Şimdi Ara

ÇOK KARARSIZIM. VOLVO S40 DİZEL Mİ YOKSA LPG'Lİ WV PASSAT 1.6 TRENDLİNE MI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
9.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yav insan kararsızlıktan herşeye saldırıyor. kayınpederde captiva var , biraz ondan etkilendim herhalde. :)
  • çok yol yapıyorsanız artık captivaları 2.0 ları yakıt emen ağır yüksek hacimli araçlardan uzak durun derim....benzine mazota yüzde 60 zam geldi 4 gün önce...

bence hafif 1.6 dizel veya lpg tercih etmelisiniz...lpg seçenek çok ama ondada avm sorunu mevcut...

o yüzden bana göre 1.6tdi motor veya 1.6 ford-psa dizel motoru seçiniz....

araç olarak jetta 1.6d ...volvo s40 1.6d....olabilecek en ekonomik güvenli ve kaliteli seçeneklerdir....küçük arabaya binerim derseniz de golf 1.6 tdi derim...

jetta bu yıl kasa değişeceğinden...2012 ye kadar kasayı değiştirmeyecek olan volvo s40 ı öneririm.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

Öncelikle WV adında bir marka yok.Volkswagen'in kısaltılmışı VW'dir.

Passat 1.6 Trendline başlangıç donanımı olmasına rağmen oldukça dolu bir donanıma sahip.S40'da güzel araç fakat aralarında sınıf farkı var.

Tartışmasız Passat derim

WV adında bir marka yokmu. ciddi misin sen
  • Hem iç tasarım hem de dış tasarım olarak S40(makyajlı) güncel Passat'ın kasasından daha hoş geliyor gözüme.Keza motoru da iyidir.
    Passat'ın ki de sağlamdır hani;yıllardır her modelinde görmüşüzdür aynı motoru VW'nin ve lpg uyumludur.Bir de sınıf olarak S40'tan bir üst sınıf araçtır.Uzundur ve genişdir.
    Fakat ben yine de S40 1.6D derim..

De..Aracnızdan da memnunsanız bence satmayın.Malum bugün x paraya aldığınız aracı da yarın aldığınız x paraya satamayacaksınız.Kural bu.Ben o yüzden pek te değiştirmenizi tavsiye etmem..Piyasa iyi değil.
  • S40:
    +daha iyi motor
    +daha modern çizgiler
    +yakıt tasarrufu

-daha dar iç hacim
    -2. elde daha çok değer kaybı

Passat
    +bir üst segment
    +en az değer kaybeden araçlardan

-1.6 dizele göre kötü motor
    -1.6 dizele göre fazla yakıt / az performans

Seçim sizin... Tabi bana sorarsanız benim tercihim 1.6 passat olurdu...
  • PASSAT Benım ilk tercihim ama 1.6 motor değil. 1.8 Turbo olan tabiki :) Volvo tabiki iyi araba ama ben olsam PASSAT alırım :)
  • s40 2. elde hiç de değer kaybetmiyor.. yeni kasa bir s40 d. 35 bine bulmak çok zor.. 40-45 binin altına temiz 1-2 yaşında dizel bulmak zor..
  • Madem Cerato kullanıyordunuz ve çokda memnundunuz bütçenizde yetiyor neden yenisini almıyorsunuzda başka başka araçlara bakıyorsunuz doğrusu çok mantıksız anlayamadım bunu hiç..????????????
  • Boş bir passat almaktansa daha dolu ve güvenli bir volvo alabilirsiniz.
  • volvo s40 1.6d tavsiye ederim yakıttan tasarruf etmek istersen lpg olayına nedense hiç sıcak bakmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roadstar

Boş bir passat almaktansa daha dolu ve güvenli bir volvo alabilirsiniz.

boş passatmı var arkadaşım araştırmadan atıyorsunuz...passat güvensiz volvo güvenli demek?
    en boş donanımına bak:

http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/passat/hangi
  • Merak ediyorum adı "Halk Arabası" olan bir markadan nasıl prestij beklenebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RqJnr -- 22 Ocak 2010; 22:07:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Merak ediyorum adı "Halk Arabası" olan bir markadan nasıl prestij beklenebilir?

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Merak ediyorum adı "Halk Arabası" olan bir markadan nasıl prestij beklenebilir?

İsmail Yk gibi işte, Alman halkından olunca başka bir yahşi oluveriyon
  • volvo s40 dizel
  • volkswagen passat 1.6 trendline

artık birisi kazanacak... bir arkadaşıma daha aldık, peşinatını yatırdı, yarın satış sözleşmesini imzalayacak, 2 hafta sonra teslim, sedefli derin siyah. LPG'li kullanmayı düşünmüyor ama kapının açık olduğunu bilmesi onun için yeter. Şenol beye aldığımız araba gibi bu da kredisi onaylanmamış bir alıcının boşa çıkan aracı.
  • Segmentler ve araçların boyutları bile çok farklı bir kere.. Donanım olarak da ön sis farları ve park sensörü hariç hiçbir eksik yok Trendline'da, 42.000 tl lik fiyat inanılmaz iyi
  • Bazı vw kullanıcıları vw ismini duydukları zaman tabir yerindeyse at gözlükleriyle bakıyorlar. Bahsi geçen Volvo eniştem de var. Geçen sene 2008ini 39bin TLye aldı 20binkmde. Evet kullandığım diğer araçlardan biraz daha dardı (boy: 1.85) ama bunun dışında hiçbir problem yok benim gözümde. Hele ki rakip benzinliyse... Kaldı ki aracı daha çok işiniz gereği ve arkanızda yolcu olmadan kullanacaksanız bu hiçbir problem teşkil etmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birole -- 23 Ocak 2010; 16:41:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

markanın bir türlü aşamadığı prestij sıkıntısı

bunu bu şekilde düşünen esas sıkıntıyı bence kendilerinde aramalı boşver

passatın prestij neresinde ???

volvo dizel al alacaksan

ek olarak; arabayla prestij olmaz. (arabanın prestiji olur mu? bence olmaz, iyisi, kötüsü, kalitelisi olabilir. tartışılır.)
    tdk ya göre prestij saygınlık demektir ki bunu trilyonluk araba ile bile kazanamazsınız (saygı, saygınlık kişilikten ileri gelir).
    gösteriş demeye çalıştıysanız o başka tabi.

düzeltme: harf hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 23 Ocak 2010; 16:58:39 >
  • Arkadaşlar tek tek teşekkür ederim cevaplarınız için... şu prestij işini biraz açayım soru işaretleri kalksın... hamdolsun yaşadığım yerde , çevrede , kendi meslek camiamda tanınan , sevilen bitmeyen servetin de itibar olduğunu düşünen bir arkadaşınızım.... Allah hiç birimizi herşeyden önce itibardan düşürmesin...
    Fakat , ister kabul edelim ister kabul etmeyelim yaptığım iş görüşmelerinde , gidip geldiğim yerlerde aracımla ilgili bazı soru işaretleri yaşanddığını ister istemez hissediyorum.
    Zaten arac gelmiş 180.000'e değiştirmeyip ne yapacağım ? O yüzden benim bütçeme en yakın olan iki modelde karar kıldım. Volvo S40 1,6 D ve passat 1,6 trendline....
    ara ara kia magentis ve chevrolet epica'ya da aklım kayıyor fakat tahmin ediyorum bu iki modelden birisi olacak.
    Bu işten anlayan bir kişi de Psa grubunda kullanılan 1,6 Dizel motorun ( volvo s40 , 407 ve focusta kullanılan ) piyasadaki en sorunsuz dizel motor olduğunu ifade etti. Gerçi benim aracımdaki CRDİ motor da - şeytan kulağına kurşun - gerçekten son derece sorunsuz , az yakan , çok kaçan , masraf çıkarmayan bir motor.... Herkese tekrar teşekkürler , hayırlı akşamlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.