Şimdi Ara

Cok Karmasik Bir Sorum Var. Yardim Lutfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mayis2018 e kadar yillarca TurkTelekom kullandim. Sonrasinda Haziranda Turkcelle faturasiza gectim. 2ay Turkcell i kaldiktan sonra Teknosacell faturaliya gectim, babama cihaz alabilmek icin. Kontrat isi bozuyor diye Turktelekoma doneyim dedim. İndirimli paketlerden ayni altyapi oldugu icin faydalanamiyormusum. Teknosacell de 1 ay kaldiktan sinra. Peki diyerek Turkcell magazasina girdim sordum, operator degistikten 1 ay sonra Turkcell faturasiza gecis yapabilirsin dedi. Eylul ayinda gectim de.

Simdiyse TurkTelekomun 20₺ alti faturasiz paketlerinden faydalanmak icin Musteri temsilcisini aradim. Bayan 90 gun gecmeli diyor. Teknosacellde 1 ay kalip Turkcelle gecis yapmisken bunda neden olmuyor? Bir bilen yok mu a dostlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 29 Kasım 2018; 12:7:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tamamen operatörün inisiyatifinde olan bir olay.

Turkcell, seni yeni müşteri olarak saymam için ve yeni müsteri kampanyalarından faydalanabilmen için en az 30 gün ve üzeri başka operatör müşterisi olman lazım diyor.

Turk Telekom'da ise bu süre 90 gün.

Vodafone'u bilmiyorum ama sanırım onda da 30 gündür.
  • OLMAYAN birşey yok İSTERSEN hattın açıldığı gün taşırsın diğer operatöre
    indirimli kampanyadan yararlanmak 90 gün şartı var 90 gün önce telekom hat kullanmamış olman lazım

Faturalı hatlarda 30 lira cezai bedel ödeyerek 90 gün şartını es geçebilirsiniz
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Aslinda BTK da bu sure 90gun olarak belirtilmisti diye hatirliyorum. Ancak Turkcell 30 gun biraz gecmisken beni geri kabul ettigi icin TT de de olur diye dusundum.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Faturasiz da 30₺ odeme durumu olmayinca mecbur 90 gun beklemek gerekiyor oyleyse.

• skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    BTK da belirtilen 90 gün olayı yeni hat alındığında geçerli olan bir durum. Yani yeni bir numara aldığınız zaman ilk 90 gün numara taşıma yapamıyorsunuz. Bu süre tüm operatörlerde ayni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Turkcell de diğer operatöre git açılsın hattın açıldığı gün tekrar başvur taşıma için Turkcell e gel en son kampanyalardan yararlandırıyorlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Turkcell de diğer operatöre git açılsın hattın açıldığı gün tekrar başvur taşıma için Turkcell e gel en son kampanyalardan yararlandırıyorlardı

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Anladim. Bu ayda bekleyelim bakalim

• teknosadan kredili vadeli faizsiz telefon alabilmek için zorunlu mu teknosacelle hattı taşıttırıyorlar hocam biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

teknosadan kredili vadeli faizsiz telefon alabilmek için zorunlu mu teknosacelle hattı taşıttırıyorlar hocam biliyor musunuz?
    Evet zorunlu. Faizsiz diye bir şey yok zaten. Herkes böyle sanıyor. Etikette faizli fiyatı yazıyor. Vade farksız diyorlar. Oysa faturayı eline aldığında görüyorsun ki iskonto uygulamış ve bunun üzerine senin aylar sonra ödeyeceğin tutar ile faturadaki tutar farklı. İng bank mobil uygulama üzerinden de görebilirsin bunu. Tavsiyem cihazı aldıktan sonra hattı başka operatöre taşı. Ben öyle yaptım. Kredi taksitlerini de mobil üzerinden ödedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: skyrime2828

Evet zorunlu. Faizsiz diye bir şey yok zaten. Herkes böyle sanıyor. Etikette faizli fiyatı yazıyor. Vade farksız diyorlar. Oysa faturayı eline aldığında görüyorsun ki iskonto uygulamış ve bunun üzerine senin aylar sonra ödeyeceğin tutar ile faturadaki tutar farklı. İng bank mobil uygulama üzerinden de görebilirsin bunu. Tavsiyem cihazı aldıktan sonra hattı başka operatöre taşı. Ben öyle yaptım. Kredi taksitlerini de mobil üzerinden ödedim.

Alıntıları Göster
    Bugün aldık telefon ingbank kredili 12 ay vadeli faizsiz şekilde. Hattı da teknocelle taşıttılar. Bi kaç gün sonra hat aktif olacak. Hattı yeniden başka hatta taşısam cayma bedeli olur sanırım. 12 ay taahhütlü tarife yapmışlardı

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Ceza odemezsin. Sadece indirimden faydalandığın aylık 10 20 TL ne ise onun parasını ödersin. Tabi yeni hat açıldıysa ne kadar süre kalmak zorundasın onu bilmiyorum.

Edit. ING bankasının mobil uygulamasında kredilerim seçeneğine gir. Orada ana para ve toplam kredi tutarı yazıyor. Aradaki farkı faturanda iskonto olarak görürsün. Dolayısıyla buna faizsiz diyorlar. Oysa dolaylı yoldan faiz ve nakit almak istesen iskontoyu zaten uygularlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 9 Mayıs 2019; 8:25:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyrime2828

Ceza odemezsin. Sadece indirimden faydalandığın aylık 10 20 TL ne ise onun parasını ödersin. Tabi yeni hat açıldıysa ne kadar süre kalmak zorundasın onu bilmiyorum.

Edit. ING bankasının mobil uygulamasında kredilerim seçeneğine gir. Orada ana para ve toplam kredi tutarı yazıyor. Aradaki farkı faturanda iskonto olarak görürsün. Dolayısıyla buna faizsiz diyorlar. Oysa dolaylı yoldan faiz ve nakit almak istesen iskontoyu zaten uygularlar
    ing mobil uygulamasına nasıl giriş yapılıyor, daha önce bi kaydım yoktu o bankada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.