Şimdi Ara

Çok Kararsızım araç tercihi için lütfen yardım edin ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 180 PS astra otomatik 100 kmde 10 litre yakıyor. sizce normalmidir? jettayla kıyaslarsak.
  • jetta yerine octavia al 10 bin TL cebinde kalsın bence.10 bin tl az para değil!
  • Sevgili kardeşim öncelikle Allah babanızın mekanını cennet etsin inşallah.
    Km miktarınızı ve isteklerinizi belirtmişsiniz.bu şartlarda size jetta ya da golf highline 1.4 tsi 160 bg gerçekten iyi gider.bu iki araç hem performanslı hemde yakıtta çok üzmeyecek araçlar.golf biraz daha kaliteli ve köklü jetta ise yeni kasasını çıkarttığı için yakışıklı.gidin oturun ikisinin de içine ne istedğinize karar verirsiniz zaten.golf ile ilgili sorularınızı elimden gelidğince cevaplayabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarperGenç

Sevgili kardeşim öncelikle Allah babanızın mekanını cennet etsin inşallah.
    Km miktarınızı ve isteklerinizi belirtmişsiniz.bu şartlarda size jetta ya da golf highline 1.4 tsi 160 bg gerçekten iyi gider.bu iki araç hem performanslı hemde yakıtta çok üzmeyecek araçlar.golf biraz daha kaliteli ve köklü jetta ise yeni kasasını çıkarttığı için yakışıklı.gidin oturun ikisinin de içine ne istedğinize karar verirsiniz zaten.golf ile ilgili sorularınızı elimden gelidğince cevaplayabilirim...

Allah razı olsun teşekkür ederim dilekleriniz icin.

Şimdi golf araştırdım donanım vs. gerçekten cok güzel bir araba. yakıt tüketimi yeni jettadan biraz daha iyi. donanım olarakda jettadan biraz daha üstün. Aklıma takılan şey golfün kasasının değişeceği söyleniyor doğrumudur acaba? eski kasa ile kalmak istemem açıkcası. Hic golfe binmedim acaba genişliği nasıl icinin? Sürüş, konfor, Kalite icin fikirlerinizi alabilirmiyim?

1.4 160 PS Golf veya Yeni Jetta düşünüyorum artık. Yeni astra cok güzel donanım olarakda öyle ama yakıt tüketimi beni ilerde üzücek gibi duruyor.

Şimdiden teşekkür ederim.

Çok Kararsızım araç tercihi için lütfen yardım edin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 13 Ağustos 2011; 2:39:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: SarperGenç

Sevgili kardeşim öncelikle Allah babanızın mekanını cennet etsin inşallah.

Allah razı olsun teşekkür ederim dilekleriniz icin.

Şimdi golf araştırdım donanım vs. gerçekten cok güzel bir araba. yakıt tüketimi yeni jettadan biraz daha iyi. donanım olarakda jettadan biraz daha üstün. Aklıma takılan şey golfün kasasının değişeceği söyleniyor doğrumudur acaba? eski kasa ile kalmak istemem açıkcası. Hic golfe binmedim acaba genişliği nasıl icinin? Sürüş, konfor, Kalite icin fikirlerinizi alabilirmiyim?

1.4 160 PS Golf veya Yeni Jetta düşünüyorum artık. Yeni astra cok güzel donanım olarakda öyle ama yakıt tüketimi beni ilerde üzücek gibi duruyor.

Şimdiden teşekkür ederim.

Açıkcası jetta ve golf arasında daha önce söylediğim gibi hemen hemen fark yok.sonuçta aynı sınıfta aynı firmanın farklı tasarımdaki araçları.Genişlik olarak eski kasa jettası olan arkadaşımla kıyaslarsam iç kabinde ben bir fark göremedim gören arkadaşlar varsa uyarsınlar beni.bagaj olarak jetta bir miktar daha büyüktür ancak golfün de bagajı da oldukça yeterli aileler için bile.kasa değiştirme konusunda değişik fikirler var ancak sanırım 2013 civarı değişecek.yeni kasa ile ilgili hiç bilgi yok çünkü daha.Sürüş ve konfor konularında ise çok aşırı yorum yapmayayım çünkü öznel bir konu ancak kullandığım araçlar içerisinde (eski kasa ve yeni kasa corsa,megane,jetta,corolla,auris) en iyisi bence.bu konuda herhangibir golf ile test sürüşü yapmanız halinde beğeniceğinize gönülde inanıyorum.
    Başka sorunuz olursa cevaplamaya hazırım...

• Volkswagen Jetta Highline 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG
  • Görüşleriniz için teşekkür ederim. Konu ile ilgili takipteyim. Önümüzde ki hafta vw ye gidip biraz inceleme yapacağım. web sitesinden golfümü yaratmıştım ekte yer almaktadır resim.

Şimdi O kadar donanıma ne gerek var diyenler olacaktır. Ama benim için donanım çok önemli oldukca uzun vadede bineceğim bir araç olduğu için eksiksiz olsun istiyorum. Tabi yinede bir kaç eksik var. Şu an ÖTV yok. KDV de kesin değil ama mahkeme yolu ile alanlar var. Hesaplı olacağını düşünüyorum. Bakalim zaman ne göstericek.

Bu arada rengini o tür seçmemin sebebi araçı aldıkdan sonra kaplama yaptıracağım. Metalik boyaya para vermek istemedim. Mat bir siyaha kaplattıracağım.

• quote:

Octavianın kasası değişcek diyorlar doğrumudur acaba?

doğrudur
  • golfün iç mekanı jettaya göre daha kaliteli gelmişti bana...

sizin görüşleriniz nelerdir?

-----

bu arada golfün yeni kasasının 2012 de çıkacağı söylentisi var eğer öyle ise erteleyin derim...

hayırlı olsun...
  • Zaten alıcak olsam 2011 sonu olucak. kesin yeni kasası cıkıcaksa beklerim o sorun değil. Cıkıcaksada yıl sonuna kadar belli olur umarım.
  • Sn Styric eğer yeni astra,golf gibi hatchback araçaları düşünüyorsanız alternatif olarak alfa romeo'ya da bir bakın derim otomatik sınırlaması nedeniyle giulietta 1.4 multi air 135 hp isteklerinizi karşılayabilir,performans olarak 160lık jetta ve golfden çok farklı olmadığını düşünüyorum,vergi ve yakıt avantajı da cabası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: millercoholic

Sn Styric eğer yeni astra,golf gibi hatchback araçaları düşünüyorsanız alternatif olarak alfa romeo'ya da bir bakın derim otomatik sınırlaması nedeniyle giulietta 1.4 multi air 135 hp isteklerinizi karşılayabilir,performans olarak 160lık jetta ve golfden çok farklı olmadığını düşünüyorum,vergi ve yakıt avantajı da cabası...

Araba güzel inceledim ama otomatik yok malasef. Otomatik olması zorunlu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: millercoholic

Sn Styric eğer yeni astra,golf gibi hatchback araçaları düşünüyorsanız alternatif olarak alfa romeo'ya da bir bakın derim otomatik sınırlaması nedeniyle giulietta 1.4 multi air 135 hp isteklerinizi karşılayabilir,performans olarak 160lık jetta ve golfden çok farklı olmadığını düşünüyorum,vergi ve yakıt avantajı da cabası...

Araba güzel inceledim ama otomatik yok malasef. Otomatik olması zorunlu.

• yanılmıyorsam yakında gelicek giuletta otomatik alfa romeo zaten biraz revizyona gidiyor türkiye pazarına daha yeni ve daha çok araçla giricekler yakınca suv, giuletta sedan yani giuliai mito 5 kapı ,otomatik giuletta vs vs gibi.ama ne zaman olur bu olay bilmiyorum yıl sonuna kadar söylediğim şeyler gelirse düşünün derim ama gelmezse de ben golf jetta olması farketmez ama açıkçası jetta çok daha güzel duruyor tasarım olarak özellikle şeker beyazı metalik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank W. -- 17 Ağustos 2011; 17:19:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.bascetin

yanılmıyorsam yakında gelicek giuletta otomatik alfa romeo zaten biraz revizyona gidiyor türkiye pazarına daha yeni ve daha çok araçla giricekler yakınca suv, giuletta sedan yani giuliai mito 5 kapı ,otomatik giuletta vs vs gibi.ama ne zaman olur bu olay bilmiyorum yıl sonuna kadar söylediğim şeyler gelirse düşünün derim ama gelmezse de ben golf jetta olması farketmez ama açıkçası jetta çok daha güzel duruyor tasarım olarak özellikle şeker beyazı metalik

Dedim gibi yıl başının ilk çeyreğine kadar beklemeyi düşünüyorum. Kim öle kim kala, ama eğer otomatik ve biraz daha farklı bir kasa sunarlarda düşünmeden tercih edebilirim. Teşekkürler bilgilendirme için.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.