Şimdi Ara

Çok kararsız kaldım sizce??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, öncelikle sizlere durumu anlatayım;
    Evlilik arefesinde olan biriyim ve başta belirteyim max.3000 tl lik bütçe ayırabiliyorum. Kararsız kaldığım konu ise;

seçenek 1; 42' plazma + ses sistemi (sony DAV-DZ730 )
    seçenek 2; sadece 46' Plazma

seçenek 1- 42' Panasonic Plazma (42G20E) ve ses sistemi (DAV-DZ730)

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011298&CS_Category=_SBSHAD_854_1333_825_1&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_PLAZMA_TV854

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-dav-dz730-dav-dz730-ev-sinema-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=46625

seçenek 2- 46' Panasonic Plazma (46G20E)

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011297&CS_Category=_SBSHAD_854_1333_825_1&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_PLAZMA_TV854

Sizce hangisi daha mantıklı??
    tv+ses sistemi veya sadece tv

• yardım arkadaslar
  • ALLAH c.c tamamına erdirsin demekle başlıyım !

2011 sonrasını bekleyin,aceleniz yoksa,televizyon fiyatları biraz daha netleşir,ses sistemi için aslında piyasayı dolaşmanızda fayda var,toplama bir sistem bahsettiğiniz sistemden daha iyi sonuç verme ihtimali yüksek !

Televizyon için Plazma iyi bir seçim 46 bence en uygun ölçü eğerki izleme mesafeniz 3 metre ve üstüyse 46 alın,4 metre üstü ise 50 ekran !

Panasonic yeni serileri yakında piyasaya girer,ürün alırken biraz detaylı düşünün derim,usb olsunmu,mkv v.s oynatsınmı,ethernt ihtiyaç varmı,evde kullandığınız Blu-Ray yada media player varmı,sebebi ise bazı tvlerde bu özellikler yoktur usb olur olur ama hdmi çıkışı2 tane olur yada ses çıkışı sadece optik olabilir,sonrasında cihazları birleştirmek için aksesurarla aramakla uğraşmayın !

Şahsi fikrimse eğerki sadece tv,dvd izlemek için ürün arıyorsanız HD Ready bir plazma fazlası ile işinizi görür,fiyatlarıda çok ucuz 2000 Liraya kadar 50 inç ürün bulmak mümkün !

Kalan 1000 Liraylada Blu-Ray playerda dahil,optik girişli bir ses sistemi alabilirsiniz,şuanda Sony ev sistemi var ama inanın memnun değilim Baslar çok kuvvetli bazıları için iyi olabiliyor ama,gerçek sinema keyfi için daha iyi bir sistem gerekli,sesin kuvvetli olması ses kalitesi iyi anlamına gelmesin,bazıları diyor ya evi inletiyor çoğunluğu boş gürültüdür sebebi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 30 Kasım 2010; 0:57:25 >

• Arakadaşım geçin şu plazma aşkını bir kere. O ne ya. Burn in ile mi , parlamasıyla mı, elektrik faturasıyla mı, video formatlarını desteklememesi ile mi uğraşacaksın.
    Aklını kullan iyi bir LCD al.
  • ah hocam!
    ilanı açtığın gün vatan bilgisayardan niye bakmadın tv fiyatlarına...%25 indirimdeydi herşey

42g20 1680(ben bunu aldım o gün) 46g20 de 2.200-2300 civarıydı.
    ses sisteminide tahmini o indirime göre 680 civarına alırdın.

3000 e 46"+ses sistemi oluyodu.

vatan yine bişeyler yapıcakmış galiba biraz bekle istersen.

kendim kaçırmış kadar üzüldüm inan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.