Şimdi Ara

Çok kiloluyum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (21. 12. 99) tarihinde doğdum. Okula bir yıl geç başladım)

Evet arkadaşlar önce kilo alma nedenimi anlatayım ;

Evre 0-7(yaş): O zamanlar acayip zayıf bir çocuktum. Ailem kilo almam için çok emek harcadı istesem bile kilo alamıyordum...

Evre 8-9(yaş): 8 yaşımdayken yeni bir eve taşındık. Bana Büyük annem (ananem) baktı sayılır. Tüm sokak arkadaşlarımdan uzak bir hayatım oldu. Asosyal biri olmuştum..Gittikçe kilo almaya başladım .. Yaşıtlarımdan 5-10 kilo fazla idim.

Evre 10-11(yaş) : Bu zamanlar zaten kendimde şişman olduğmun farkına vardım. Tüm arkadaşlarım hem benden kısa hemde benden zayıf oldu.. Ve gittikçe kilo aldım.

Evre 12-15(şu anki yaşım) : Artık bende kilolar için spora başlamıştım basketbol (çok eğlenmedim kısa süre sürdü bıraktım) Karete-do (2 ay gibi bir süre devam ettirdim. Bırakma nedenim kilolu olduğum için her tarafım morarıyordu kilo bakımından fayda etmedi . Spordan geldiğimde daha fazla yiyordum :P ) en sonunda sadece yürüyüş yaptım ve gerçekten 3-4 kilo verdiğmi gördüm.. Tabi mutluydum fakat bu zamanlarda teog felan işin içine girince bırakmak zorunda kaldım. Ayrıca benimle yürüyüş yapacak kişi bulamıyordum. Şuan öğretmenlerim bile beni zayıflatma derdindeler ne yapacağım bilmiyorum.

Şu an 1.80 boy - 99.1 kilo (tartıya sadece mutlu zamanlarımda çıkıyorum 3 rakamları görmemek için :P)

Ve şuan yaz için spor planlarım var yine bir dövüş sporu belkide sadece yürüyüş yaparım .. Evet zayıflatmak için tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XlozethProcyon -- 25 Mayıs 2014; 13:26:35 >

• Boğazını tutarsan zayıflarsın şekerli içecek filan içmiyceksin inersin.
  • konumu okursan ve yaptıklarımı yaparsan çok mutlu olursun

http://forum.donanimhaber.com/m_92299353/f_//tm.htm#92305780
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen gerçekten güzel ama bizde genetik olarak hızlıca ağız kuruması var . Diyabet hastası değilim ama soğuk bir içeceğe dayanamıyorum. Su'da bu kuruluğu geçirmiyor..
  • boğazla falan alakası yok , düzenli bir hayatın olacak ve spor yapacaksın... başka türlü kilo veremezsin
    2 sene önce 86 kiloydum , 2 ay spor salonuna gittim , koşu bandı , bisiklet , ıvır zıvır şeyler , 16 kilo verdim 2 ayda , boğazmıdanda hiçbirşey kısmadım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustCake

(21. 12. 99) tarihinde doğdum. Okula bir yıl geç başladım)

Evet arkadaşlar önce kilo alma nedenimi anlatayım ;

Evre 0-7(yaş): O zamanlar acayip zayıf bir çocuktum. Ailem kilo almam için çok emek harcadı istesem bile kilo alamıyordum...

Evre 8-9(yaş): 8 yaşımdayken yeni bir eve taşındık. Bana Büyük annem (ananem) baktı sayılır. Tüm sokak arkadaşlarımdan uzak bir hayatım oldu. Asosyal biri olmuştum..Gittikçe kilo almaya başladım .. Yaşıtlarımdan 5-10 kilo fazla idim.

Evre 10-11(yaş) : Bu zamanlar zaten kendimde şişman olduğmun farkına vardım. Tüm arkadaşlarım hem benden kısa hemde benden zayıf oldu.. Ve gittikçe kilo aldım.

Evre 12-15(şu anki yaşım) : Artık bende kilolar için spora başlamıştım basketbol (çok eğlenmedim kısa süre sürdü bıraktım) Karete-do (2 ay gibi bir süre devam ettirdim. Bırakma nedenim kilolu olduğum için her tarafım morarıyordu kilo bakımından fayda etmedi . Spordan geldiğimde daha fazla yiyordum :P ) en sonunda sadece yürüyüş yaptım ve gerçekten 3-4 kilo verdiğmi gördüm.. Tabi mutluydum fakat bu zamanlarda teog felan işin içine girince bırakmak zorunda kaldım. Ayrıca benimle yürüyüş yapacak kişi bulamıyordum. Şuan öğretmenlerim bile beni zayıflatma derdindeler ne yapacağım bilmiyorum.

Şu an 1.80 boy - 99.1 kilo (tartıya sadece mutlu zamanlarımda çıkıyorum 3 rakamları görmemek için :P)

Ve şuan yaz için spor planlarım var yine bir dövüş sporu belkide sadece yürüyüş yaparım .. Evet zayıflatmak için tavsiyelerinizi bekliyorum...

2000'de doğdum boy 1.85 kilo 101 ama yazıldım zaten spor salonuna 104 ten felan düştüm 101 e

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Alakası var ben sporsuz 118 den 98 e indim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok yakışıklıyım
    6 yıl önce açıldı
    Çok Kıllıyım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1000000 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyebileceğim iyi bir rejim :)
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama dediğin gibi düzenli bir hayat yok bende 2. sınıftan sonra hep gece 2-3 lerde yatmaya başlamıştım şuan sabahçı biriyim yine en erken 1 de yatıyorum...
  • Kasım ayında 85 üstü kiloydum şimdi ise 65 kiloyum abur cubur yeme,her öğün yemeğini ye(ara öğünler dahil) ve spor yap zayıfladığını görünce devam ediyorsun zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NapoLionTR N kullanıcısına yanıt
    Bende şuan bunun kanaatinde olabilirim gerçekten pc başında 7-8 saat çıkmıyorum en iyisi düzenli beslenmek.. Spor içinde sadece günde 1saat yürüyüş diye düşünüyorum baktım zayıflıyorum belki bölgesel yerler içinde zayıflarım ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.