Şimdi Ara

cok karasız kaldık acemiyiz lütfen yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ototube

Acemiyiz kelimesi ile bu modeller ve önerilen modeller uyuşmaz.Daha ucuz bir araca yatırım yapmanızı öneriyorum.19 milyar ile tecrübe kazanmanız 19 milyarınıza yazık eder 9 milyarlık araçla tecrübe kazanmanız 9 milyarınıza yazık eder.Ama para sizin tabiki de ben sadece paranıza yazık etmeyin derim.Bu yüzden önerim ayırdığınız bütçeyi geriye çekin ve ona göre araç tercihi yapın veya tercih konusunda yardım isteyin.

Benim anladığım kadarıyla bu konuda (yani araba seçimi, model bilgileri vs.) acemiler, araba kullanmak konusunda değil.
  • Bora
  • geleceği düşüneceğinize ( 19 000 lirayı arabaya ayırdıysanız bu para size lazım değil demektir bence)

arabayı sürerken arabanın size verecekleri ile ilgilenin.

bu fiyata colt öneririm.

2006 model rahat alabilirsiniz.

2 yaşında bir aracınız olmuşi olur (şansınız varsa hala 1 yıl garantisi olur!) ki; bu araçta

4 havayastığı,abs ebd alaşım jant ,otomatik klima, elektrik ayarlı ısıtmalı yan aynalar, yol bilgisayarı,6 hoparlörlü ses sitemi gibi bu fiyata bu kadar yeni bir araçta bulamayacağınız donanımları olmuş olur.

ayrıca en az tüketen 1.3-1.6 2. benzinli motora ve isterseniz 6 ileri tiptronik şanjımana sahip olmuş olursunuz.

çok geniş iç hacmi de diğer bir artısı.

incelemenizi öneririm.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 30 Haziran 2008; 21:24:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: n a v y_35

quote:

Orjinalden alıntı: ototube

Acemiyiz kelimesi ile bu modeller ve önerilen modeller uyuşmaz.Daha ucuz bir araca yatırım yapmanızı öneriyorum.19 milyar ile tecrübe kazanmanız 19 milyarınıza yazık eder 9 milyarlık araçla tecrübe kazanmanız 9 milyarınıza yazık eder.Ama para sizin tabiki de ben sadece paranıza yazık etmeyin derim.Bu yüzden önerim ayırdığınız bütçeyi geriye çekin ve ona göre araç tercihi yapın veya tercih konusunda yardım isteyin.

Benim anladığım kadarıyla bu konuda (yani araba seçimi, model bilgileri vs.) acemiler, araba kullanmak konusunda değil.

Olabilir tabiki ben (alacağımız ilk araba olacak) bölümünü okuyunca kullanım konusunda acemi olduklarını düşündüm.

• colt da güzel arac inceledim onuda şimdi hepden arap sacı oldum
  • www.newcolt.com

çok güzel bir site . dizayn açısındanda çok hoş

inceleyin.
  • BORAYLA BİR GECE SÜRÜŞÜ YAPSAN BAŞKA ARAÇ BEĞENMEZSİN , O MAVİ KIRMIZI İÇ DİZAYNI YETER, BİRDE MOTORU 1.6 100 HP 8V AMA SORUNSUZLUĞUNDAN DOLAYI HALEN ÜRETİLİYOR PASSAT VE JETTADA BİLE AYNI MOTORLAR ,VE YILLARDIR SORUN ÇIKARMAMIŞ MEŞHUR BİR MOTOR ,BİRDE LPG TAKTIMMI SÜPER OLUR , BORANIN TİPİ KONFORU HİÇ BİRİSİNDE YOK , İLERİDE DURUMU İYİLEŞTİRİRSEM BENDE HİÇ MODEL ARAMADAN DİREK BORA ALACAĞIM , VW MODELLERİNİN 2. ELİ DEĞER KAYBETMEZ BUNUDA BELİRTEYİM , ŞİMDİ PİYASAYA BAK TEMİZ BORAYI UCUZA BULAMAZSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 1 Temmuz 2008; 14:57:24 >
  • bence ford focusları da bir düşün.şöyle uzun yola çıktın mı bide kahve yaptır.hem iç hem gituzun yol dedin mi fordun üstüne tanımam
  • meganeII deki sorunları(kilma v.s) ve iç dizaynının eksikliginden dolayı eledim

307 kronik hatalrından ve türkiye yol şarklarına gelmeyen bi arac oldugundan dolayı eledim

COLT içine cok ses alan bi araçmış ve ben uzun yol yapacagım için benim için büyük sorun + tekrar elimden cıkarırken zararım cok olur elbette zararım olucak ama mininum indimek şart

civic : iç tasarımı ve dış görünüşü pek hoş değil o yüzden onuda eledim

facus : bu hala kafamda soru işareti olarak kaldı :)

Şimdi ise aklımda sadece 2 manra kaldı

BORA

ve

HONDA jazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gofret55 -- 1 Temmuz 2008; 9:29:45 >
  • Bora
    Volkswagen kalitesi tartışılmaz.
  • Bora al

Kasa hala dikkat çekiyor

Temizini bulmak zor ama diğerlerine göre daha kaliteli ve konforlu

İkinci elde de peynir ekmek gibi satarsın

Yukarıda stilo, almera falan denilmiş elinde patlar sakın
  • Bence Toyota ve Honda lara bir göz atmalısın açıkcası CIVIC lerin ES modelini alırsan iç görünüm ve donanımını beğenirsin ama 2001-2002 anca o paralara alınabilir.Corolla lara da bir göz atmalısın.Ama bunların dışında Jazz iyi arabadır bence Japon dan şaşma

VW Bora çok iyi arabadır tabi temizini bulman önemli yalnız VW nin parçaları saydığım arabalara göre daha pahalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whoppix

konfor yedek parca uzun yol diyorsan megan derim ama 307 de gayet güzel araba
    307nin modeli kaç ?

mümkün olduğunca yeni model almaya bakın

yedek parça mı diyorsun yani megane nın yedek parçası ucuzsa pahalı olsa demekki nasıl olacak merak ediyorum teker teker toplasak arabayı cidden 100 bin ytl yi geçecek araç
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

BORAYLA BİR GECE SÜRÜŞÜ YAPSAN BAŞKA ARAÇ BEĞENMEZSİN , O MAVİ KIRMIZI İÇ DİZAYNI YETER, BİRDE MOTORU 1.6 100 HP 8V AMA SORUNSUZLUĞUNDAN DOLAYI HALEN ÜRETİLİYOR PASSAT VE JETTADA BİLE AYNI MOTORLAR ,VE YILLARDIR SORUN ÇIKARMAMIŞ MEŞHUR BİR MOTOR ,BİRDE LPG TAKTIMMI SÜPER OLUR , BORANIN TİPİ KONFORU HİÇ BİRİSİNDE YOK , İLERİDE DURUMU İYİLEŞTİRİRSEM BENDE HİÇ MODEL ARAMADAN DİREK BORA ALACAĞIM , VW MODELLERİNİN 2. ELİ DEĞER KAYBETMEZ BUNUDA BELİRTEYİM , ŞİMDİ PİYASAYA BAK TEMİZ BORAYI UCUZA BULAMAZSIN

bora kullanıcısı olarak bnde bora öneririm
  • iyiki bu siteye girmişim gercekden cok daha fikir sahibi oldum bencede bora almalıyım :)

peki 2. el bora alırken dikkat etmem gereken önemli şeyleri sıralarmısın boranın trendil yada pasifik modelini kesinlikle tercih etmemeyi düşünüyorum conforg lar güzel oluyo full oluyo jantlar alaşımlı km saati süper

alacagım bora kac KM olmalı ?
    en düşük model ?

gerci vw motorlarda KM sorunu oluyomu bilmiyorum ??
    LPG ye en uyumlu araclardan biri oldugunuda biliyorum onuda burdan ögrendim
    Birde mesela anlamadık kazalı bi bora aladım ilerde bundan kaynaklanan bi sorun yaşarmıyım yedek parca uyumu filan nasıldır ?
    Arkadaşlar cok soru soruyorum ama napim anlayıyosunuz dimi beni?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gofret55 -- 1 Temmuz 2008; 14:50:37 >
  • hocam şimdi bora ları araştırmaya başlayınca göreceksin..çeşit çeşit satıcı var. kimisi trend bora ya comford bora dan çok ister..

sen kafana uyan temiz bir bora bulunca eğer tanıdığın gerçekten arabadan anlayan ustalar varsa onlara göster.. yoksa mecbur servise götür..onlarda %90 sana doğru bilgi verirler.. km ye gelince vw motorları sağlamdır.düzgün kullanılmışsa 110000-120000 km ye kadar alınır bence. zaten 60000-70000 km de bulmak zor.. ama 100000 km yi devirmemiş bişey bulursan en iyisi.. çünkü sen de bir 60000-70000 km kullansan araba gelir 200000 e satarken sıkıntı olur..

birde arabada öyle ufak tefek parça boya, değişen olabilir..bunlara fazla takılma.. büyük bir kazası yoksa önemli değil..birde arabanın geçmişini araştır. servis bakımlı olanı tercih et. zaten servise giriş-çıkışları belli olur, buradan arabanın temiz kullanılıp kullanılmadığını anlayabilrsin..

son olarakta bol şanslar.. bu iş biraz da şans işi..

kolay gelsin....

quote:

Orjinalden alıntı: gofret55

iyiki bu siteye girmişim gercekden cok daha fikir sahibi oldum bencede bora almalıyım :)

peki 2. el bora alırken dikkat etmem gereken önemli şeyleri sıralarmısın boranın trendil yada pasifik modelini kesinlikle tercih etmemeyi düşünüyorum conforg lar güzel oluyo full oluyo jantlar alaşımlı km saati süper

alacagım bora kac KM olmalı ?
    en düşük model ?

gerci vw motorlarda KM sorunu oluyomu bilmiyorum ??
    LPG ye en uyumlu araclardan biri oldugunuda biliyorum onuda burdan ögrendim
    Birde mesela anlamadık kazalı bi bora aladım ilerde bundan kaynaklanan bi sorun yaşarmıyım yedek parca uyumu filan nasıldır ?
    Arkadaşlar cok soru soruyorum ama napim anlayıyosunuz dimi beni?

• arkadaşlar gercekden cok tşk ederim

alım satım masrafları filan fıstık ne kadar tutar acaba ??

birde kasko ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.