Şimdi Ara

Çok kararsızım lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında sene başından sonuçlar açıklanana kadar Ankara'da % 50 burslu Bilgisayar Mühendisliği tutsun yeter diyordum. Bu hedefime ulaştım fakat içim hiç rahat değil.

Şuan öyle kötü bir haldeyim ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Eğitim hayatım boyunca asla planlı bir çalışma düzeni yapamadım yapmaya çalıştığımda ise uyamadım Ailem bu sene dershaneye gitmemi istedikleri için gittim, dershane ortamını asla sevemedim sırf ailemi kırmamak onları üzmemek için gittim. Elbette yararı oldu fakat bana yarardan çok zarar verdi çünkü okul + dershane birleşince bana çok ağır geldi daha önce böyle bir tempoyla çalışmadığımdan çok zorlandım. Bir süre sonra dershaneden gelip zar zor azcık tekrar yapıp uyumaya başlar oldum yani evde azcık kurduğum düzenimde yıkıldı

Sonuçları gördüğümden beri içimde eğitim hayatım boyunca hiç olmadığı kadar çabalama arzusu var mezuna kalıp daha iyi bir yere gitmek istiyorum fakat bu istek sene içinde kaybolursa diye korkuyorum. Mezun olunca çok daha fazla zamanım olacağını ve bu seneden daha çok çalışacağımıda biliyorum lakin OBP 75 bu sene beni baya geriye attı seneye ne yapar hiç bilmiyorum :(
    Çözemediğim soruları sorabileceğim hocalar var o yüzden dershaneye gitmek istemiyorum sizce dershane olmadan evde çalışılarak 30 - 40k yapılır mı?

• upup
  • Bende üniversiteyi bırakıp tekrardan hazırlanmayı düşünüyorum. Bende Ankara'da bir özel üniversitedeyim. Ailem yıllık 14 bin veriyor (Turizm İşletme) , hazırlığı bu sene geçtim fakat bölüme geçince tekrar hazırlanmayı düşünüyorum ve Ağustos'un ilk haftası iç mimarlık için deli gibi çalışacağım. Hedefim 60k ama ben 40 k için çalışacağım. Kısacası benimde kafam çok karışık.

Seni konuşmayı unuttum , kendi derdimi anlatmaktan bence dershaneye gitmelisin ama bu sene ne yaptın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 17 Temmuz 2017; 15:28:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene 99k yaptım hocam
  • upup

Başka fikri olan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.