Şimdi Ara

çok halsizim(hasta içerir+sonuç eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler çok halsizim aslında bir rahatsılığım var ama onun bunun la ilgisi yok adım atacak halim yok soğuk soğuk terliyorum 20 gündür böyle bugün geberme noktasına geldi acile gitsem serum falan takarlarmı iyi gelirmi ulan gece 12 de uyuyorum ertesi gün saat 3 te 4 te kalkamıyorum hep yorgunum

edit: arkdaşlar doktora gittim ekgya baktılar nabzım çok yüksek çıktı kalbimde bir şey olduğundan şüphelendiler hap map verdiler yarın dahileyeye randevu verdiler tetkik yapacaklarmış yarın yeniden editlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leblebimehmet -- 30 Ekim 2012; 23:02:06 >

• Serum takarlar iyi gelir doktor ilaç falan yazar git bi görün.
  • Direkt doktora git.
  • eyvallah kardeşlerim birazdan çıkıyorum
  • sonuç eklendi.
  • Birazdan bu konuda uçuşa geçer Hellall ossuunnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu kilit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalama07

konuyu yeni okdum bu konudan iş çıkmaz kısaca siktir lan yarağm diyorum yat zıbar git az sıçmaya çalış geçmese atır felan yine geçmese git doktora geçmedi amına koyam de hadi geçmiş olsun bu konudan ekmek çıkmaz takipçi hayranlrıma sesleniyorum başka konu arıyorum stop takılın lan peşime işemli sıçmalı güleleim az :d

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=849214

Pencereyi kapa ?

yeni bir trollü daha yetişmeden temizlemiş olduk

• pis fayk
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Koios

quote:

konuyu yeni okdum bu konudan iş çıkmaz kısaca siktir lan yarağm diyorum yat zıbar git az sıçmaya çalış geçmese atır felan yine geçmese git doktora geçmedi amına koyam de hadi geçmiş olsun bu konudan ekmek çıkmaz takipçi hayranlrıma sesleniyorum başka konu arıyorum stop takılın lan peşime işemli sıçmalı güleleim az :d

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

ticket.asp?rid=849214

Pencereyi kapa ?

yeni bir trollü daha yetişmeden temizlemiş olduk

lan sikik herif ılık adam ne oldu eline ne geçti amcık siktir git admaın açtığı konunun içine sıçtırma şimdi :d bana muha ben yarıdm ekibiyim sikici pompacıyım

ticket.asp?rid=849222

Pencereyi kapa ?

• @yalama07

anasının karnında dayı .................... yemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leblebimehmet -- 30 Ekim 2012; 23:35:43 >
  • hamilesiniz tebrikler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.