Evde kullanacağım, boyutları çok büyük olmayan, fax özelliği şart olmayan, bir lazer yazıcı arıyorum. 500-600 TL bütçe ayırabilirim. Toner dolum sıkıntısı olmasın istiyorum. Ofiste HP 1102w kullanıyorum ve çok memnunum ama tarayıcılı ve fotokopili bir yazıcı lazım.
Biraz araştırdım HP M1132 güzel görünüyor ama kablosuz bağlantı özelliği yok galiba, siz ne tavsiye edersiniz?
HP Laserjet M1212NF MFP - Siyah Beyaz - Ethernet + USB // Tarayıcı + Fax + ADF HP Laserjet M1536DNF - Siyah Beyaz - Ethernet + USB // Tarayıcı + Fax + ADF HP Color Laserjet CM1415FNW - Renkli - Wireless + Ethernet + USB // Tarayıcı + Fax + ADF
Teşekkürler..
HP nin tarayıcısı ve faksı olan laserlarında sadece ağ bağlantı seçeneği mevcuttur.
Belki düşünebilirsiniz seçenekler arasında. HP Deskjet 3050 - Tarayıcı - Renkli - 2 Kartuş - Wireless
...
1217NFW modelinde hem wifi hem ethernet hemde yazıcı-tarayıcı-fotokopi-fax modeli bulunmakta..
Cevaplar için teşekkürler 1217 modeli biraz büyükçe olsa da kablosuz yazdırma özellğiyle bana daha uygun gibi. Teşekkür ederim.
Wifi sart degilse epson mx14nf yazici da iyi. Usb bellek girisi var direkt baski ve tarama imkani var. Toneri de uygun 99tl. Arastir derim
Hp Laserjet 1217nfw model nolu yazıcıyı bi arkadaşımın ofisine aldık ofis iki katlı ve wifi modem üst katta duruyor çok fazla üst kata çıkmıyor arkadaşım yazıcıyı alt kata koyduk arada kalın duvar olmasına karşın wifi çekimi beni memnun etti yazma hızı gayet güzel ilk çıktıyı verme süresi fln. kablosuz ağa dahil android ve ios cihaz varsa otomatik olarak yazıcıyı görüp çıktı alabiliyoruz olumsuz bir yönünü görmedim donanım ve hız olarak.
tek eleştirebileceğim yönü ise 700 syfalık başlangıç toneri ile gelmesi ama tam dolu tonerin 1600 sayfa ve ortalama 160 lira olduğu düşünülürse çok sık baskı almayan bir ofis için başlangıç toneri bir süre idare edecektir rahatlıkla
ürün eksenbilgisayarda makul fiyata diğer teknoloji mağazalarında hep 500 liranın üzeri idi o açıdan makul diyorum 475 480 seviyesinde...
eğer wifi modeminiz ve birden çok bilgisayarınız varsa ideal çözüm diyebilirim... özellikle ofis yazıcısı olarak en mantıklı seçim gözüküyor...