Şimdi Ara

ÇOK gezen arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siyah sınırın sol tarafında gitmediğim yer yok, birazdan dünya haritasıda koyacağm..

ÇOK gezen arkadaşlar
  • İlk okulu 4 değişik okulda okudum...Bi ortaokul arkadaşlarım var hatırladığım ve özlediğim...Ama onlar da dağıldı gitti...Ama bu bu olanlar bir özellik kazandırdı.Çok kolay arkadaş ednip , hiçbiriyle fazla samimi olmadan , gerektiğinde kolayca defterden silebilme özelliği...
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

İlk okulu 4 değişik okulda okudum...Bi ortaokul arkadaşlarım var hatırladığım ve özlediğim...Ama onlar da dağıldı gitti...Ama bu bu olanlar bir özellik kazandırdı.Çok kolay arkadaş ednip , hiçbiriyle fazla samimi olmadan , gerektiğinde kolayca defterden silebilme özelliği...

Evet haklısın bu konuda

Ama tek kötü yanı,tam okuluna alışıyorsun..Tayin çıkıyor
  • il içi: ümraniye,kadıköy,üsküdar,meciyeköy,bakırköy,eminönü,zeytinburnu,şişli,avcılar,bağcılar,
    topkapı,beykoz,beşiktaş,kartal,maltepe,pendik,sarıyer,sultanbeyli
  • quote:

Orjinalden alıntı: DesertRose

Aynen öyle...O yüzden kimseye bağlanamamak istiedim..Biliyorum ki bitecek...Ama dolu dolu yaşamayı öğrendim bu sayede...Hayatımın hikayesi...
  • [Deleted by Admins]
  • malatya
    quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

şehir içi: konya-istanbul-Aydın-burdur-ısparta
  • quote:

İlk okulu 4 değişik okulda okudum...Bi ortaokul arkadaşlarım var hatırladığım ve özlediğim...Ama onlar da dağıldı gitti...Ama bu bu olanlar bir özellik kazandırdı.Çok kolay arkadaş ednip , hiçbiriyle fazla samimi olmadan , gerektiğinde kolayca defterden silebilme özelliği...

hımmm.... ben demiştim di mi Bunun çocukluğuna inmek lazım diye

@volkan
    quote:

il içi: ümraniye,kadıköy,üsküdar,meciyeköy,bakırköy,eminönü,zeytinburnu,şişli,avcılar,bağcılar,
    topkapı,beykoz,beşiktaş,kartal,maltepe,pendik,sarıyer,sultanbeyli

benim İstanbulda gitmediim ilçe yok

• yurt içi : İstanbul( zaten ordayım ya ) , Antalya , Eskişehir , Kütahya , Kuş adası, Marmaris , Bodrum , Fethiye , İzmir , Balıkesir , Ayvalık , Tekirdağ , Mardin

yurt dışı : ingiltere
  • Muğla, İzmir, Bursa, Düzce, Balıkesir, Manisa, Denizli, Bolu, Zonguldak, Antalya, Aydın, Diyarbakır, Antep, Urfa, Bilecik, Konya, Kütahya, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Ankara, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Uşak, Afyon, Yalova
  • quote:

Orjinalden alıntı: neptunus

yurt içi:
    istanbul-kocaeli-gemlık(bursa)-yalova-balıkesır-manısa-izmir-antalya-mersın-ıskenderun(hatay)-ankara-tokat-dıyarbakır.

yurt dısı:
    ukrayna-rusya-gurcıstan-yunanıstan-ıtalya-ıspanya-belcıka-hollanda-almanya-norvec-fınlandıya
    mısır-lıbya-cezayır-fas-g.afrıka-mozambık
    lubnan-hındıstan-sıngapur-çin-japonya-g.kore-tayvan-hong kong
    abd-kanada

gıdıp de gezme fırsatı bulamadıklarım:
    fransa-ıngıltere-sudan-s.arabıstan-tayland-malezya

boylece saymıs oldum...

oha yav sen ne iş yapıyon ? yoksa meslek Atıcılık mı?

• quote:

quote:

Aynen öyle...O yüzden kimseye bağlanamamak istiedim..Biliyorum ki bitecek...Ama dolu dolu yaşamayı öğrendim bu sayede...Hayatımın hikayesi...

Herşeye rağmen güzel tarafları da vardı.Bizim artık sona eriyor bu yaz emeklilikle beraber

• quote:

Orjinalden alıntı: öcüüü

quote:

Neden "Bu" diyorsun biliyor musun? Çünkü beni tanımlayamıyorsun. Hem bir mesafe, hem bir yakınlık... Hem iyi hem kötü... "SEnin çocukluğuna inmek gerek" de diyebilirdin ama demedin..Neden?Çünkü bir şekilde etrafa zaferini ilan etmek istiyorsun ve diğer insanlarla 3. bir kişi hakkında konuşur gibi konuşuyorsun ..Ve demek istiyorsun ki; Ben bunu çözdüm... Üzgünüm Leyla..Yanılıyorsun... Bendeki farklılık çocukluktan veya büyüme tarzından falan değil...Eğer bendeki farklılığın nedenini öğrenmek istiyorsan MSNnini verebilirsin.

quote:

Herşeye rağmen güzel tarafları da vardı.Bizim artık sona eriyor bu yaz emeklilikle beraber

VAlla sana söyleyeyim ebevynlerin emekliliği hiç çekilmez.Allah yardımcın olsun...Çünkü ihtiyacın olacak.

• Karadeniz ve Doğu Anadolu hariç bi çok ile gittim
  • quote:

quote:

quote:

Neden "Bu" diyorsun biliyor musun? Çünkü beni tanımlayamıyorsun. Hem bir mesafe, hem bir yakınlık... Hem iyi hem kötü... "SEnin çocukluğuna inmek gerek" de diyebilirdin ama demedin..Neden?Çünkü bir şekilde etrafa zaferini ilan etmek istiyorsun ve diğer insanlarla 3. bir kişi hakkında konuşur gibi konuşuyorsun ..Ve demek istiyorsun ki; Ben bunu çözdüm... Üzgünüm Leyla..Yanılıyorsun... Bendeki farklılık çocukluktan veya büyüme tarzından falan değil...Eğer bendeki farklılığın nedenini öğrenmek istiyorsan MSNnini verebilirsin.

Ordaki cümlede anlatılmak istenen şu:

Daha önce birilerine seni çekiiştrmişim ki, () "bunun çocukluğuna inmek lazım" cümlesi geçmiş kiii, demin de geçmişten Quote yapmışım yani

Ayrıca adım Leyla diil
    sorunlusun işte yalan mı

• quote:

Daha önce birilerine seni çekiiştrmişim ki, () "bunun çocukluğuna inmek lazım" cümlesi geçmiş kiii, demin de geçmişten Quote yapmışım yani

Ayrıca adım Leyla diil
    sorunlusun işte yalan mı

Bırak bunları Mayk bunlar reklam kokan hareketler.

Elbette sorunluyum...Sorunum benim dışımdaki insanlarla...

• StranGe ,haftasonları bile ölüm;emekliliği düşünemiyorum bile zaten

Neyse,ben uyuyayım.Herkese iyi geceler...
  • quote:

quote:

Ayrıca adım Leyla diil
    sorunlusun işte yalan mı

Bırak bunları Mayk bunlar reklam kokan hareketler.

Elbette sorunluyum...Sorunum benim dışımdaki insanlarla...

demin iyigeceler dilememiş miydin bana?

neyse topiği saptrmayalım, pmden devam edersin bi diecein olursa

• quote:

demin iyigeceler dilememiş miydin bana?

neyse topiği saptrmayalım, pmden devam edersin bi diecein olursa

Benden bPM atmamı mı istiyorsun?Bİlmiyor musun burda bir çeşit sanal çıkma teklifi anlamına geliyor bu...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: neptunus

yurt içi:
    istanbul-kocaeli-gemlık(bursa)-yalova-balıkesır-manısa-izmir-antalya-mersın-ıskenderun(hatay)-ankara-tokat-dıyarbakır.

yurt dısı:
    ukrayna-rusya-gurcıstan-yunanıstan-ıtalya-ıspanya-belcıka-hollanda-almanya-norvec-fınlandıya
    mısır-lıbya-cezayır-fas-g.afrıka-mozambık
    lubnan-hındıstan-sıngapur-çin-japonya-g.kore-tayvan-hong kong
    abd-kanada

gıdıp de gezme fırsatı bulamadıklarım:
    fransa-ıngıltere-sudan-s.arabıstan-tayland-malezya

boylece saymıs oldum...

oha yav sen ne iş yapıyon ? yoksa meslek Atıcılık mı?

o zaman ben de büyüyünce atıcı olacam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.