Yurtiçi: Yalova, Bursa, Bandırma, Kütahya, Ankara, Balıkesir, Çanakkale, Afyon
Yurtdışı: Küçükken Bulgaristan 'a gitmişliğim varmış...
quote:
Orijinalden alıntı: Fetih
şehir içi: konya-istanbul-Aydın-burdur-ısparta
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sonix!
hangi şehir o
quote:
Orijinalden alıntı: Fetih
Alıntıları Göster
trabzon samsun sinop eskişehir ankara istanbul izmir ayvalık. yurt içisidebudur yurt dışısıda budur
quote:
Orijinalden alıntı: E.A.K.K
yurt içi. iskenderun-gaziantep-konya- edirne-tekirdağ çanakkale-zonguldak-artvin-istanbul-ankara-samsun-sinop-adana hatırladığım kadar bu kadar
yurtdışı: cidde- taif- mekke- medine
quote:
Orjinalden alıntı: küber_ez
yurt içi. iskenderun-gaziantep-konya- edirne-tekirdağ çanakkale-zonguldak-artvin-istanbul-ankara-samsun-sinop-adana hatırladığım kadar bu kadar
yurtdışı: cidde- taif- mekke- medine
İskenderun ne ara il oldu acaba..
quote:
Orijinalden alıntı: akaras
Yurtiçi: Yalova, Bursa, Bandırma, Kütahya, Ankara, Balıkesir, Çanakkale, Afyon
Yurtdışı: Küçükken Bulgaristan 'a gitmişliğim varmış...
Alıntıları Göster
SAmsun-8yıl, Denizli 5yıl, Hatay-Dörtyol-Memleketim-çok yıl Kayseri-5yıl Adana 2yıl İstanbul 1yıl Alanya-6ay Tokat-Kayseride olduğum zamanlar geliş gidiş yaptım çok.. Yozgat ve ilçesi Yerköy-Kayseride olduğum zamanlar geliş gidiş yaptım yine
şehir içi : bolu,istanbul,ankara,sakarya,izmir,balıkesir,antalya,düzce,çanakkale,edirne
yutdışı:kırgızistan
quote:
Orijinalden alıntı: AyBe®K™
şehir içi : bolu,istanbul,ankara,sakarya,izmir,balıkesir,antalya,düzce,çanakkale,edirne
yutdışı:kırgızistan
Alıntıları Göster
yurt içi: istanbul-kocaeli-gemlık(bursa)-yalova-balıkesır-manısa-izmir-antalya-mersın-ıskenderun(hatay)-ankara-tokat-dıyarbakır.
yurt dısı: ukrayna-rusya-gurcıstan-yunanıstan-ıtalya-ıspanya-belcıka-hollanda-almanya-norvec-fınlandıya mısır-lıbya-cezayır-fas-g.afrıka-mozambık lubnan-hındıstan-sıngapur-çin-japonya-g.kore-tayvan-hong kong abd-kanada
gıdıp de gezme fırsatı bulamadıklarım: fransa-ıngıltere-sudan-s.arabıstan-tayland-malezya
boylece saymıs oldum...
quote:
Orijinalden alıntı: neptunus
yurt içi: istanbul-kocaeli-gemlık(bursa)-yalova-balıkesır-manısa-izmir-antalya-mersın-ıskenderun(hatay)-ankara-tokat-dıyarbakır.
yurt dısı: ukrayna-rusya-gurcıstan-yunanıstan-ıtalya-ıspanya-belcıka-hollanda-almanya-norvec-fınlandıya mısır-lıbya-cezayır-fas-g.afrıka-mozambık lubnan-hındıstan-sıngapur-çin-japonya-g.kore-tayvan-hong kong abd-kanada
gıdıp de gezme fırsatı bulamadıklarım: fransa-ıngıltere-sudan-s.arabıstan-tayland-malezya
boylece saymıs oldum...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: neptunus
boylece saymıs oldum...
Google earthle yapılan geziler de mi sayılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orjinalden alıntı: neptunus