Bildirim
Cok ilginc
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
16 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çekilişe katılıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: AslanAvda
çekilişe katılıyorum
Hesabimin maddi degeri yuksek kiyamam ben ona -
-
-
1.5'ten çok farklı çünkü, kafasına göre sağa sola gidiyor mermiler özellikle koşuyorsan. Strafe ile adam vurmak diye bir şey bırakmamışlar modern FPS'lerdeki spray etkisini yaratalım derken. Oyuna aim eklemeden spray ekleyince öyle saçma bir durum oluşuyor. Zamanla alışırsın. -
Cfg filan olayi var mi cs go da -
Var ve baya da etki ediyor oyuna. -
dayz almayın aldırtmayın hayatımın en büyük kazığı oldu.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A415FEC-8
Var ve baya da etki ediyor oyuna. -
Dayz kadar berbat bir oyun olamaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Santiago Munez
dayz almayın aldırtmayın hayatımın en büyük kazığı oldu.
+ Sonsuz -
CSGO'da CFG yok diye duymuştum bende 1.6 oyuncusuyum ve şu an %50 indirimdeyken CSGO alayım diyorum oynayan arkadaşlar tavsiye eder mi ?quote:
Orijinalden alıntı: Schizzquote:
Orijinalden alıntı: Santiago Munez
dayz almayın aldırtmayın hayatımın en büyük kazığı oldu.
+ Sonsuz
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Villi Lapsi
Var ve baya da etki ediyor oyuna.
Hangi cfg etkiliyor merak ettim. -
Bir kaç gündür aynısı oluyor sıkıldım artık galiba max 30 tl oyun önerir misiniz cs go varquote:
Orijinalden alıntı: Eagle.eyequote:
Var ve baya da etki ediyor oyuna.
Hangi cfg etkiliyor merak ettim.
Alıntıları Göster -
Cs go oneririm gercekten guzel
Dayzide sin yamadan sonra iyilesti falan demislerdi daha yuklemedim ama arkadaslarim fena degil dedi -
Cfg ne biri soyleyebilir mi -
quote:
1.5'ten çok farklı çünkü, kafasına göre sağa sola gidiyor mermiler özellikle koşuyorsan. Strafe ile adam vurmak diye bir şey bırakmamışlar modern FPS'lerdeki spray etkisini yaratalım derken. Oyuna aim eklemeden spray ekleyince öyle saçma bir durum oluşuyor. Zamanla alışırsın.
aim olayına iyice alışman icin genelde death mach oyunları oynuyorum iyice alışayım diye. cfg etkisi nasıldır bende çok eskilerde kullandığım cfg vardı ona göre cs go ya biraz uyarladım ve kullanıyorum otomatik silah alma falan vs şeyler. senin kullandığın cfg var ise yollarmısın sakıncası yoksa eğer. -
quote:
Orijinalden alıntı: ImmortalZeus
Cfg ne biri soyleyebilir mi
confing dir yani ayarlar. otomatik silah ama gibi etkiler ekleye bilirsin. mesela benim kullandığımda j ye basınca dg alıyor. n ye basında ak-47 m4a1 alıyor L ye basınca awp dg z basınca mp5 alıyor gibi gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: eRcn.
CSGO'da CFG yok diye duymuştum bende 1.6 oyuncusuyum ve şu an %50 indirimdeyken CSGO alayım diyorum oynayan arkadaşlar tavsiye eder mi ?
ben ederim gayet oynanabilir. death mach oyunları oynuyorum ve biraz daha hs atmak konusunda kendime geliştirmeye çalışıyorum. -
Dayz basladiysan buna donmezsin merak etme
Benzer içerikler
- valorant pre isimleri
- otp ne demek
- shaco replikleri
- lol ekran çok yakın
- lol ağır yara itemleri
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X