Şimdi Ara

Klavye Mouse seçimi için yardım / Hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Klavye ve mouse almak istiyorum. Fakat kararsızlık beni bitirecek. Aklımda olanları aşağıya güncel fiyatları ile yazıyorum.

Bloody A90 - 89,49 TL - Görüntü ve yapı itibariyle tam aradığım mouse diyebilirim. Özellikle tuşların ön kısmının aşağıya doğru değilde yüksek olması çok cazip.
    Bloody A9081 - 91,86 TL - Zannedersem A90 yanında 2,5 TL ye mousepad almış oluyoruz.
    Logitech G102 - 100 TL - Ufak ve sade. Logitech olması +1
    Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR - 176 TL - Görüntüsü, ekstra tuşlar olmaması benim için avantaj.

Cooler Master Masterkeys Lite L combo RGB - 251 TL - Mouse bir türlü içime sinmedi. Ama genel manada iş görür gibi.

Comboyu al geç uğraşma mı dersiniz ? Yoksa Klavyeyi masterkeys al mouse olarak bloody a9081 mi ?

Hepsi burada da ufak ta olsa indirim var. Denk gelmişken değerlendirmek istiyorum.

• Umarım mesajımı hızlı görebilirsin.https://www.itopya.com/cooler-master-masterkeys-lite-l-combo-rgb-mekanik-hisli-gaming-klavye-mouse-set/ al geç diyorum ama 149TL'ye al geç :)
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hepsiburada da 250 ye satılan ürün değil mi :) Çok kral adamsın çok. Çok sağol. Tam aradığım buydu.
    Sipariş verdim. Pazartesi günü kargoda. Çok teşekkürler. :)
  • turkeroztrk kullanıcısına yanıt
    Hadi hayrını gör :) Kullandıkça beni hatırla :) YouTube "Umut Tözün" takipte kalabilirsin inceleme falan yapıyorum :) Azıcık kendi reklamımı yapayım dedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mttzn -- 24 Kasım 2017; 18:0:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mttzn

Umarım mesajımı hızlı görebilirsin.https://www.itopya.com/cooler-master-masterkeys-lite-l-combo-rgb-mekanik-hisli-gaming-klavye-mouse-set/ al geç diyorum ama 149TL'ye al geç :)

Var mı böyle kaçırmayacağımız bişey ? Bende şuan alacağım klavye mouse ve kulaklık
  • sefasef S kullanıcısına yanıt
    Black Friday ve 11.11 indirimleri geçti. Yılbaşında bu kadar büyük indirim olmuyor, seneye inşallah diyorum :) Tabii büyük indirimlerden bahsediyorum. Yine ufak çaplı indirimler olacaktır ara ara.
  • Hepsiburada da 10-12 gün önce masterly lite L combo 164 tl den satıldı. Ben kaçırmışım. 21 Aralıkta cooler Master devastatod 2 98 tl +10 tl kargo 109 tl idi.

Şimdi masterkeys 250 devastatod ii ise 150 civarı. Ancak ben şu an alacak olsam bunu

https://urun.n11.com/klavye/inca-ikg-441-empousa-ikg-441-mekanik-gaming-klavye-P223397719

alırdım. 233 tl yeniyıl11 indirimi ile 208 tl ye geliyor. Gerçek mekanik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black friday olayında 155tl kargo dahil fiyata aldım masterkeys i. Bana göre o fiyata mükemmel ürünler oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;
    Bana da tavsiyeleriniz lazım.Ben laptopumu TV ye bağladım. (TV lcd ama smart değil) Yani TV mi bilgisayar ekranı olarak kullanıyorum. Şu an everest km-6063 model kablosuz klavye mause setini kullanıyorum.
    Bu set oldukça estetik olsa da ancak yarım metrede iş görüyor. Bu yüzden çok sıkıntı yaşıyorum.

Sizlerden ricam bana kapsamı geniş yani en az 1,5-2m.den sorunsuz çalışabilecek kablosuz klavye mause seti tavsiye etmenizdir. Kullanım amacım oyun falan değil. Film izlerim, öğrencilerime ödev hazırlarım. İnternette dolaşırım.VS.
    Tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcivelek61

Merhaba arkadaşlar;
    Bana da tavsiyeleriniz lazım.Ben laptopumu TV ye bağladım. (TV lcd ama smart değil) Yani TV mi bilgisayar ekranı olarak kullanıyorum. Şu an everest km-6063 model kablosuz klavye mause setini kullanıyorum.
    Bu set oldukça estetik olsa da ancak yarım metrede iş görüyor. Bu yüzden çok sıkıntı yaşıyorum.

Sizlerden ricam bana kapsamı geniş yani en az 1,5-2m.den sorunsuz çalışabilecek kablosuz klavye mause seti tavsiye etmenizdir. Kullanım amacım oyun falan değil. Film izlerim, öğrencilerime ödev hazırlarım. İnternette dolaşırım.VS.
    Tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Kablosuz klavye mause set olarak logıtech en mantıklı çözüm olduğunu düşünmüyorum. Bütçenize göre logıtech mk220 mk270 Mk325 işinizi görür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tcivelek61 kullanıcısına yanıt
    Logitech MK345 güzel seçenek olacaktır.
  • teşekkür ederim

Hocam bilmem görür müsün bu mesajımı lakin bugün bile önerdiğin klavye mouse seti kullanıyorum. O gün almıştım. Kullandıkça seni hatırlıyorum. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.