Şimdi Ara

Çok Güzel Bir Psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir güç kaynağı arayışlarındaydım forumda takılırken Gün Bey'in Önerdiği Be Quiet Psu dikkatimi çekti ve 2 gün önce 530 luk ısmarladım..

Ürünün kutusu çok kallavi bayağa ağır ve güzel paketlendi 1 günde elime ulaştı.. Paketi açınca karşınıza kanloların ayrıca konulduğu bir kutu ve kabloları sarmanız için özel bantlar geliyor.(bir dönem taganlarda da vardı) Oldukça ağır bir psu. Kablo takılıp çıkarılabilmesi oldukça önemli bir sorunsaldı benimiçin ve Be Quiet da bu özellik olması çok önemli.. Ek olarak; kurduğum sistem: X1900XT Crossfire, XFİ Elite Pro Ses Kartı Conroe E6400 İşlemci 2 Gb 667 Ram... Geceleri sürekli açık kalıp download edecek bir makina olacağından sessizlik çok önemliydi .. İnanın bugüne kadar Tagan ve Seasonic kullandım, enermaxı falan bilmem ama bence dünyanın fanlı olup da en sessiz olan psularından biri. Kesinlikle çalıştığını duymuyorsunuz. Ayrıca pc kapandıktan sonra 3 fanı çalıştırmaya devam edip sonuna kadar soğutma yapıyor. En önemlisi 530 Wattlık bu güç kaynağı hiç kasılmadan 2 adet amerikadan getirttiğim X1900XT kartı rahatça crossfireda kaldırdı. Tabii anakarta sığması için yaptığım soğutucu değişimi vs ekstrası..

Eğer gerçekten sessiz, stabil ve iyi bir güç kaynağı arayışındaysanız değerlendirin derim..Ben aldım ve çok memnunum. PC nin diğer yazılım vs tüm kurulumlarını bitirip detaylı fotoğraflamayı da yapabilirim. Saygılar..
    Ürün Linki:
    Be Quiet 530 Crossfire
     Çok Güzel Bir Psu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soslumakarna24 -- 13 Ekim 2006; 18:15:49 >

• Hayırlı olsun dostum ama biraz tuzlu gibi fiyatı. Ancak dedigine göre iyi bir performans var yani f/p oranı iyi...

Acaba psu nun kutusu, içindeki her bir parcayı yan yana koyup, birkaç açıdan hepsini içine alacak, ayrıca hoşuna giden kısımların da ayrıca oldugu bikaç fotograf gösterebilir misin
  • Psu ların ağırlığı ürünün kalitesi açısında nasıl bir ölçü oluyor.Sonuçda üründe kullanılan metal alaşımları biraz ağır tutularak istenirse 20kg lık psu bile yapılabilir bence.
  • Tabiiki Türk usulü bir pazar yaratırsın kendine ve daha ilk parti malı satamadan fabrika kapanır....Ağırlık tabiiki etken.Kullanılan soğutucu ve eleman,bobin mıktarı belli olur ağırlıktan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdd değerleri çok mu kötü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.