Şimdi Ara

Çok kararsızım,son karar (Polo vs Fiesta) ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dediğin doğru lakin motoru biraz daha incelersen 1.6 ya daha yakın olduğunu göreceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

Dediğin doğru lakin motoru biraz daha incelersen 1.6 ya daha yakın olduğunu göreceksin

Olabilir kullandım zaten ama 1.5 geçiyor ole mantık olsa 1.6 derlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

ben tercihimi polodan yana kullanırdım. Arada neredeyse hiç fark yok sadece polonun 2.eli daha kuvvetli. Fiestada 1.6 motor polodan bir miktar fazla yakabilir.

lpg düşünülmüyorsa polo için 1.2 tsi fiesta için 1.0 ecoboost daha keyifli olabilir.

ikisinin de 2. eli güçlü. ama 1.6 motor o kasaya gereksiz.
  • Fiesta sahibi olarak polo almanı tavsiye ederim.donanım ve sürüş zevki harici fiesta tercih etmek için sebep yok bence.

• Polo biraz daha agir duruyor , fiestanin ici bana dar gelmisti , kisisel olarak poloyu tercih ederdim

• poloya da bindim bir tur attım 1.2 otomatik tsi. Ben 1.0 ecoboost fiestadan daha çok zevk aldım. Üstüne donanım ve dış tasarım düşündüğümde Fiesta daha ağır basıyor benim için. Polo'yu almam için tek endikasyon artık uygun fiyata bulabilmem ya da denk gelmesi. Onun dışında Fiesta'yı tercih edeceğim. Ha güvenlik ya da malzeme kalitesi vs. onları net bilemiyorum ama ikisi de çok tutulan ve avrupada da piyasada olan belli isim yapmış araçlar. Görüş sunan herkese teşekkürler.
  • Yazik gunah o arabalara o para degmez

• Hocam dizel fiesta bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki fiesta alirsan beyazini alma sirket atabasi olmadigi anlasilsin.

• o paraya başka araba yok ki ben de fiesta aşığı değilim ama ne yapayım yok! Son 2 yılda araçların fiyatı 15-20 koydu üstüne. Gidiyim de 1.2 Seat ibiza mı alayım? Gidiyim de 1.4 i20 mi alayım? Gidiyim de Peugeot 208 mi alayım? Herbirinin beğeneni de vardır elbet. Ama hangisi diğerinden şu yönüyle çok üstün diyebilirsiniz? En basit araca 50-60 bin lira para istiyor adamlar, o parayı bence de hiçbiri haketmiyor ama yapacak bişey yok. Herkes bir para verip karşılığını alıyor, ilerde daha iyilerini alırız inş. Eski kasa Audi A3 mü baksam bilemiyorum.
    Beyaz Fiesta almamaya özen göstereceğim haklısınız.
  • Polo bana daha konforlu geliyor, ikisi arasından ilk tercihim olurdu
  • Fiesta titanium 1.6 otomatik aldım arkadaşlar, hepimize kazasız belasız hayırlı sürüşler diliyorum.
  • Begendiginiz hangisiyse onu alin 2 si de iyi araba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.