Şimdi Ara

ÇOK KARARSIZIM. VOLVO S40 DİZEL Mİ YOKSA LPG'Lİ WV PASSAT 1.6 TRENDLİNE MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
9.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.... 2005 Model Kia Ceratom var ...ilk sahibiyim ve arabam 178.000 KM 'de....çok çok memnunum ve şu ana kadar hiç sorun çıkarmadı... Fakat hem markanın bir türlü aşamadığı prestij sıkıntısı hem de kilometremin çok yükselmesi beni yeni araba arayışına itti. 35.000 Civarı bir bütçem var ve bu paraya ancak yukarıda saydığım iki aracı prestijli markalar olarak bulabiliyorum.
    Passat'ın 1,6'lısını muhakkak lpg'li olarak binmeliyim çünkü işim gereği çok yol yapıyorum. araba için çok olumlu şeyler duysam da performansının Kia'yı aratacağı da muhakkak . Zira Cerato'yu bilen bilir sahibini yolsa hiç mahcup etmeyen bir araç.

Volvo ise performans olarak Passat 1,6'dan iyi olsa da içinin darlığı ve rutin bakımının Passat'tan pahalı olması sebebi ile beni düşündürüyor.

Ne dersiniz ? Yardımlarınız benim için gerçekten belirleyici olacak.... Selamlar , saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: teocancan

Bu mesaj silindi.
    prestijli sağlam şekil bir araba arıyorsanız size avensis tavsiye ederim. Daha da şekil, birazda spor istiyorsanız e46 kasa BMW 3.20i tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahallenin_delisi

prestijli sağlam şekil bir araba arıyorsanız size avensis tavsiye ederim. Daha da şekil, birazda spor istiyorsanız e46 kasa BMW 3.20i tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Öncelikle WV adında bir marka yok.Volkswagen'in kısaltılmışı VW'dir.

Passat 1.6 Trendline başlangıç donanımı olmasına rağmen oldukça dolu bir donanıma sahip.S40'da güzel araç fakat aralarında sınıf farkı var.

Tartışmasız Passat derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

Öncelikle WV adında bir marka yok.Volkswagen'in kısaltılmışı VW'dir.

Passat 1.6 Trendline başlangıç donanımı olmasına rağmen oldukça dolu bir donanıma sahip.S40'da güzel araç fakat aralarında sınıf farkı var.

Tartışmasız Passat derim

Alıntıları Göster
    Passat
  • Passat
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

Passat
    Her yönü ile PASSAT yada PASSAT VARIANT
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinDE

Her yönü ile PASSAT yada PASSAT VARIANT

Alıntıları Göster
    markanın bir türlü aşamadığı prestij sıkıntısı

bunu bu şekilde düşünen esas sıkıntıyı bence kendilerinde aramalı boşver

passatın prestij neresinde ???

volvo dizel al alacaksan

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

volvo dizel al alacaksan

Bravo hocam çok doğru bir tespit. Arabayla prestij olsaydı, eski gs'li Ümit Karan heralde memleketimin en prestijli insanlarından birisi olurdu.

Bunun yanında tork, daha az problem, performans gibi konular ön planda olacağı için bende s40 derim.
  • quote:

volvo dizel al alacaksan

Alıntıları Göster
    anladığım kadarıyla 2. el bakıyorsun..ama sıfır bakıyorsan her iki modelde de otomatik yok biliyorsun değilmi?..hani manuel istiyorsan sorun yok ama otomatik istiyorsan başka modellere bak derim..

eğer manuel istiyorsan lpg li bir passat gayet güzel olur diye düşünüyorum...performans konusuna takılma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

anladığım kadarıyla 2. el bakıyorsun..ama sıfır bakıyorsan her iki modelde de otomatik yok biliyorsun değilmi?..hani manuel istiyorsan sorun yok ama otomatik istiyorsan başka modellere bak derim..

eğer manuel istiyorsan lpg li bir passat gayet güzel olur diye düşünüyorum...performans konusuna takılma derim

Alıntıları Göster
    Dizel Volvo S40

Hem performans hem de estetik olarak bence Passat'tan daha öne çıkan bir araç...

Her köşe başı bir Passat (siyah)..

• quote:

volvo dizel al alacaksan

Alıntıları Göster
    ben de volvo dizel diyorum.
    olmadı şavrole kruzu öneririm kendiliğinden lpgli modelleri var. garantili ve güzel

• Evin önünde Passat ama yolda Volvo diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61gün

ben de volvo dizel diyorum.
    olmadı şavrole kruzu öneririm kendiliğinden lpgli modelleri var. garantili ve güzel

Alıntıları Göster
    Hocam nacizane tavsiyem benim de size öncelikli tavsiyem avensis olacaktır...honda accortlara da bakabilirsiniz
    Bunlar olmazsa s40 ta iyidir benim araştırmalarıma göre

passat tan vw lerden uzak durun ceratoyu aratır çok demedi demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: vaynett

Hocam nacizane tavsiyem benim de size öncelikli tavsiyem avensis olacaktır...honda accortlara da bakabilirsiniz
    Bunlar olmazsa s40 ta iyidir benim araştırmalarıma göre

passat tan vw lerden uzak durun ceratoyu aratır çok demedi demeyin

Alıntıları Göster
    1.6 Passat ile mi prestijli olacaksınız?

Sorunuz hangisi daha iyi ise,Passat S40'dan daha iyi.Fakat ikisi de prestijli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

1.6 Passat ile mi prestijli olacaksınız?

Sorunuz hangisi daha iyi ise,Passat S40'dan daha iyi.Fakat ikisi de prestijli değil.

Alıntıları Göster
    S40 oldukça iyi ve zarif bir araç ki çevrenizin ye kürküm pasajına oldukça iyi uyacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

S40 oldukça iyi ve zarif bir araç ki çevrenizin ye kürküm pasajına oldukça iyi uyacaktır.

Alıntıları Göster
    passat nezaman prestij'li oldu yavv
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikebibby

passat nezaman prestij'li oldu yavv

Alıntıları Göster
    Şu an ki mevcut Passatlar bence tercih açısından görüntü olarak pek te çok şey vaad etmeyen araçlar...

Eski kasanın makyajlı olanları (2004-2005 modeller falan) bence çok daha şık ve prestijli araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder46 -- 2 Ocak 2010; 20:13:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Şu an ki mevcut Passatlar bence tercih açısından görüntü olarak pek te çok şey vaad etmeyen araçlar...

Eski kasanın makyajlı olanları (2004-2005 modeller falan) bence çok daha şık ve prestijli araçlar

Alıntıları Göster
    Verdiğiniz 2 örnek arasından ben olsam ,kesinlikle beyaz s40 dizel alırdım . Ama 1.4 TSI Passat'ın da albenisi yok mu , çok var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalKSK

Verdiğiniz 2 örnek arasından ben olsam ,kesinlikle beyaz s40 dizel alırdım . Ama 1.4 TSI Passat'ın da albenisi yok mu , çok var.

Alıntıları Göster
    S40 derim. Volvo bambaşka.

Gülü seven dikenine katlanır diyorum ve pahalı bakımları da çeker diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

S40 derim. Volvo bambaşka.

Gülü seven dikenine katlanır diyorum ve pahalı bakımları da çeker diyorum.

Alıntıları Göster
    Tüm cevap veren arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Maalesef öyle bir piyasadayız ki herkes ye kürküm ye derdinde.... o sebeple çok memnun olmama rağmen cerato'yu değiştirmeye kara verdim. Tabi ki 1.6 passat veya Volvo s40 beni daha prestijli yapmayacak . Hattı zatında hangi araba insanı olduğundan daha değerli veya daha prestijli hale getirebilir ki. Önemli olan tabi ki insanı insan yapan erdemli hareketlerimizdir.
    Bugün arkadaşımın Vovo S40 1.6 dizeli ile Manisa'ya gittik geldik. Onda da daha önce 2007 Kia Rio vardı. İnanın benim ceratom da O'nun Rio'su da performans olarak Volvo'dan hiç de aşağı değil. Fakat Passat ile uzun yol yapmadım , hatta sürmedim bile. Bilemiyorum , pazartesi günü 2006 model passat 1.6 trendlina bakacağım. Lpg'li , ( zavoli marka ) inşallah hayırlısı olur. Fakat dizele bu kadar alıştıktan sonra lpg'li araca alışmakta da zorlanacak gibiyim. Katkılarınzı bekliyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.