Şimdi Ara

Çok güzel bir Pazar gunü ama ben hicbirsey göremiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dışarıda cıvıl cıvıl güneş var, çocuklar koşturuyorlar parkta ve iki sevgili havuzun başında sıcak kahvelerini yudumlayıp gülüyorlar sık sık..Bense evimin köşe bir odasında her tarafı kitap olan masamda boguşuyorum adeta..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatta fedasız hiçbirşey olmuor Messi diyoruz Ronaldo diyorz o insanlar bile zamanında çok büyük sıkıntılar çektirler çalıştılar hayat böyle.
  • en fazla 1 sene yaparsın sonra istediğin kadar gez toz eve gelme bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlymann

Dışarıda cıvıl cıvıl güneş var, çocuklar koşturuyorlar parkta ve iki sevgili havuzun başında sıcak kahvelerini yudumlayıp gülüyorlar sık sık..Bense evimin köşe bir odasında her tarafı kitap olan masamda boguşuyorum adeta..

Edebiyat mı çalışıyodun kanka :D

Sıkma canını kendini eylülün başında üniversite hazırlıkları yaparken düşün,üniversite ortamını düşün,kampüsü düşün,kızları düşün

Şahsen ben o kazandınız yazısını gördükten sonraki sevincimi ve yapacaklarımı hayal ederek sabrediyorum. :)

• ya nolacağıdı şaka maka hepimiz aynıyız. ben de öyleyim. hem kışın hem de derslerin kasveti üzerimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biozts

en fazla 1 sene yaparsın sonra istediğin kadar gez toz eve gelme bile

Koca bir yalan söyledin,görürüm 10 sene sonra en fazla 1 sene mi en az 50 sene mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

quote:

Orijinalden alıntı: Biozts

en fazla 1 sene yaparsın sonra istediğin kadar gez toz eve gelme bile

Koca bir yalan söyledin,görürüm 10 sene sonra en fazla 1 sene mi en az 50 sene mi.

çok doğru söylemişsin. Sadece burada da bitmiyor bu. Sistemin bize biçtiği,dayatılan rolleri ömür boyu uyguluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0rr0nur -- 2 Aralık 2012; 17:10:27 >
  • Çalışma o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.