Bütün forumu okudum ama yine de kendime tatmin edici cevaplar bulamadım..inşallah yardım edeceğinizi umarak kafamdaki çok fonksiyonlu yazıcıyı şöyle bi özetlemek istiyorum...
1-Analog fotoğraf makinesiyle çekilmiş fotolarımı bilgisayara aktarmak istiyorum..aynı zamanda net görünmelerini istiyorum.yani karıncalanma falan olmasın istiyorum o yüzden tarama çözünürlüğü yüksek olacak..
2-cd cover'leri ve fotoğrafları net bir şekilde bastırabileceğim güzellikte olmasını istiyorum...o yüzden baskı çözünürlüğü de tatmin edici olacak..
3-en önemlisi çoğunlukla renkli baskı için kullanacağımdan dolayı haliyle kartuşun ömrü de azalacak..o yüzden mümkünse dolum yapılabilen bi yazıcıya ihtiyacım olacak..biliyorsunuz kartuşlar ateş pahası...
4-ev kullanıcısı olduğum için hızlı olmasının önemi yok.uzun ömürlü olması yeter..geç olsun temiz olsun..:)
5-printable cd-dvd üzerine baskı yapma özelliği de olsa fena olmaz...500 ytl'ye kadar imkanım var...
bu özelliklere en uygun olan canon'un mp610 modelini buldum..ama canon'ların da kartuşu dolmuyormuş...yardımcı olursanız sevinirim...canon mp610 dışında başka markalar varsa tavsiyeniz maddelere göre artı-eksi yanlarını yazarsanız çok menun olurum..1 haftaya kadar almayı planlıyorum..yorumlarınıza güveniyorum..şimdiden teşekkürler..
Ben yine Canon MP610'u tavsiye ederim, kartuşları doldurulmuyor ancak kartuş fiyatları ortalama 22 ytl civarı yani çok yüksek sayılmaz. Bu arada forumda MP610'un kartuşunu doldurup kullanan var fakat kartuş çipli olduğundan bir müddet sonra yazmayabilir.
Yeni yazıcı alırken bence en az 2 yıl kartuş doldurmayı gözden çıkarmak lazım çünkü garanti dışı kalıyor. Kartuş dolumu yapıp 3-5 lira tasarruf edecem diye koca yazıcının bir arızası ile yüzlerce liraniz tehlikeye girer Onun için mp610 mükemel bir makina kartuşlarının resetlenmesini ben öğrendim sende öğrenirsin fakat garanti dışı kalacağı için doldurmayı düşünmüyorum. ancak 1,5 yıl sonra.
Arkadaşım HP Laserjet 3050 Çok Fonksiyonlu Laser Yazıcı Nerdeyse Piyasanın Yarı Fiyatına İncele İstersen
Bütün forumu okudum ama yine de kendime tatmin edici cevaplar bulamadım..inşallah yardım edeceğinizi umarak kafamdaki çok fonksiyonlu yazıcıyı şöyle bi özetlemek istiyorum...
1-Analog fotoğraf makinesiyle çekilmiş fotolarımı bilgisayara aktarmak istiyorum..aynı zamanda net görünmelerini istiyorum.yani karıncalanma falan olmasın istiyorum o yüzden tarama çözünürlüğü yüksek olacak..
2-cd cover'leri ve fotoğrafları net bir şekilde bastırabileceğim güzellikte olmasını istiyorum...o yüzden baskı çözünürlüğü de tatmin edici olacak..
3-en önemlisi çoğunlukla renkli baskı için kullanacağımdan dolayı haliyle kartuşun ömrü de azalacak..o yüzden mümkünse dolum yapılabilen bi yazıcıya ihtiyacım olacak..biliyorsunuz kartuşlar ateş pahası...
4-ev kullanıcısı olduğum için hızlı olmasının önemi yok.uzun ömürlü olması yeter..geç olsun temiz olsun..:)
5-printable cd-dvd üzerine baskı yapma özelliği de olsa fena olmaz...500 ytl'ye kadar imkanım var...
bu özelliklere en uygun olan canon'un mp610 modelini buldum..ama canon'ların da kartuşu dolmuyormuş...yardımcı olursanız sevinirim...canon mp610 dışında başka markalar varsa tavsiyeniz maddelere göre artı-eksi yanlarını yazarsanız çok menun olurum..1 haftaya kadar almayı planlıyorum..yorumlarınıza güveniyorum..şimdiden teşekkürler..
Canon mp610 çok övülüyor dostum para imkanında varsa bence mp610 al...Daha ucuz birşeyler istersen Hp D5160'da olabilir oda CD'ye falan baskı yapabiliyor...
aslında ben şu dvd cover'ları bastıracak bi yer bulabilseydim hiç bu yazıcı işlerine falan bulaşmayacaktım..ama o kadar oyun,film vs. var ve çantada hiç de güzel durmuyorlar:D
galiba sizin de dediğiniz gibi mp610 benim gibi kullanıcılar için biçilmiş kaftan..
bu arada mp610 için bi araştırma yaptım..vatan bilgisayar maximum kart'a %10 indirim + 5 taksit yapıyo..yani mesela bizim mp610 normalde 388 ytl iken 350 ytl'ye düşüyor...bi şeyler alacak olanlar bu fırsattan yararlanmalı derim;)
iş şimdi maximum kart bulmakta
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..kararımı vermiş bulunuyorum..mp610
arkadaşlar ereyon 230 ytl diyor mp610 için bi bakın derim beni şaşırttı
ya arkadaşlar bu e-reyon kafamı iyice karıştırdı...tam vatan'dan sipariş verecektim bu e-reyon işi çıktı..e-reyon'a bu konuda müşteri hizmetlerine mail attım ama haala bi cevap gelmedi...olmazsa telefon edecem..bu işin içinde kesin bi iş var:)
quote:
Orjinalden alıntı: mcenter
ya arkadaşlar bu e-reyon kafamı iyice karıştırdı...tam vatan'dan sipariş verecektim bu e-reyon işi çıktı..e-reyon'a bu konuda müşteri hizmetlerine mail attım ama haala bi cevap gelmedi...olmazsa telefon edecem..bu işin içinde kesin bi iş var:)
boş ver vatan bilgisayarı ben hiç rastlamadım şoyle güzel bir kampanyasına
quote:
Orjinalden alıntı: mcenter
Dediğiniz siteye ben de baktım ama fiyatı 360 YTL görünüyor,230 değil. Bu arada ben de Canon MP610 kullanıyorum ve çok ama çok memnunum.Kesinlikle doğru bir tercih,şimdiden hayırlı olsun
arkadaşlar ben siparişi 23 mart pazar günü 235 ytl den verdim elime salı günü ulaştı malzemede herhangi bir sorun yok fakat siteye girdiğimde fiyatın nedense birden 360 ytl ye çıktığını gördüm ürün harika böyle oturaklı duran bir printer hiçbir bilgisayarcıda görmedim çok şık tavsiyemdir özellikle dikkat edin kampanya olan sitelerden denk getirmeye çalışın.
sansıma tüküreyim..tam bugün siparis verecektim baktım bugün fiyatı yükseltmişler...sesumesu arkadas sen 235 ytl ye mi aldın yoksa senden ek bi ücret istediler mi..ya fırsat elimizdengöz göre göre gitti..simdi 150 milyon fazladan gidecek:(
herhangi bir ek talep gelmedi sağolsunlar hiç bir sorun olmadan ürün elime ulaştı bugün itibari ile fiyat 405 ytl olmuş kaçıran arkadaşlar için üzgünüm :(
valla şu an değil yazıcı hiçbişey alcak durum yok gibi görünüyor..çünkü dolar olmuş 1270,euro olmuş 2050...demekki kısmetten çıkmış..alan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim naapalım biz de artık euro'nun düşmesini bekliycez:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme