Şimdi Ara

Çok Kararsızım araç tercihi için lütfen yardım edin ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

bir yerde büyük araçlardan hoşlanıyorum yazmışsın, aklıma direkt volvo s60 veya s80 powershift yani vw deki dsg ile aynı olanı geldi, onların motorda 1.6 yı geçmiyor, madem yılda bu kadar az km yapıyorsun bu benzinli araçlar seni üzmez diye düşünüyorum bu paralara premium oto veren tek marka volvo olabiliyor, vergi avantajından dolayı.

Kesinlikle öyle ama malasef otomatik yok s40larda. s60 larda ise o kadar cıkmam mümkün değil. 65 bin max.
  • Jetta 1.6 tdi + dsg + highline + sunroof + şeker beyazı.......
  • yılda az km yapıyorsan dizele girme bence TSI sana yeter gibi jetta 1.4 160 bg senini için müthiş olur bence
  • bence passat 1.6 tdı alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

bence passat 1.6 tdı alın

Passata gücüm yetmez dostum max 65 bin tl. Önerin icin yinede teşekkürler
  • yılda 5-6 bin km için dizel tasarruftan çok külfet olur tavsiyem seçeneklerin içinde bu veya highline olması şart değil ise passatta 68 bine comfortline dsg li passat olabilir

Volkswagen Jetta Highline 1.4 TSI 160 PS Tiptr. DSG 63.100,00
  • @ hunter06 Dizel almaktan kesin vazgeçtim ama şuan jetta 1.4 160 PS ve Yeni Astra 1.6 180 PS nin arasında kaldım. Karar veremiyorum...

Comfortline istemiyoruz dostum almışken Highline istiyoruz. Önerin icin genede teşekkürler.
  • Kriterlerinize uyan araç JETTA 1.4 TSİ.
  •  Çok Kararsızım araç tercihi için lütfen yardım edin !

Çok Kararsızım araç tercihi için lütfen yardım edin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 29 Temmuz 2011; 14:09:35 >

• Yazdıklarınız içinde en mantıklısı
    - Skoda Octavia Elegance 1.4 TSI 122 HP DSG Tiptronik 52.300 TL .

122 hp TSI motor gayet performanslıdır merak etmeyin. 160 hp + DSG tavsiye etmem.
  • Octavianın kasası değişcek diyorlar doğrumudur acaba?
  • Bu aralar gönlüm yeni astraya kaymaya başladı arkadaşlar...
  • Seat Leon Style
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

@evolvo teşekkürler

@RaMpAgE Teşekkür ederim passat beni aşıyor fiyat olarak. %37 zaten yoktu. Şu an %18 kdv yi dava açarak geri alıyorsun. Mahkeme ile uğraşman gerekiyor yani. Ama bu yıl belki %37 gibi tamamen kalkar.

@Joseph S. Anlıyorum şu an kullandığım arabada benzlinli ve 40 50 krş. Arası yakıyor. Çok battığını rahatsız ettiğini söyleyemem. Çok binmiyorum çünkü Çalıştığım yerin lojmanında oturuyorum bahçeli evler dışarı cıkma ihtiyacı pek duymuyorum. O yüzden performanslı bir benzin motora ihticım var.

Jettanın dizeli ile benzini arasında ki farkıda cok net bilmiyorum kullanmadığım için.

Yorumlar için teşekkürler.

inşallah kalkar. engelli insanlara böyle ayrıcalıklar tanımaları lazım.

fakat bunu da istismar ediyorlar. engelli aile bireyinin veya akrabanın üzerine araba alıp, plakadaki engelli işaretini maviye boyuyorlar. ya bu aracı engelli logosu açık sürecekler ya da ötv+kdv'yi ödeyip bizim gibi normal plakalı kullanacaklar. bu nasıl bir yüzsüzlüktür!

bu istismar ileride sizin için bir dezavantaja dönüşebilir. belki bu tip avantajları topyekün kaldırabilirler. yahut %18kdv iptalinden vazgeçebilirler. engelliler forumlarında bununla ilgili ciddi tepkiler okumuştum. bu konuda da haklısınız.

trafikte engelli işaretini maviye boyayanlara ve engelli otoparklarını kullananlara büyük öfke duyuyorum. tepki gösterilmeli

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.