Şimdi Ara

Çok kararsızım,son karar (Polo vs Fiesta) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Polo 1.4 comfortline vs Fiesta 1.4/1.6 Titanium
    Model:2011-2013
    Bütçe max:43000 TL
    Kullanacağım süre: Max. 4 yıl (inşallah)

Hangisini neden tercih etmeliyim? (not:başka hiçbir araç düşünmüyorum,bu bütçeye çok araştırdım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 18 Kasım 2015; 23:56:45 >

• rogersin R kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 2 aracın birbirine aman aman bir üstünlüğü olacağını düşünmüyorum. Donanım olarak sizin artı eksiniz nedir şunda bu var bunda bu olsaydı dediğiniz özellikle? 2 side güzel araçlar bence fiestanın iç tuş karmaşası olmasa fiesta alırdım ancak ben içte sadeliği düzeni seviyorum.
  • Tabiki dacia sandero

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tercihimi polodan yana kullanırdım. Arada neredeyse hiç fark yok sadece polonun 2.eli daha kuvvetli. Fiestada 1.6 motor polodan bir miktar fazla yakabilir.

lpg düşünülmüyorsa polo için 1.2 tsi fiesta için 1.0 ecoboost daha keyifli olabilir.
  • Hocam mazda 3 lere baktınız mı? Eğer cevabınız evetse yazmadım farzedin. İki araçtan fiesta öneririm iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncel kasaya en yakin fiesta... yani besgen izgarali modeller...

• 43 binliraya b sinifi hemde cok yakanlardan. Ben fiesta derdim dizeli bulunur o fiyata.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün fiesta 1.6 turbo dizel 2014 model.
    Ben çok beğendim zaten beğendiğim bir araçtı ama sigorta ve kaskoda üzdü beni.

3000 tl tuttu ilk yapışım ve ikametgahım bingöl olduğundan :(

Edit: 47bine aldım ben temiz ve 3500 km de idi titanium x paketti ama siz 43 bine bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monkey D. Dragon -- 19 Kasım 2015; 16:41:14 >
  • polo iyidir hem konforlu hemde az yakıyo lpg felan gerek yok kullanımıda baya rahat bence.
  • kararımı fiesta'dan yana kullanacağım. Polo'ya hiç binmedim; ama donanım yönünden gerçekten boş bir araba gibi. İlerde inş. vw başka üst araçlarına bakarım. vw markası şüphesiz çok güvenilir.
    Bugün Fiesta 1.0 ecoboost araçla test sürüşü yaptım, müthiş. Resmen uçuyor. Dizelmiydi bilemiyorum ama turbolu olduğu söylendi. Çok beğendim lakin ilanlarda pek rastlanmıyor, insanlar pek tercih etmemiş anlaşılan.
    Şimdi 1.6 titaniumlara bakıyorum da "titanium" ve "titanium x" şeklinde ilan yazanlar var. Fakat "x" pakette ekstra ne olarak verildiğini net öğrenemedim henüz. Kayda değer bir şey varsa 1-1,5 fazla verip alırım sorun değil.
    Katalogda, internet sitesinde hız sabitleyici, otomatik yanan far, yağmur sensörü gibi yazıyor farklar, ama netteki gördüğüm tüm "titanium" ilanlarda da bunlar var. Yani ben farkı bulamadım iki resim arasındaki:) Kafam karıştı cidden.

• Fiesta berbat bir araba polo al dostum

• Hocam yanlış bilmiyorsam ( yanlışsam arkadaşalr düzelstsin lütfen beni ) 1.0 olan turbolu motor benzinli ve yeni sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

kararımı fiesta'dan yana kullanacağım. Polo'ya hiç binmedim; ama donanım yönünden gerçekten boş bir araba gibi. İlerde inş. vw başka üst araçlarına bakarım. vw markası şüphesiz çok güvenilir.
    Bugün Fiesta 1.0 ecoboost araçla test sürüşü yaptım, müthiş. Resmen uçuyor. Dizelmiydi bilemiyorum ama turbolu olduğu söylendi. Çok beğendim lakin ilanlarda pek rastlanmıyor, insanlar pek tercih etmemiş anlaşılan.
    Şimdi 1.6 titaniumlara bakıyorum da "titanium" ve "titanium x" şeklinde ilan yazanlar var. Fakat "x" pakette ekstra ne olarak verildiğini net öğrenemedim henüz. Kayda değer bir şey varsa 1-1,5 fazla verip alırım sorun değil.
    Katalogda, internet sitesinde hız sabitleyici, otomatik yanan far, yağmur sensörü gibi yazıyor farklar, ama netteki gördüğüm tüm "titanium" ilanlarda da bunlar var. Yani ben farkı bulamadım iki resim arasındaki:) Kafam karıştı cidden.

Hocam Fiesta çok mantıklı şimdiden hayırlı olsun. X pakette ekstradan arka karartılmış camlar , araç kapandığında otomatik kapanan yan aynalar mevcut. Başka bir esprisi yok. Ama x pakete verilir fazladan 1.000 tl.

• rogersin R kullanıcısına yanıt
    Fiesta yol tutus ve konfor olarak daha iyi fiestayi oneririm bende.

• İkisinin de virajını ve virajda frenlemesini deneseniz bile polo almaya yeterlidir.
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    iyi de diyorlar ki otomatik kapanan yan aynalar tekno pakette geçerli, arka karartılmış camlar ise titanium ilanlarda denk geldiğim bir özellik. Buyrun şu linki inceleyin, konuyu ben açtım ve sordum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_111997629/tm.htm
  • Fiesta kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim 3 senedir kullanıyorum hem yakıt hem sağlamlık olarak memnunum konfor olarak polo biraz daha önde yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

Bugün fiesta 1.6 turbo dizel 2014 model.
    Ben çok beğendim zaten beğendiğim bir araçtı ama sigorta ve kaskoda üzdü beni.

3000 tl tuttu ilk yapışım ve ikametgahım bingöl olduğundan :(

Edit: 47bine aldım ben temiz ve 3500 km de idi titanium x paketti ama siz 43 bine bulabilirsiniz

fiestada 1.5 dizelden başka dizel motor görünmüyor..!

1.6 dizel kullananlar acaba fiestamı kullandılar yoksa özel motor mu var?
  • 1.5 dizel mavi fiesta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

iyi de diyorlar ki otomatik kapanan yan aynalar tekno pakette geçerli, arka karartılmış camlar ise titanium ilanlarda denk geldiğim bir özellik. Buyrun şu linki inceleyin, konuyu ben açtım ve sordum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_111997629/tm.htm

Hocam demek ki paket içerikleri değişti. Makyajsız kasalarda arasındaki tek far dediklerim idi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.