Bildirim
çok kararsızım
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Diğer topiclerde de kararsızlığını gideriyoduk ya işte :) Yeni konuya ne gerek vardı?
Madem alıcaksın USB kart. SkyStar3 Usb al diyeceğim fakat bilmeni isterim ki ben PCI olanını kullanıyorum. USB olanı kullanmadım ve net bişey söylemek istemem. Ama kartların özellikleri aynıdır herhalde. Pcı neyse usb de odur.
Şifreli yayınlarında zaten kartlarla alakası yok ;) Kullandığın yazılımlarla alakalı. Onu hiç dert etme ;)
SkyStar3 Usb ) -
bu tecnisat ın ki ne
hangisi iyi bunalrın
bende büyük olasılık ss3 alacağım
ama biri demiş ss5 cıksa dahi inadına ss2 diye -
quote:
Orjinalden alıntı: hacada
bu tecnisat ın ki ne
hangisi iyi bunalrın
bende büyük olasılık ss3 alacağım
ama biri demiş ss5 cıksa dahi inadına ss2 diye
Onlar kusura bakmasın ama körü körüne inandıkları şeylerin peşinden giden arkadaşlar... Buyursunlar SS3'ün eksiklerini yazsınlar. Madem bu kadar kesinler. Eleştirsinler bakalım.
Sende bu arada git SS2'de yaşanan sorunları bi incele ;)
Neyse arkadaşım diyecek bişey yok. Ara incele oku... Karar senin para senin...
Biz bidliklerimizi yazıyoruz. Alırsın belkide sen memnun kalmazsın. Bu senin bileceğin iş. Araştırmaya devam et ve aklında en ufak bi soru kalmayana kadar sor soruştur. Sonra al ve arkana bakma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 19 Mayıs 2008; 20:24:54 >
-
ben ss3 usb,pcl,skyvision,ss2 ve aver dvb-s kullandım
ss3 pcl ve usb arasında performans açısından pek fark yok güvenle alabilirsin
ss3 usb olmasına rağmen pcl nin performansını veriyor. -
çok sağolun arkadaşlar ....
hepinize
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X