Şimdi Ara

Cok fena rezil oldum , kucuk dustum ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Prerogative

Suratınıza tükürseler tayyibi suçlu bulacaksınız pes !
    Ağzı olan konuşuyor tabi forum ortamında
    Gizli saklı yapılan işleri kimse bilemez

ne diyon ya tayyip i nereden cikardin simdiNe gizli saklisi o tayyip dedigine emirler geliyor o da yapiyor iste bu kadar.Yaptiklari tek sey komur dagitmak...bu kadar iste

ATATURK kadar buyuk bir lider gelmemistir gelmez de
  • GERÇEKLER SANA ANLATILDIĞI GİBİ MİYDİ PEKİ??

Asıl o Ermeni tarih bilmez ki,Ermeni ataları'nın Türk adaleti ve şefkati sayesinde yok olmaktan kurtulduklarını ve yüzyıllar boyunca kıllarına dokunulmadan nasıl yaşayabildiklerini bilmekten acizdir...
    Sen değil,onlara yapılan onca şefkate rağmen,vefasız o Bulgar,Ermeni mahluklar utansın...

UTANSIN

Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
    Hedefe varmayan mızrak utansın!

Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
    Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

Eski çınar şimdi noel ağacı;
    Dallarda iğreti yaprak utansın!
    ...

(NECİP FAZIL KISAKÜREK)

Kardeş yazdıklarını büyük bir dikkatle okudum.İnan yazmayacaktım ama son anda evvela seni ve sonra bu konuda ki duyarsız bazı kişileri bilgilendirici amaçlı şeyler yazayım istedim..
    Dost,bir kere bırak doğru tarihi bir Bulgardan öğrenmeyi,en şuursuz bir Türk vatandaşından bile gerçekleri öğrenemeyebilirsin.E şimdi biz tarihi bilmeyen ile atalarını karalamayı kendisine adet edinmiş kişilerden mi öğreneceğiz tarihi hayır...Buna asla hayır...
    Tarih,onun bunun söyledikleriyle değil,ancak gerçek belgelerle ve vesikalarla öğrenilir.Bende bu ışık altında sana anlatacağım...
    Birincisi kardeşim,okuduğum kadarıyla şuursuz bir ermeniyle asla dialoğa girme..Çünkü yüzyıllar boyunca ekmeklerini yedikleri,en üst rütbelere yükseldikleri devletleri Osmanlı'ya laf atmaktan çekinmeyen kişilerden ben ne fayda beklerim,ne de dialoğa girerim.Bunlarla zaman geçirmek sadece zaman kaybı olur.
    İkincisi sor bakalım o seninle tartışmış olan kişiye.Siz bize koyun diyorsunuz ama,kendi dindaşlarınız olarak gördüğünüz Almanlar 2.Dünya Savaşında sizi işgal etmeye geldiklerinde neden İsmet İnönü'ye ''TÜRKİYE GELSİN BİZİ İŞGAL ETSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!''mesajını çektiniz...
    Dolayısıyla asıl korkaklar bu Bulgarlardır ki;Kendi dindaşlarından bile fayda beklememişler ve şimdi düşmanımız dedikleri Türkiye'den yardım dilenmişlerdir...
    Sonra Atatürk öldükten sonra Dünya Süper gücü bugünkü ABD değil İngiltereydi.
    ABD bugünkü Süper Gücünü 1945'ten sonra yani İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra elde etmiştir.
    Sonra Atatürkün ölümünden sonra ABD'nin Türkiye'ye yardım etmesi meseleside o günlerde İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra MARSHALL PLANI dediği olaydır ki,ABD sadece Türkiye'ye değil,ALMANYA'YA,FRANSA'YA bile yardım etmiştir bu planla.Ama Türkiye İkinci Dünya Savaşına Fiilen girmediği halde onu da müttefik olarak kabul etmiş ve bu MARSHALL PLANI'nden Türkiyede yararlanmıştır...
    O tartıştığın adama gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirsin;Asıl size gülerim ki,barış zamanında böyle onu bunu suçlarsınız.Ancak benim ülkem olmasaydı,bugün ne ermeniler,ne bulgarlar nice zulümler altında inlemeye devam etmenin yanında,birde konuştuğunuz,Ermenice de Bulgarcada olmayacaktı...
    Unutmayalım ki,Almanlar Çekoslavakyayı işgal ettiklerinde,Çek dilini unutturmak için ellerinden geleni yapmışlar,en sonda da çek dili dağlardan indirilen çobanlar vasıtasıyla yeniden öğrenilerek tamamen unutulması son anda engellenmiştir.
    Birde ordumuz,K.Irağa ne işgal için gitti,nede başka şey için.Sadece PKK ya karşı gerektiğinde Sınır Ötesi operasyon yapabilirliğini gösterdi.
    ABD ile ilgili sözlerine gelince ;Biz çok kötü durumdayızda,ABD çok mu iyi,en azından dünya'nin iyi sözlerle anmadığı ülkelerden biri.Türkiyede öyle mi?*.Asla hiç öyle olmadı ve olmayacakta...
    Onun için dost,sana bu bilgileri aktardıktan sonra,Provakasyonlara gelme,tarihini bbir ermeniden bir bulgardan öğreneceğine,belgelerden araştır...
    Şunu unutma ki bir Bulgar ne de bir ermeni sana asla ne Osmanlı için ne de Türkiye içinde iyi demez.
    Seninde kafanı karıştırarak tarihine düşman biri haline getirmek isterler.İşte yukarıda bunu satırlarınada yazmışsın.Artık nefret eder hale gelmiştin.Bir ermeniden bir bulgardan ne beklerdin.Türk ve Türk Tarihini övmeyi mi..Bu sadece yanılgı olur...
    Sakın bu oyunlara gelme...
    Onun için git o bulgarlara söyle,asıl sizin koyunluğunuzu ve basiretsizliğinizi gördük.Hemde çok değil,İsmet İnönü gibi yakın bir tarihte...
    TARİHİNİ SEN SAVUNMAZSAN,O TARİH UNUTULUR,ASLA TARİHİNİ UNUTMA VE UNUTTURMA...BAŞKALARI YÜZÜNDEN GAFA GELME...
    TARİHİN VE MİLLETİNLE NE KADAR ÖVÜNÜRSEN AZDIR...BUNU UNUTMA
    SEVGİLERİMLE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oriental -- 2 Mart 2008; 12:19:36 >

• Türk ordusunun başarılı bir harekatına gölge düştü. Çekileceği varsa bile ''pushun'' sözlerinin akabinde hemen çekilmemeliydik! Üç gün sabredemediler mi?!

Ya birileri ordunun çekileceğini fısıldadı o maymun kılıklıya ya da maymun kılıklının sözü birilerini fena titretti.
  • Ya bıraksın Türkiye olmasaydı o ermeni olabilir miydi ne kadar nankörler onları bataklıktan çıkardık temizledik giydirdik ülkemizde barındırdık ekmeğimizi paylaştık hergelenin dediğine bak "besle kargayı oysun gözünü" misali amerika filanda bizi yönetmiyor istersek dünyayı felç edebiliriz şu şanlı ordu kimde var aslanım sende tarihinle övünmeye devam et hangi imparatorluk 4 kıtaya hakim olmuştur.onlar aynada bi yerlerine bakıp dalga geçsinler nankör pislikler biz istersek bütün T.c ülkelerini birleştirsek zaten dünyanın yarısı ederiz alayına yeteriz atom bombaları bile durduramaz o zaman bizi sende onlarla dalga geç kedi diye kediler nankördür derler ya o yüzden

• Ordumuzun gücünü kimse yargılayamaz çünkü böyle bir yargılama için gücünün ölçülebilir olması gerek.Ordumuz güçlü avrupanında en büyük ordusuna sahibiz.Önemli olan gücün kullanımına dair gerekenler yani bürokrasi.
  • @magnum_1453

hll kardeşim çok guzel yazmışsın

dediği gibi ne bir ermenın nede bulgarın oyununa gelmeyın boşunamı okuduk onca turk tarihini savaşlarını nasıl yardım istediklerini eskiden neydiler şimdi ne olacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 2 Mart 2008; 0:22:38 >
  • Bizim donumuzun lastiğini onlar veriyosa harb çıktığında bi o lastikle sapan yapıp onların kafalarını patlatırız.Biz ayağında ayakkabısı olmayan donu olmayan mehmetçiklerle o adi herifleri yendik ülkemizden def ettik.Onlar bizim yüzyıllardır köpeğimiz oldular.Şimdi de kuyruk acısı çekiyolar geçmişten dolayı.Türkün şanlı tarihini anlatmakla bitmez her yerde bi destanımız vardır Avusturalyada bile.Daha fazla sölze grek yok kanımca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fb_semo

Bizim donumuzun lastiğini onlar veriyosa harb çıktığında bi o lastikle sapan yapıp onların kafalarını patlatırız.Biz ayağında ayakkabısı olmayan donu olmayan mehmetçiklerle o adi herifleri yendik ülkemizden def ettik.Onlar bizim yüzyıllardır köpeğimiz oldular.Şimdi de kuyruk acısı çekiyolar geçmişten dolayı.Türkün şanlı tarihini anlatmakla bitmez her yerde bi destanımız vardır Avusturalyada bile.Daha fazla sölze grek yok kanımca...

Yürübe malkoçoğlu.Allahım ya.Sende bahsetmişsin işte geçmiş!

Sonra Bülent Ersoy çıkıp dobra dobra söylediğinde asarım keserim dersiniz ne oldu doğru çıkmadı mı?Şehitlerimiz insanlarımız amerikanın sözüyle o topraklarda harcandı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takayashi

quote:

Orjinalden alıntı: fb_semo

Bizim donumuzun lastiğini onlar veriyosa harb çıktığında bi o lastikle sapan yapıp onların kafalarını patlatırız.Biz ayağında ayakkabısı olmayan donu olmayan mehmetçiklerle o adi herifleri yendik ülkemizden def ettik.Onlar bizim yüzyıllardır köpeğimiz oldular.Şimdi de kuyruk acısı çekiyolar geçmişten dolayı.Türkün şanlı tarihini anlatmakla bitmez her yerde bi destanımız vardır Avusturalyada bile.Daha fazla sölze grek yok kanımca...

Yürübe malkoçoğlu.Allahım ya.Sende bahsetmişsin işte geçmiş!

Sonra Bülent Ersoy çıkıp dobra dobra söylediğinde asarım keserim dersiniz ne oldu doğru çıkmadı mı?Şehitlerimiz insanlarımız amerikanın sözüyle o topraklarda harcandı!

bireder ben neyden bahsettim sen ne diyosun?

• o yorum yapan insanların ülkeleri bizden daha beter durumda bence konuşmaya hiç hakları yok ama konuşmuşlar ve bence çok doğru(maalesef) konuşmuşlar...
  • Arkadaş haklı link ver basalım forumu
  • Anlaşılmaz insanlarsınız. Aynılarını, harekat başlamadan söyledim. Ancak sövmekten başka bir şey yapmadınız. Şimdi hak veriyorsunuz. İlginç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: magnum_1453

GERÇEKLER SANA ANLATILDIĞI GİBİ MİYDİ PEKİ??

Asıl o Ermeni tarih bilmez ki,Ermeni ataları'nın Türk adaleti ve şefkati sayesinde yok olmaktan kurtulduklarını ve yüzyıllar boyunca kıllarına dokunulmadan nasıl yaşayabildiklerini bilmekten acizdir...
    Sen değil,onlara yapılan onca şefkate rağmen,vefasız o Bulgar,Ermeni mahluklar utansın...

Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
    Hedefe varmayan mızrak utansın!

Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
    Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

Eski çınar şimdi noel ağacı;
    Dallarda iğreti yaprak utansın!
    ...(NECİP FAZIL KISAKÜREK)

Kardeş yazdıklarını büyük bir dikkatle okudum.İnan yazmayacaktım ama son anda evvela seni ve sonra bu konuda ki duyarsız bazı kişileri bilgilendirici amaçlı şeyler yazayım istedim..
    Dost,bir kere bırak doğru tarihi bir Bulgardan öğrenmeyi,en şuursuz bir Türk vatandaşından bile gerçekleri öğrenemeyebilirsin.E şimdi biz tarihi bilmeyen ile atalarını karalamayı kendisine adet edinmiş kişilerden mi öğreneceğiz tarihi hayır...Buna asla hayır...
    Tarih,onun bunun söyledikleriyle değil,ancak gerçek belgelerle ve vesikalarla öğrenilir.Bende bu ışık altında sana anlatacağım...
    Birincisi kardeşim,okuduğum kadarıyla şuursuz bir ermeniyle asla dialoğa girme..Çünkü yüzyıllar boyunca ekmeklerini yedikleri,en üst rütbelere yükseldikleri devletleri Osmanlı'ya laf atmaktan çekinmeyen kişilerden ben ne fayda beklerim,ne de dialoğa girerim.Bunlarla zaman geçirmek sadece zaman kaybı olur.
    İkincisi sor bakalım o seninle tartışmış olan kişiye.Siz bize koyun diyorsunuz ama,kendi dindaşlarınız olarak gördüğünüz Almanlar 2.Dünya Savaşında sizi işgal etmeye geldiklerinde neden İsmet İnönü'ye ''TÜRKİYE GELSİN BİZİ İŞGAL ETSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!''mesajını çektiniz...
    Dolayısıyla asıl korkaklar bu Bulgarlardır ki;Kendi dindaşlarından bile fayda beklememişler ve şimdi düşmanımız dedikleri Türkiye'den yardım dilenmişlerdir...
    Sonra Atatürk öldükten sonra Dünya Süper gücü bugünkü ABD değil İngiltereydi.
    ABD bugünkü Süper Gücünü 1945'ten sonra yani İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra elde etmiştir.
    Sonra Atatürkün ölümünden sonra ABD'nin Türkiye'ye yardım etmesi meseleside o günlerde İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra MARSHALL PLANI dediği olaydır ki,ABD sadece Türkiye'ye değil,ALMANYA'YA,FRANSA'YA bile yardım etmiştir bu planla.Ama Türkiye İkinci Dünya Savaşına Fiilen girmediği halde onu da müttefik olarak kabul etmiş ve bu MARSHALL PLANI'nden Türkiyede yararlanmıştır...
    O tartıştığın adama gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirsin;Asıl size gülerim ki,barış zamanında böyle onu bunu suçlarsınız.Ancak benim ülkem olmasaydı,bugün ne ermeniler,ne bulgarlar nice zulümler altında inlemeye devam etmenin yanında,birde konuştuğunuz,Ermenice de Bulgarcada olmayacaktı...
    Unutmayalım ki,Almanlar Çekoslavakyayı işgal ettiklerinde,Çek dilini unutturmak için ellerinden geleni yapmışlar,en sonda da çek dili dağlardan indirilen çobanlar vasıtasıyla yeniden öğrenilerek tamamen unutulması son anda engellenmiştir.
    Birde ordumuz,K.Irağa ne işgal için gitti,nede başka şey için.Sadece PKK ya karşı gerektiğinde Sınır Ötesi operasyon yapabilirliğini gösterdi.
    ABD ile ilgili sözlerine gelince ;Biz çok kötü durumdayızda,ABD çok mu iyi,en azından dünya'nin iyi sözlerle anmadığı ülkelerden biri.Türkiyede öyle mi?*.Asla hiç öyle olmadı ve olmayacakta...
    Onun için dost,sana bu bilgileri aktardıktan sonra,Provakasyonlara gelme,tarihini bbir ermeniden bir bulgardan öğreneceğine,belgelerden araştır...
    Şunu unutma ki bir Bulgar ne de bir ermeni sana asla ne Osmanlı için ne de Türkiye içinde iyi demez.
    Seninde kafanı karıştırarak tarihine düşman biri haline getirmek isterler.İşte yukarıda bunu satırlarınada yazmışsın.Artık nefret eder hale gelmiştin.Bir ermeniden bir bulgardan ne beklerdin.Türk ve Türk Tarihini övmeyi mi..Bu sadece yanılgı olur...
    Sakın bu oyunlara gelme...
    Onun için git o bulgarlara söyle,asıl sizin koyunluğunuzu ve basiretsizliğinizi gördük.Hemde çok değil,İsmet İnönü gibi yakın bir tarihte...
    TARİHİNİ SEN SAVUNMAZSAN,O TARİH UNUTULUR,ASLA TARİHİNİ UNUTMA VE UNUTTURMA...BAŞKALARI YÜZÜNDEN GAFA GELME...
    TARİHİN VE MİLLETİNLE NE KADAR ÖVÜNÜRSEN AZDIR...BUNU UNUTMA
    SEVGİLERİMLE...

Aynen koy foruma bu yazıyı çok güzel yazmış @magnum arkadaşımız eline sağlık

• quote:

Orjinalden alıntı: raydric

@magnum_1453

hll kardeşim çok guzel yazmışsın

dediği gibi ne bir ermenın nede bulgarın oyununa gelmeyın boşunamı okuduk onca turk tarihini savaşlarını nasıl yardım istediklerini eskiden neydiler şimdi ne olacaklar

magnum_1453

• quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

onlara şöyle bir felsefe yap

1 : bu bir güç gösterisiydi abd ile filan alakası yok robert gates gelmeden saatler önce çekilmeye başlanmıştı zaten robert gatesin demesiyle çekilseydik bir sürü şehit vermiştir pkk çoktan pusular kurmuştu
    2 : dünyada hangi ülke 10 bin askeri bir gecede taşıyıp yine bir gecede çıkartabiliyor
    3 : sonuçlar çok iyi sayılır kötü tarafı 27 askerimizin şehit olmasıdır gönül isterdiki hiç olmasın 27 ye karşın 243 ölü terörist ve bunlar bilinen bilinmiyenler bilinmiyor zaten
    4 : daha fazla şehit verme korkusu
    5 : Stun
    6 : yine dünyada düzenli ordular gerillalara karşı bu kadar başarılı olamaz bu büyük başarı sayılır ( Not 27 Asker Saygı ve Hüzünle ) 243/27
    7 : elbette piyasada spiklasyonlar olacaktır fakat mantıklı düşünen insanlar görebilirler başarıyı
    8 : pkk dağları çok iyi biliyor buna karşın Türk askeri onları evlerinde büyük zayiyata uğratmıştır
    9 : çekilmeye karşı çıkanlar cahillerdir anlamazlar
    10 : olayın pskolojik ve siyasi boyutuda var oraları anlamam
    11 : ver veriştir salla sende benim gibi bir şeyler

ve arkadaşlar donanimhaberce belli bir saati kararlaştırıp şehitler için hepbirlikte saygı duruşunda bulunalım elbette yetersiz bu fakat sembolik olarak yada belli bir yerde buluşup

ekleme : ve Türk ordusu hükümete bağlı değildir amerikanın sözüyle iş yapmaz ordu kimseyi tanımaz eğer amerikanın ısrarıyla çıkmışlarsa bile mutlak bildikleri vardır yada çıkarları,ordu amerikanın isteğiyle çıktı demek ordu amerikanın köpeği demek gibi bir şeydir haşa..lütfen ordumuzu küçümsemeyin

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: canerpro

Arkadaş haklı link ver basalım forumu

Mahalleden adam da toplayın. Boş gitmeyin birde makine, bıçak vs.

Ne kadar güzel şeyler düşünüyorsunuz böyle. Bide ülkeyi güzel tanıtmaktan bahsediyorsunuz.
  • ya ulan böyle bişey yokyaa :D bulgarla kapışıyo bide kardeş bulgarla nie kapışıyon insan aynı takımda olduğu adamla kapışır mı bizi abd + AB yönetiyosa onları da AB dolaylı yoldan da olsa + abd yönetiyo ne çok mu farklılarmış onlar bizden :D türkiyede bugün bütün anti-emperyalist hareketlere bak hepsi iç kurtuluştan sonra yunanistan ve bulgaritandan ve diğer komşulardan da emperyalizmi kovmayı hedefliyor uzun vadede. gerek yok böyle tartışmalara ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertalord -- 3 Mart 2008; 8:44:21 >
  • adamlar bizi kukla gibi oynatıyolar bakın irana nası amerikanın karşısında sapasağlam gidişat çok kötü.ülke elden gidiyo.bizimkiler hala türbana takmış ülke konularında hiçbir çabası olmayan insanlar ülkenin başında
  • Yahu Bulgarlara de ki komple ülkenize girip işgal etmemiz yarım saat...

Onları Avrpanın içine kadar kovalarız....

Bulgaristan ülke mi yahu. 100 dolarla bir ay boyunca birlikte olamayacağın bulgar kızı yok, bir hastaneye gitsin DNA sına bakılsın baalım yüzde kaç faili meçhul Türk tohumu taşıyor diye...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.