siyah sınırın sol tarafında gitmediğim yer yok, birazdan dünya haritasıda koyacağm..
İlk okulu 4 değişik okulda okudum...Bi ortaokul arkadaşlarım var hatırladığım ve özlediğim...Ama onlar da dağıldı gitti...Ama bu bu olanlar bir özellik kazandırdı.Çok kolay arkadaş ednip , hiçbiriyle fazla samimi olmadan , gerektiğinde kolayca defterden silebilme özelliği...
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
İlk okulu 4 değişik okulda okudum...Bi ortaokul arkadaşlarım var hatırladığım ve özlediğim...Ama onlar da dağıldı gitti...Ama bu bu olanlar bir özellik kazandırdı.Çok kolay arkadaş ednip , hiçbiriyle fazla samimi olmadan , gerektiğinde kolayca defterden silebilme özelliği...
Evet haklısın bu konuda
Ama tek kötü yanı,tam okuluna alışıyorsun..Tayin çıkıyor
il içi: ümraniye,kadıköy,üsküdar,meciyeköy,bakırköy,eminönü,zeytinburnu,şişli,avcılar,bağcılar, topkapı,beykoz,beşiktaş,kartal,maltepe,pendik,sarıyer,sultanbeyli
quote:
Orjinalden alıntı: DesertRose
Aynen öyle...O yüzden kimseye bağlanamamak istiedim..Biliyorum ki bitecek...Ama dolu dolu yaşamayı öğrendim bu sayede...Hayatımın hikayesi...
[Deleted by Admins]
malatya
quote:
Orjinalden alıntı: sonix!
şehir içi: konya-istanbul-Aydın-burdur-ısparta
quote:
hımmm.... ben demiştim di mi Bunun çocukluğuna inmek lazım diye
@volkan
quote:
il içi: ümraniye,kadıköy,üsküdar,meciyeköy,bakırköy,eminönü,zeytinburnu,şişli,avcılar,bağcılar, topkapı,beykoz,beşiktaş,kartal,maltepe,pendik,sarıyer,sultanbeyli
benim İstanbulda gitmediim ilçe yok
yurt içi : İstanbul( zaten ordayım ya ) , Antalya , Eskişehir , Kütahya , Kuş adası, Marmaris , Bodrum , Fethiye , İzmir , Balıkesir , Ayvalık , Tekirdağ , Mardin
yurt içi: istanbul-kocaeli-gemlık(bursa)-yalova-balıkesır-manısa-izmir-antalya-mersın-ıskenderun(hatay)-ankara-tokat-dıyarbakır.
yurt dısı: ukrayna-rusya-gurcıstan-yunanıstan-ıtalya-ıspanya-belcıka-hollanda-almanya-norvec-fınlandıya mısır-lıbya-cezayır-fas-g.afrıka-mozambık lubnan-hındıstan-sıngapur-çin-japonya-g.kore-tayvan-hong kong abd-kanada
gıdıp de gezme fırsatı bulamadıklarım: fransa-ıngıltere-sudan-s.arabıstan-tayland-malezya
boylece saymıs oldum...
oha yav sen ne iş yapıyon ? yoksa meslek Atıcılık mı?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DesertRose
Aynen öyle...O yüzden kimseye bağlanamamak istiedim..Biliyorum ki bitecek...Ama dolu dolu yaşamayı öğrendim bu sayede...Hayatımın hikayesi...
Herşeye rağmen güzel tarafları da vardı.Bizim artık sona eriyor bu yaz emeklilikle beraber
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü
quote:
Neden "Bu" diyorsun biliyor musun? Çünkü beni tanımlayamıyorsun. Hem bir mesafe, hem bir yakınlık... Hem iyi hem kötü... "SEnin çocukluğuna inmek gerek" de diyebilirdin ama demedin..Neden?Çünkü bir şekilde etrafa zaferini ilan etmek istiyorsun ve diğer insanlarla 3. bir kişi hakkında konuşur gibi konuşuyorsun ..Ve demek istiyorsun ki; Ben bunu çözdüm... Üzgünüm Leyla..Yanılıyorsun... Bendeki farklılık çocukluktan veya büyüme tarzından falan değil...Eğer bendeki farklılığın nedenini öğrenmek istiyorsan MSNnini verebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: DesertRose Herşeye rağmen güzel tarafları da vardı.Bizim artık sona eriyor bu yaz emeklilikle beraber
VAlla sana söyleyeyim ebevynlerin emekliliği hiç çekilmez.Allah yardımcın olsun...Çünkü ihtiyacın olacak.
Karadeniz ve Doğu Anadolu hariç bi çok ile gittim
quote:
quote:
quote:
Neden "Bu" diyorsun biliyor musun? Çünkü beni tanımlayamıyorsun. Hem bir mesafe, hem bir yakınlık... Hem iyi hem kötü... "SEnin çocukluğuna inmek gerek" de diyebilirdin ama demedin..Neden?Çünkü bir şekilde etrafa zaferini ilan etmek istiyorsun ve diğer insanlarla 3. bir kişi hakkında konuşur gibi konuşuyorsun ..Ve demek istiyorsun ki; Ben bunu çözdüm... Üzgünüm Leyla..Yanılıyorsun... Bendeki farklılık çocukluktan veya büyüme tarzından falan değil...Eğer bendeki farklılığın nedenini öğrenmek istiyorsan MSNnini verebilirsin.
Ordaki cümlede anlatılmak istenen şu:
Daha önce birilerine seni çekiiştrmişim ki, () "bunun çocukluğuna inmek lazım" cümlesi geçmiş kiii, demin de geçmişten Quote yapmışım yani
neyse topiği saptrmayalım, pmden devam edersin bi diecein olursa
Benden bPM atmamı mı istiyorsun?Bİlmiyor musun burda bir çeşit sanal çıkma teklifi anlamına geliyor bu...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: neptunus
yurt içi: istanbul-kocaeli-gemlık(bursa)-yalova-balıkesır-manısa-izmir-antalya-mersın-ıskenderun(hatay)-ankara-tokat-dıyarbakır.
yurt dısı: ukrayna-rusya-gurcıstan-yunanıstan-ıtalya-ıspanya-belcıka-hollanda-almanya-norvec-fınlandıya mısır-lıbya-cezayır-fas-g.afrıka-mozambık lubnan-hındıstan-sıngapur-çin-japonya-g.kore-tayvan-hong kong abd-kanada
gıdıp de gezme fırsatı bulamadıklarım: fransa-ıngıltere-sudan-s.arabıstan-tayland-malezya
boylece saymıs oldum...
oha yav sen ne iş yapıyon ? yoksa meslek Atıcılık mı?