Şimdi Ara

cok karasız kaldık acemiyiz lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araba alıcaz 1-2 ay içerisinde 18-19 milyar para verebiliriz 1-2 aydan beri büyük bi araştırma içersindeyim 3 model arasında kaldım. Bu bizim İLK aracımız olacak bu karşılaştırmayı yaparken göz önünde bulundurmanizi istedigim şeyler
    1.Konfor, gözalımlığı
    2.Arza sıklıgı - parca fiyatı
    3.Uzun yol için ideal olması
    4.Yakıt tüketimi

arada kaldıgım 4 araç
    1.2001 model bora confrog
    2.2003 veya 2004 model megan2 bu kısa olanları 1.4 motor var sanırım
    3.307

Aklımdan gecen araclar bunlar öyle hız tutkunu değilim başka önerebileceginiz araclar varsa acıgım
    bu bilgilere gercekden cok ihtiyacım var karar vermek için tecrübelerinizden yararlnmam şart

• konfor yedek parca uzun yol diyorsan megan derim ama 307 de gayet güzel araba
    307nin modeli kaç ?

mümkün olduğunca yeni model almaya bakın
  • 1. bora çok eski arıza çıkarma ihtimali fazla
    2.megane 1.4ler bazdır donanımı nerde ise yoktur forumda meganelerden çok şikayet var
    3.307lerde kronik sorunlar var

benim önerilerim
    1.fıat stilo
    http://www.araba.com/1260330.html
    2. nissan almera sedan
    http://www.araba.com/1022319.html
    3.hyundai elentra
    http://www.araba.com/1155948.html

• Mitsubishi Colt 2006 falan olabilir o fiyata
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

Mitsubishi Colt 2006 falan olabilir o fiyata

Lafı ağzımdan almışsınız
  • 18-19 milyara çok rahat 2003 model Honda Civic sedan'lar bulunabilir.
    Hem de ES yani full donanımlısından.
    Bahsi geçen tüm araçlardan daha iyidir;sorunsuzdur;performanslıdır.
    2.eli de canlıdır.

düşünün derim.
  • O fiyata Laguna II bulabilirsiniz.Uzun yolda konforlu bir araçtır...

http://www.araba.com/994297.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsyanlı Sükût -- 30 Haziran 2008; 1:49:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

1. bora çok eski arıza çıkarma ihtimali fazla
    2.megane 1.4ler bazdır donanımı nerde ise yoktur forumda meganelerden çok şikayet var
    3.307lerde kronik sorunlar var

benim önerilerim
    1.fıat stilo
    http://www.araba.com/1260330.html
    2. nissan almera sedan
    http://www.araba.com/1022319.html
    3.hyundai elentra
    http://www.araba.com/1155948.html

Boranın arıza çıkarma olasılığından bahsedilmiş ama en iyi araba bu saydıklarınızdan BORA tabikide.Eski bir bora kullanıcısı olarak boradaki konfor ne 307 de neden meganda bulabilirsiniz.307nin denildiği gibi kronik sorunları var ve araba asvalt arabası.Biraz kötü yolda(türkiye yollarında)Arıza çıkarma ihtimali yüksek.Haliyle konforu zayıf.Meganenında 1.4ü tutulmayan bir motor.Herkes 1.6sını tercih ediyor.Yakıtları aynı ve performas beklentinin altında.Temiz bora bulup LPG ile binmeyi düşünürseniz bence en doğrusunu yapmış olursunuz.Boraların biraz yakıtı fazladır.Fakat motorları LPG ile çok uyumludur.Kaliteli bir LPG kitiyle uzun yıllar binersiniz.Saygılar.VW golfde düşünebilirsiniz.

• BORA tavsiye ederim.
  • 307 ve megan2 nin bukadar sorunlu olabilecegini sanmiyodum :(

Mitsubishi Colt 2006 bu arabayı tekrar elden cıkarırken zorlanırım diye düşünüyorum dogrumudur

civic düşünmedim o modelini de hiç sevmiyorum itici bi tibi var aracın gözalınlılıgı yok iç dizaynı bi bora yada megane gibi değil

yorumlarınız için cok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlara lütfen devam
  • arkadaşım tercihlerinin dışına çıkma. yani öyle laguna elentra diyenlere bakma.
    madem ilk aracın borayı tavsiye ederim 1500ytl civarıda lpg taktırırsın rahat edersin.

2. tercihinde meganeII olabilr ama 1.6 öneririm.
  • bu üç araç içinde en iyisi bora dır. 19000 ytl ye 2003 model bora bile alınır..alındı onun için söylüyorum

ama bora alırsanız dikkatli bir seçim yapmak lazım. mümkün olduğunca düşük km li ve temiz bir araç arayıp, acele etmemek gerekir..diğer araçlar içinde bu geçerli tabi..

eğer megan düşünürseniz bence hb değil sedan 1.6 kasa alın. piyasası daha iyidir. fiyat olarak uygun olurmu bilemiyorum...

307 görüntü olarak güzel bir araba. tercih etmek istersenin forum da 307 kullanıcılarının yorumları mevcut. incelerseniz fikir sahibi olursunuz..ben olsam 307 almam..

son olarak bu üç araç dışında tavsiye isterseniz ford focus da bakabilirsiniz.. onun hb kasaları olur işte...

kolay gelsin..........

• peki fazedlim 2001 model bi bora aldım bunu 3-4 sene sonra satarken cok zararım olurmu ?
  • [Deleted by Admins]
  • 2000 model accord 2.0lara bakılabilir
  • zarar etmek istemiyosan 5000 ytl ye bir şahin al, 2 sene sonra 6000 ytl iste satarsın.. uğraşamam dersen en az 5000 ytl ye yine satarsın

araba zevk işi. hep söyleniyor. artık bir yatırım aracı değil...

bora nın fiyatı düşer.. megane ın düşmezmi..? veya 307 nin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gofret55

Arkadaşlar araba alıcaz 1-2 ay içerisinde 18-19 milyar para verebiliriz 1-2 aydan beri büyük bi araştırma içersindeyim 3 model arasında kaldım. Bu bizim İLK aracımız olacak bu karşılaştırmayı yaparken göz önünde bulundurmanizi istedigim şeyler
    1.Konfor, gözalımlığı
    2.Arza sıklıgı - parca fiyatı
    3.Uzun yol için ideal olması
    4.Yakıt tüketimi

arada kaldıgım 4 araç
    1.2001 model bora confrog
    2.2003 veya 2004 model megan2 bu kısa olanları 1.4 motor var sanırım
    3.307

Aklımdan gecen araclar bunlar öyle hız tutkunu değilim başka önerebileceginiz araclar varsa acıgım
    bu bilgilere gercekden cok ihtiyacım var karar vermek için tecrübelerinizden yararlnmam şart

Bu üçü arasında bora derim ama yakıt tüketimi parça fiyatı demişsiniz bora yazmışsınız

Arıza sıklığı demişsiniz 307 yazmışsınız.

Bunların arasında megane daha mantıklı ama hiçbir topicte meganı tavsiye etmemişimdir etmem de. Çünkü aynı fiyata çok daha güzel araçlar var.

Corolla ve civic tavsiye edeceğim ancak onların da ikinci el fiyatları çok yüksek şimdiye kadar hep yüksekti. Ancak 2 sene sonra bu ülkede ne olacağı belli olmadığı için belki de hepsinin birden piyasası bitecek. O yüzden bence parasının hakkını veren araçlara bakmakta fayda var.

Ayrıca civicin 2003 modeli, değil es donanımlı ls bile o fiyata bulunamaz. Bulunan da bellidir....!

2002 corolla terra bulunabilir. Uzun yol konforu iyidir tavsiye edebilirim ancak aynı fiyata 2004-2005 focus, 2004 astra da bulunabilir.

Sonuç olarak boranın uzun yol konforu çok iyidir, ancak lpg de bile çok yakar, ayrıca lpg masraf etmeniz gerekecek. Bir de lpg her zaman sağlıklı olmuyor. Ben polo aldım serviskesinlikle tavsiye etmediği gibi araçtaki herhangi bir arızada bilgisayar tespit edemiyor dedi.

Civiclerin uzun yol konforu çok da iyi değildir. Performansı iyidir, yakıtı da üzmez 1.6 ların arasında en az yakan diyebilirim (2001-2007) kasa için.

Tavsiye edeceğim en güzel araç 2004 focus comfort veya olabilirse ghia sedan olacak. Lpg uyumu da iyidir, ve lpg de hakikaten ekonomik oluyor.

Verdiğiniz seçeneklerden de megane sedan derim. Ancak o fiyata sedan 1.6 2004 model authentique modeli bulunabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: geremy

BORA tavsiye ederim.

Aynen.Alman dizaynı ve Wolkswagen'lerin ne kadar sağlam olduğu tartışılmaz.
  • bu dediğin her şeye seat cordoba uyuyor kardeş bu da örnekhttp://www.sahibinden.com/acil!_!_!_2004_seat_cordoba_signo_1_4_tdi_WQQaXQQ5654367WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 30 Haziran 2008; 19:34:21 >
  • Acemiyiz kelimesi ile bu modeller ve önerilen modeller uyuşmaz.Daha ucuz bir araca yatırım yapmanızı öneriyorum.19 milyar ile tecrübe kazanmanız 19 milyarınıza yazık eder 9 milyarlık araçla tecrübe kazanmanız 9 milyarınıza yazık eder.Ama para sizin tabiki de ben sadece paranıza yazık etmeyin derim.Bu yüzden önerim ayırdığınız bütçeyi geriye çekin ve ona göre araç tercihi yapın veya tercih konusunda yardım isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 30 Haziran 2008; 19:38:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.