Şimdi Ara

çok kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem laptopumda hem masaüstü pc mde kullanabileceğim usb bir tv kartı almak istiyorum.ne alacağıma birtürlü karar verebilmiş değilim.iyi bişey istiyorum.almışken 1 kere alıncak nasılsa...şifreli yayınları çözmeli istiyorum.
    bana ne tavsiye edeceksiniz???

• Diğer topiclerde de kararsızlığını gideriyoduk ya işte :) Yeni konuya ne gerek vardı?

Madem alıcaksın USB kart. SkyStar3 Usb al diyeceğim fakat bilmeni isterim ki ben PCI olanını kullanıyorum. USB olanı kullanmadım ve net bişey söylemek istemem. Ama kartların özellikleri aynıdır herhalde. Pcı neyse usb de odur.

Şifreli yayınlarında zaten kartlarla alakası yok ;) Kullandığın yazılımlarla alakalı. Onu hiç dert etme ;)

SkyStar3 Usb )
  • bu tecnisat ın ki ne
    hangisi iyi bunalrın
    bende büyük olasılık ss3 alacağım
    ama biri demiş ss5 cıksa dahi inadına ss2 diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacada

bu tecnisat ın ki ne
    hangisi iyi bunalrın
    bende büyük olasılık ss3 alacağım
    ama biri demiş ss5 cıksa dahi inadına ss2 diye

Onlar kusura bakmasın ama körü körüne inandıkları şeylerin peşinden giden arkadaşlar... Buyursunlar SS3'ün eksiklerini yazsınlar. Madem bu kadar kesinler. Eleştirsinler bakalım.

Sende bu arada git SS2'de yaşanan sorunları bi incele ;)

Neyse arkadaşım diyecek bişey yok. Ara incele oku... Karar senin para senin...

Biz bidliklerimizi yazıyoruz. Alırsın belkide sen memnun kalmazsın. Bu senin bileceğin iş. Araştırmaya devam et ve aklında en ufak bi soru kalmayana kadar sor soruştur. Sonra al ve arkana bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 19 Mayıs 2008; 20:24:54 >

• ben ss3 usb,pcl,skyvision,ss2 ve aver dvb-s kullandım
    ss3 pcl ve usb arasında performans açısından pek fark yok güvenle alabilirsin

ss3 usb olmasına rağmen pcl nin performansını veriyor.
  • çok sağolun arkadaşlar ....
    hepinize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.