKSİNİ YAPTIK DÜN . bakın burdan söylüyorumpkk nın kadroları 2 seneye BARZANİ İLE TALABANİNİN DESTEGİYLE ABD NİN SİLAH YARDIMIYLA 10 bine vurmazsa iyi...sadece bu kadar..

EN ÖNEMLİSİ KANDİLİ TOPYEKÜN TEMİZLİYEMEMİŞİZ BEN ONA YANARIM

EĞER KANDİL ÖYLECE ORADA TERÖR YUVASI OLARAK BIRAKTIYSAK İŞTE ŞEHİTLERİN KANI O ZAMAN YERDE KALIR BENDE TAYYİPİN VE ONU SEÇENLERİN SURATINA TÜKÜRÜRÜM İŞTE

ASKERİMİZ BİR TEK TÜRKİYE CUMHURİYETİ DÜŞMANI BİLE YER YÜZÜNDE YAŞATMAYABİLİR AMA BU BASİRETSİZ SIŞ BASKILARA KARSI DAYANAMAYAN AMERİKAYA DİYET BORCU OLAN İKTİDAR YÜZÜNDEN -----------MASADA--------------DEVAMLI KAYBETMEYE MAHKUMDUR

MİLLETİ KOYUN YERİNE KOYMASIN KİMSE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildize -- 1 Mart 2008; 20:27:43 >

• Bir edirneli olarak bulgaristanlıların ne halde olduğunu bilmesem sana hak verirdim ama.Gerek şu anki durumumuz olsun gerek tarihimiz olsun bulgaristan tırnağımız bile olamaz
  • Ülkemden utanır oldum.Kukla gibi oynatılıyoruz.
  • Bulgarlara sorsana NEDEN TÜRKLER'DEN KURTULMA GÜNÜ yapıyolarmış. 500 yıl kimin elinin altındalarmış

Ülkesinden utananlar , harekatın amerika yüzünden bittigini düşünenler hürriyet.com.tr 'den ertugrul özkök'ün yazısını okusunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

Ülkemden utanır oldum.Kukla gibi oynatılıyoruz.

+1
  • ermeni bile biliyo halimizi işte ama halkımız bilmiyo bkz: %47
  • bu kadar menfi yazıdan sonra ben ülkemlede ordumlada gurur duyuyorum.sanki askeri istihbarat bilginiz varmış gibi nerde ne yapılacağı konusunda ahkam kesip bol keseden atıyorsunuz ...bence başlangıcı gibi
    bitişide süpriz oldu.ne kadar hızlı ve ani başladıysa o kadar hızlı ve ani bitti...bu büyüklükte bir askeri birliği bu kadar koordineli yönetmek ayrı başarı bence ...keşke hiç şehidimiz olmasaydı! tek acımız bu..
    yarın bir tehdit hissedildiğinde yine girer görevini yaparsın başka ülke toprağını işgal etme hevesinde değiliz sanırım...belki yüzde yüz bağımsız hisleri ile dolamıyorsakta guru duyacak kadar bağımsızız ...
  • o bulgarlar ermeniler sanki düşman gibi değil dost gibi konuşmuş ama içimizde bu gerçekleri görmek istemeyecek eşşekler hala mevcut ve var olmaya devam edecekler.
  • basiretsiz yöneticilerin aldığı kararlar hiç ama hiç bir zaman benim yüce milletimi hakir görmeme, veya utanç duymama yol açmaz...KENDİNİ AMERİKANIN kuklası yapan yöneticiler..ins birgün bunun hesabını bu millet karşında vercektir...kim ne düşünüyor beni bağlamaz ben her sabah kalktığımda ALLAHIN beni böyle bir millete mensup olarak yarattığı için şükür ediyorum...istanbulu feth edende türktü ,çanakkalede yedi düvele karşı gelende...
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

ermeni bile biliyo halimizi işte ama halkımız bilmiyo bkz: %47

insanlar sizin istediğiniz gibi düşünmüyorsa cahil mi oluyor kandırılmış mı oluyor yada yüzlerine tükürmek mi(yildize) gerekekiyor.
    siz demokrasi mi istiyorsunuz diktatörlük mü?çünkü sadece sizin istediğiniz yönetim biçimi herhalükarda iktidarda olması gerekiyorsa ve buda bir türlü gerçekleşmiyorsa böyle durmadan
    hakaret ve aşağılama yapmanız şart mı ?
    birde şu açıdan bakın ..bugün bu hükümete karşı sunduğunuz tüm olumsuz içiboş argümanlarınız hangi hükümet olursa olsun onun içinde iddia edilebilir ...
  • Aramızda hala Akp hükümetini savunmaya çalışanlar var , yuh size be!Elalem öğrenmiş akpnin neler yaptığını siz hala farkında değilsiniz
  • onlara şöyle bir felsefe yap

1 : bu bir güç gösterisiydi abd ile filan alakası yok robert gates gelmeden saatler önce çekilmeye başlanmıştı zaten robert gatesin demesiyle çekilseydik bir sürü şehit vermiştir pkk çoktan pusular kurmuştu
    2 : dünyada hangi ülke 10 bin askeri bir gecede taşıyıp yine bir gecede çıkartabiliyor
    3 : sonuçlar çok iyi sayılır kötü tarafı 27 askerimizin şehit olmasıdır gönül isterdiki hiç olmasın 27 ye karşın 243 ölü terörist ve bunlar bilinen bilinmiyenler bilinmiyor zaten
    4 : daha fazla şehit verme korkusu
    5 : Stun
    6 : yine dünyada düzenli ordular gerillalara karşı bu kadar başarılı olamaz bu büyük başarı sayılır ( Not 27 Asker Saygı ve Hüzünle ) 243/27
    7 : elbette piyasada spiklasyonlar olacaktır fakat mantıklı düşünen insanlar görebilirler başarıyı
    8 : pkk dağları çok iyi biliyor buna karşın Türk askeri onları evlerinde büyük zayiyata uğratmıştır
    9 : çekilmeye karşı çıkanlar cahillerdir anlamazlar
    10 : olayın pskolojik ve siyasi boyutuda var oraları anlamam
    11 : ver veriştir salla sende benim gibi bir şeyler

ve arkadaşlar donanimhaberce belli bir saati kararlaştırıp şehitler için hepbirlikte saygı duruşunda bulunalım elbette yetersiz bu fakat sembolik olarak yada belli bir yerde buluşup

ekleme : ve Türk ordusu hükümete bağlı değildir amerikanın sözüyle iş yapmaz ordu kimseyi tanımaz eğer amerikanın ısrarıyla çıkmışlarsa bile mutlak bildikleri vardır yada çıkarları,ordu amerikanın isteğiyle çıktı demek ordu amerikanın köpeği demek gibi bir şeydir haşa..lütfen ordumuzu küçümsemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertungaa -- 1 Mart 2008; 23:16:50 >

• O ermeni olan arkadas cok doru solemis ona katılıyorum. Atatürkün bize bıraktıı mirasa kesinlikle sahip cıkamıoyurz
  • HUKUMETLER GELIP GECİCİDİR ; AKP DE BU GUNE KADAR GELEN HÜKÜMETLER İÇİNDE ELİNDEN GELENİ YAPAN
    EN İYİLERİNDENDİR İYİ VEYA KÖTÜ ...
    EGER CEVAP VEREMEYECEK KADAR
    OSMANLI RUHUN YOKSA TURK OLDUGUNA SUPHEN YOKSA
    KARSILARINA HIC CIKMA ; SOYLEYECEGIN ÜÇ LAF VAR ;

1. TEK BAŞINA HANGİ MİLLET ÇIKTI KARŞIMIZA , HESABINI VEREMEDİĞİMİZ KİM KALDI DÜNYADA

2. GÖRELİM SİZİDE BİR SAVAŞTA , OSMANLIYA DUA EDİN , KIRMADI SOYUNUZU DÜNYADA

3. "İLİM ÇİNDE BİLE OLSA GİDİP ALINIZ" PEYGAMBER SÖZÜDÜR..AMERİKA AVRUPA HER NEREDE OLURSA ALIRIZ İLİMİ

BOŞ KONUŞMAYALIM KAÇTIĞI GÖRÜLMEMİŞTİR TÜRK ASKERİNİN BİRİ.
  • Suratınıza tükürseler tayyibi suçlu bulacaksınız pes !
    Ağzı olan konuşuyor tabi forum ortamında
    Gizli saklı yapılan işleri kimse bilemez
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.