Şimdi Ara

Cok fena rezil oldum , kucuk dustum ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malum konu son gunlerin en onemli konusu hakkindaydi . Kuzey Irak harekati . Ben sofyada yasadigim icin cevremde cok yabanci arkadaslarim var . Bulgar, alman , makedon , yunan , sirp . Biz Irak'a girdigimizde ozellikle makedon arkadaslarim " Turkiye guclu" , "biz sizlerle iyiki dostuz " gibisinden ovgu dolu sozler duydum . Ama geri kalanlari ise hep Turkiye karsiti sozler soyledirler . Malum bir bulgar forumundada yaziyordum , ozellikle harekatla ilgili. Resmen ordumuz ve tarihimizle govde gosterisi yapmistim . Bulgarlar ilk baslarda inanamamislardi Turkiyenin irak'a girdigine . Hatta eski veya yalan haber diye konularimi silmislerdi . Iste bu son konumda bulgar(ermeni kokenli) bir razist ile cok atistik ! Adam bana dedikleri ;

- Turkiye oraya amerikanin izni ile girdi , bugun tankinizin vidasi bile amerikan izni ile uretiliyor . Ataturkten sonra liderleriniz ekonomiyi , egitimi kalkindiramadi . Ataturk aslinda size bunlari fazladan yapti . Cunku osmanli insani bunu haketmiyordu . Sizi kalkindiran amerika oldu ( Ataturkten sonra ) , onlarin verdi dolarlar ve krediler sizi ayakta tutyor gecici bir sure icin . Irak artik bir amerikan topragi ve sizin orada fazla kalmaniz savas nedeni olur. Bir tarafra abinzi amerika bir tarafta kurdler. Turkkyenin isi cok zor. Sizi oraya bosuna giriyorsunuz , daha cok kayip vereceksiniz ...

benim cevabim ise sert ve biraz abartili oldu . ben abarttim cunku orduma ve milletime fazla guvenmistim , sanirim ermenin bana soyledigi gercekleri duymak istemedim ozaman . Simdi ise forumda alay konusu oldum . Bana koyun diyip duruyorlar(bunuda sonradan ogrendim ne demek oldugunu) ! Bulgarlarda biz soz varmis osmanli icin " aslan gibi gelirler , koyun gibi kacarlar " diye. Su anda cok zor durumdayim cevap vermessem catliycam . Ama elimde onlari haksiz cikarabilecek bir kaynak yok ! Su anda onlarin ( yunan , sirp , bulgarlarin ) gozunde bir amerikan oyuncagiyiz . Bende karar verdim , artik ulkemle , tarihimle ovunmuycem . Cunku bize anlatilan cogu sey abarti . "En iyi ordu" , "ekonomik yuksels ve % 9.9 lar ( son 20 yil icin gecerli olan )" ! Neden diye soracak olursaniz , Ataturkun bu "neden"i cevaplayan sozu var "Tam bağımsızlık ancak ekonomik bağımsızlık ile mümkündür. (1922, Ankara) " !

Kurtlar vadisi irakta gecen bir soz vardi " donunuzdaki lastigin parasini bile biz gonderiyoruz " !

• quote:

Orjinalden alıntı: trtc

- Turkiye oraya amerikanin izni ile girdi , bugun tankinizin vidasi bile amerikan izni ile uretiliyor . Ataturkten sonra liderleriniz ekonomiyi , egitimi kalkindiramadi . Ataturk aslinda size bunlari fazladan yapti . Cunku osmanli insani bunu haketmiyordu . Sizi kalkindiran amerika oldu ( Ataturkten sonra ) , onlarin verdi dolarlar ve krediler sizi ayakta tutyor gecici bir sure icin . Irak artik bir amerikan topragi ve sizin orada fazla kalmaniz savas nedeni olur. Bir tarafra abinzi amerika bir tarafta kurdler. Turkkyenin isi cok zor. Sizi oraya bosuna giriyorsunuz , daha cok kayip vereceksiniz ...

Maalesef çoğu doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

quote:

Maalesef çoğu doğru.
    "Tam bağımsızlık ancak ekonomik bağımsızlık ile mümkündür. (1922, Ankara) " Mustafa Kemal ATATÜRK

Olay budur

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

quote:

Maalesef çoğu doğru.
    baharı bekleyin de baharla birlikte yeniden gireriz ırağa

• quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

Alıntıları Göster
    Bu lafları söyleyen insanların devletleri bizden çok daha az mı Amerikaya bağımlı? En kısa sürede Amerikanın güdümünden çıkmalı milletvekilleri. Ayrıca ıraktan çıkmamızın sebeplerini Genelkurmay başkanının açıklamasından takip ederseniz sebeplerin haklı sebepler olduğunu göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

Alıntıları Göster
    Valla çok kötü olmuş yaa. Yok mu felsefe yapmayı bilen bi tarih hocamız. El atsın bu konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Force

Bu lafları söyleyen insanların devletleri bizden çok daha az mı Amerikaya bağımlı? En kısa sürede Amerikanın güdümünden çıkmalı milletvekilleri. Ayrıca ıraktan çıkmamızın sebeplerini Genelkurmay başkanının açıklamasından takip ederseniz sebeplerin haklı sebepler olduğunu göreceksiniz.

Alıntıları Göster
    sadece sırpın yunanın bulgarın gözünde amerikanın oyuncağı değiliz; gerçek bu. kimse inkar edemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetUsHuntY4rr

sadece sırpın yunanın bulgarın gözünde amerikanın oyuncağı değiliz; gerçek bu. kimse inkar edemez.

Alıntıları Göster
    kukla gibi kullanıyorlar ibzi.
    çık diyince çık gir diyince gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetUsHuntY4rr

Alıntıları Göster
    Tam bağımsızlık ancak ekonomik bağımsızlık ile mümkündür. (1922, Ankara)

M.Kemal Atatürk ün bu sözü varken daha fazla tartışmaya gerek yok , bütün soruların cevabı burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dobest

M.Kemal Atatürk ün bu sözü varken daha fazla tartışmaya gerek yok , bütün soruların cevabı burada.

Alıntıları Göster
    ermenilerin vidalarını kim yapıomuş lan
  • quote:

Alıntıları Göster
    peh şu son senedir bende askere karşı güvenimi yitiriyordum ve son geri çekilmeden sonra yitirdim. Bircok güvenlik zayıflığı akabinde verilen şehitler sonra tabi onların aldığı istihbarati biz bulamiyorduk. Şu son operasyonlarla intikamlar alınır demiştim ama gittik şehit verdik ve kanımca başarisiz bir şekilde döndük. Birdaha dünyayı arkamıza alacağımızı sanmiyorum.
    Insallah ben yanılırımda Askerimizin bundan sonraki planları zafere yönelik olur.

• quote:

Alıntıları Göster
    onlara söylenecek çok şey var ama bence sen hiç girme, çünkü anladığım kadarıyla tarihini çok iyi bilmiyorsun ve memleketine güvenin yok. unutma birşeyi savunmak için hem kendi davanı hem karşı tarafın davasını çok iyi bileceksin. Bilmiyorsan fazla abartmayacaksın, atıp tutmayacaksın... Onların ne dedikleri önemli değil.. Bulgarın sırpın daha çok değil 20 sene içinde ne zulümler yapıtğını ne katliamlar gerçekleştirdiğini hepimiz gördük. Ermeni soyondan hiç bahsetmiycem bile.. Allah devletimize milletimize zeval vermesin.. Her ne şekilde olursa olsun sahip çıkın vatanınıza..

• quote:

malum konu son gunlerin en onemli konusu hakkindaydi . Kuzey Irak harekati . Ben sofyada yasadigim icin cevremde cok yabanci arkadaslarim var . Bulgar, alman , makedon , yunan , sirp . Biz Irak'a girdigimizde ozellikle makedon arkadaslarim " Turkiye guclu" , "biz sizlerle iyiki dostuz " gibisinden ovgu dolu sozler duydum . Ama geri kalanlari ise hep Turkiye karsiti sozler soyledirler . Malum bir bulgar forumundada yaziyordum , ozellikle harekatla ilgili. Resmen ordumuz ve tarihimizle govde gosterisi yapmistim . Bulgarlar ilk baslarda inanamamislardi Turkiyenin irak'a girdigine . Hatta eski veya yalan haber diye konularimi silmislerdi . Iste bu son konumda bulgar(ermeni kokenli) bir razist ile cok atistik ! Adam bana dedikleri ;

benim cevabim ise sert ve biraz abartili oldu . ben abarttim cunku orduma ve milletime fazla guvenmistim , sanirim ermenin bana soyledigi gercekleri duymak istemedim ozaman . Simdi ise forumda alay konusu oldum . Bana koyun diyip duruyorlar(bunuda sonradan ogrendim ne demek oldugunu) ! Bulgarlarda biz soz varmis osmanli icin " aslan gibi gelirler , koyun gibi kacarlar " diye. Su anda cok zor durumdayim cevap vermessem catliycam . Ama elimde onlari haksiz cikarabilecek bir kaynak yok ! Su anda onlarin ( yunan , sirp , bulgarlarin ) gozunde bir amerikan oyuncagiyiz . Bende karar verdim , artik ulkemle , tarihimle ovunmuycem . Cunku bize anlatilan cogu sey abarti . "En iyi ordu" , "ekonomik yuksels ve % 9.9 lar ( son 20 yil icin gecerli olan )" ! Neden diye soracak olursaniz , Ataturkun bu "neden"i cevaplayan sozu var "Tam bağımsızlık ancak ekonomik bağımsızlık ile mümkündür. (1922, Ankara) " !

Kurtlar vadisi irakta gecen bir soz vardi " donunuzdaki lastigin parasini bile biz gonderiyoruz " !

Biz donumuza kadar ülkeyi işgal eden devletlere verdiğimiz zaman bile zamanın süper güçleri neleri var neleri yok bu ülkeyi terk edip arkalarına bile bakmadan kaçtılar.Ermenisi, yunanı, sırbı sadece ötüp durur öyle.İcraata gelince görürürz hepsini.

Ama bu kısmende olsa kullanıldığımız gerçeğini değiştirmez.Hiçkimsenin vereceği bir cevapta değiştirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 1 Mart 2008; 19:53:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adeadpoem1

peh şu son senedir bende askere karşı güvenimi yitiriyordum ve son geri çekilmeden sonra yitirdim. Bircok güvenlik zayıflığı akabinde verilen şehitler sonra tabi onların aldığı istihbarati biz bulamiyorduk. Şu son operasyonlarla intikamlar alınır demiştim ama gittik şehit verdik ve kanımca başarisiz bir şekilde döndük. Birdaha dünyayı arkamıza alacağımızı sanmiyorum.
    Insallah ben yanılırımda Askerimizin bundan sonraki planları zafere yönelik olur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Adeadpoem1

çok sert olacak ama lütfen PKK ağzıyla konuşmayın.. Türk ordusu güçlüdür... Ne zaman girip ne zaman çıkacağını bilir, bunlar aynı zamanda dış siyaset meselesidir. Bizim, sizin bunu bilmemiz mümkün değil..

• quote:

Alıntıları Göster
    Adamın dediklerinin çoğu doğru.Hangi forum link ver basalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Adamın dediklerinin çoğu doğru.Hangi forum link ver basalım?

Alıntıları Göster
    hava yüzünden çıktık tekrar giricez ve son darbeyi indircez
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

çok sert olacak ama lütfen PKK ağzıyla konuşmayın.. Türk ordusu güçlüdür... Ne zaman girip ne zaman çıkacağını bilir, bunlar aynı zamanda dış siyaset meselesidir. Bizim, sizin bunu bilmemiz mümkün değil..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oksit

quote:

Türk askeri güçlüdür buna şüphem yok. Hiç bir düzenli ordunun karşımızda duramayacağınada inaniyorum. Yalnız ortada somut gercekler var bunu söyleyince sözlerimi çarptırmayın. Dedigim gibi insallah ben yanılırım bundan sonrasındaki TSK'nin planları zafere yönelik olur ve kimseye arkasından konuştaracak konu bırakmaz umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Alıntıları Göster
    hepsi ne yazık ki doğru

ama yıllardır halkımız istedi böyle olmasını ağlamanın faydası yok

-şimdi bu durumdan sikayet eden arkadaslarım oyunu tayyibe verdiler ondan önce de malum siyasetçilere verdiler mesela tayyip gelip onlara demedi ki ben tam bağımsız özgür güçlü zengin ülke haline getirecegim diye ...olay budur

ATAM 86 YIL ÖNCE BİZE DOĞRU YOLU SÖYLEDİ AMA BİZ ONU TAKMAYAN HERİFLERİ BAŞIMIZA MUSALLAT ETTİK "Tam bağımsızlık ancak ekonomik bağımsızlık ile mümkündür. (1922, Ankara) " Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu arada baharda tekrar girecez diye halkımızı kandırmasın kimse buna kargalar bile güler

YA DA baharda girmemiz AMERİKANIN TÜRKİYEYİ YÖNETTİGİNİ SAKLAMIYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildize -- 1 Mart 2008; 20:01:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ora et labora

hava yüzünden çıktık tekrar giricez ve son darbeyi indircez

Alıntıları Göster
    ne saçmalıyorsunuz

GENELKURMAY SINIRLI OPERASYON DEDİ, HEDEF ORADAKİ 300 KİŞİYDİ
    200 KÜSÜRÜ ÖLDÜ
    basın abarttı kandil mandil diye sizde coştunuz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.