Şimdi Ara

Çok iriyim ama güçsüzüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaş 26 boyum 1.93 kilom 117. baya iri yarıyım cüsse var ama güçsüzüm. yani mesela bir eşya taşıcaz taşırken zorlanıyorum. kollarım falan zor dayanıyor. karşımdaki benden daha zayıf ve ufak tefek ama o daha rahat taşıyor. bileğim ve ellerim de zayıf. 15 yaşındaki yeğenim 6 aydır bodye gidiyor. benim yarım kadar cüssesi var ama elimi bir sıkıyor acıtıyor baya. yani güç denemesi için el sıkışırız ya o benden daha çok sıkıyor. benim yarım kadar adamla güreşiyoruz ama beni ittiriyor hayvan gibi ben ona karşı koyamıyorum. vücudum baya yağlı. kaslarım mı zayıf acaba. ama yumruk gücüm iyi. kollar ağır olduğu için kodum mu oturtuyom ama sadece onunla olacak değil. napsam beyler.

• Agirlik calis kilo veremesen bile sana güç katar hatta zayif olup kaslı olanlarsan daha guclu olabilersin,misal dunyanin en guclu adamlarina bak hepsi gobekli yagli adamlardir ama icten kaslidirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor yapmıyorsun kas kütlen az sonra güçsüzüm diyorsun. =)
  • İstersen 200 kilo ol.Yağ ile kas ayrı şeylerdir.
  • Kilonun çogu yag olunca guclu olmuyorsun.

• 1.80 boyum var 90kiloyum . Bende de kısmen sendeki sorun var. Kasım az benim . Sorunum bu . Kollarımda kas yok . Ağırlık çalışmak lazım . Hatta kiloyu body çalışarak vermek lazım

• Hocam bir rahatsızlık durumu olabilir. Bence uzman bir Nöroloji doktoruna görünün derim. Kas hastalıklarının bünyeden bünyeye değişen ve 100den fazla çeşiti var...
    inşallah değildir tabi ki ama tedbir almakta fayda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kiloluyum.,,
    11 yıl önce açıldı
    Çok Kıllıyım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Halk arasında buna kofti diyoruz

• yağdan
  • sağolun beyler. kilo vermem lazım ama bir yandan kas da çalışcam.
  • istersen 200 kilo ol kas yapmadıkça güçsüz bir şişko olarak kalacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

istersen 200 kilo ol kas yapmadıkça güçsüz bir şişko olarak kalacaksın

peki ya kas çalışıp kaslı bir şişko olsam nasıl olur?
  • bu ne saçma mantık, şişko olmak güçlü olmayı gerektirmez. uzun süreli güç için bir kere vücudunuzun antrenmanlı ve kaslı olması gerekir. şişko kişiler sadece ani hareketlerde kısa süreli güç verebilir.

sana tavsiyem; spor yap ve kilo ver.
  • Öyle olur bak zaten güç yarışmacıları baya şişman oluyor.Benim bildiğim Zydrunas Savickas var adamın göbek almış başını gitmiş ama dünyanın en güçlü adamlarından biri.
  • sen eşyayla birlikte kendini de taşıyorsun o yüzden biraz :)
    kilo verirsen daha rahat edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Öyle olur bak zaten güç yarışmacıları baya şişman oluyor.Benim bildiğim Zydrunas Savickas var adamın göbek almış başını gitmiş ama dünyanın en güçlü adamlarından biri.

Onların kilosuyla beraber kas oranı da yüksek oluyor. Mr. Olympia bb'cileri de aynı şekil.

Ekleme: Aynı şeyi demişsin zaten pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 20 Ağustos 2015; 20:19:31 >
  • Hamlanmissin

• Boyum 1,83 kilom 88-90 arası değişiyor.%20 yağ %38 kas kütlem var(Tartının yalancısıyım) . 113 kilodan 83 e kadar düştüm 30 kilo verdim. 113 ken güçsüz değildim ama kondisyonuö düşüktü, şuan her ne kadar tekrar kütle kazanaraktan kilo almış olsam da spora ara verdim bir süre.Çalışınca herşey olur arkadaşlar.Before after konusucaçmayı dahi düşündüm fakat kız arkadaşımdan ayrıldım vs hayırlatmaması için bir süre erteledim. Eğer istek olursa konu açıp isteyen arkadaşları bilgilendirebilirim veya burdan da olabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Badiye başla ve ekmeği kes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Boyum 1,83 kilom 88-90 arası değişiyor.%20 yağ %38 kas kütlem var(Tartının yalancısıyım) . 113 kilodan 83 e kadar düştüm 30 kilo verdim. 113 ken güçsüz değildim ama kondisyonuö düşüktü, şuan her ne kadar tekrar kütle kazanaraktan kilo almış olsam da spora ara verdim bir süre.Çalışınca herşey olur arkadaşlar.Before after konusucaçmayı dahi düşündüm fakat kız arkadaşımdan ayrıldım vs hayırlatmaması için bir süre erteledim. Eğer istek olursa konu açıp isteyen arkadaşları bilgilendirebilirim veya burdan da olabilir...

Bilgilendir yazmak istiyorum ama elim varmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.