Şimdi Ara

Çok Kararsizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gazü de hazirliği bitirmiş bir öğreci olarak kararsizim sonuçta 1 senem bitti ve ingilizce ile ilgili halen büyük sorunlarim var ortalamam 80 olmasina rağmen kendime güvenim yok ingilizce konusunda speaking dersleri ayri bir sıkıntı geçti benim için sunum yaparken zorlandim ve gelin görün speaking hocasi ile konuşmaya kalksam gündelik konuşmadan ileri gidemiyorum geçtim onu ben bu ortalama ile bitirmeme rağmen ingilizceyi bilmiyorum diyorum kendime writinglerim her zaman iyi oldu basit ve hatasiz kullandim hep ingilizceyi fakat karmaşik cümlelerde kafa gidiyor bende vocibook diye bir kelime kitabi var bilen bilir içindeki ingilizce cümlelere bakinca hiçbirini anlamiyorum alt yazi çevirisi yapmak istiyorum yine o zor cümleler geliyor karşima sizce ne yapmayalim koca bir yaz var ve bölümüm yüzde 100 ingilizce akabinde grammer çok önemsiz bizim için hepsini biliyorum diyebilirim reading konusununda fena değilim yardimlarinizi bekliyorum

• en yakin kopruden atla :)
    bence kendini bos yere uzuyosun ve kendi kendine sorun yaratiyosun
    oncelikle speaking kolay degildir. ingilizcen ne kadar iyi olursa olsun "fluent" bir sekilde konusmak kolay degildir. eger speaking gelistirmek istiyorsan kitap yada benzeri seyleri disindan oku ayrica bol pratik yap
    writing konusundan senn yaptigin zaten dogru olan. eger şair yada yazar olmak istemiyorsan karmasik cumleler yerine basit cumleler kurman cok daha dogru. ben hazirliktayken resmen kullanacagim cumle kaliplarini kafamda tasarlardim, 180 kelime diyorsa 181 kelime yazmazdim ama sinavlarsa tek bir cizik dahi atmazdi hocolar hata bulamazlardi cunku :)
    bir de ceviriden bahsetmissin ki o zaten apayri bir konu. ingilizceni cok gelistirip cok iyi anlasan dahi ceviri yapmakta zorlanirsin. gerci bu konuda ilgilenmen guzel ancak kendini zorlama. ingilizce bolumunde okuyanlara sor onlar sana ceviri derslerinin zorlugunu anlatirlar
    souc olarak ben senin ne istedigini de tam anlayamadim
    yazin hem eglenceli gecsin hem de biseyler ogreniyim diyorsan livemocha, voscreen gibi yerlerde takil altyazili dizi film izle ingilizce hikaye kitaplari oku falan yani klasik seyler ancak dedigim gibi kendini yorma
    bir de bolumun tam olarak nedir, eger sayisal bir bolumse ingilizce konusunda zorlanmazsin zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    hocam bölümüm elektrik elektronik müh sayisal bölüm zaten öyle dedi arkadaşlar ki bölüme geçenlerin yarisi ingilizce dahi bilmiyor yinede bir işi yapmak istiyorsam en güzel şekilde yapmak isterim :D zaten onlarca dizi takip ediyorum ki artik ingilizce alt yazi ile izliyorum bazi bölümleri çok iyi anliyorum bazilarini hiç anlamiyorum benim niyetim game of thrones un daha türkçeye çevrilmemiş kitabini almak yavaş yavaş okurum diye tabi çok zor fakat benim amaçlarimdan biri böyle siz ne dersiniz :D zaten speaking te tek sorunum gramere uygun konuşmak sürekli şu preposition eksk diyorum şu article vs vs uzuyor gidiyor
  • bence gerek dersleri anlama konusunda gerek sınavlarda ingilizce yüzünden zorlanmazsın. gerçi kitaplar genelde gereksizce karmaşık ve uzun oluyor ama ben inşaat müh okuyorum mesela bizde pdf notlar oluyor yada ders notları oluyor bunlar zor olmuyor.
    ama ben ingilizcemi geliştirmek istiyorum dersen ki bence geliştirebilirsin dizi izlemek gibi kitap okumak gibi şeylere devam edebilirsin. ben bir ara online oyun oynuyordum bence diğer insanlarla direk olarak yazışmak da faydalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    cok teşekkürler hocam fakat online oyun batağina bir defa girdim bağimliyim ben o konularda o yüzden uzak duruyorum diğer önerilerini uygulamaya devam edicem cok teşekkürler :)
  • ingilizce konuşmak için 7 kural, 7 video

http://www.youtube.com/watch?v=qs5vBuvsYU4&list=PL0717E01350B0B651

ortalama yarım saat 1 saat arası sürüyor, bütün bu kurallar sizi tam olarak anlatıyor ve çözüm sunuyor.

Orta seviye bir ingilizce, hazırlığı bitiren birisi çok rahat anlar.

tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitar

ingilizce konuşmak için 7 kural, 7 video

http://www.youtube.com/watch?v=qs5vBuvsYU4&list=PL0717E01350B0B651

ortalama yarım saat 1 saat arası sürüyor, bütün bu kurallar sizi tam olarak anlatıyor ve çözüm sunuyor.

Orta seviye bir ingilizce, hazırlığı bitiren birisi çok rahat anlar.

tavsiye ederim.

teşekkürler hocam izlemeye başladim bunun setide var bende 7 küsur gb bir arşiv ordan hangisinden başlamayalim peki

• 1.7gb boyutunda POWER ENGLİSH var, içinde 30 klasör var

her klasörü 1 hafta dinleyin, boş vakitlerde, otobüste yürürken vs...

çok faydası oluyor, normal ingilizce çalışmalarınızın yanında doping etkisi yapıyor.
  • gitar G kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.