Şimdi Ara

Çok kiloluyum, kızlar bana bakmıyor :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 108kgyim Boyum 1.83 ve hiç sevgilim olmadı Bunu kilo vermeden halletmenin bir yolu yok mu ??

• Yoh.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcia -- 23 Eylül 2014; 2:20:54 >
  • Ula az ye kilo ver.Bi' de kilo vermeden başka yol arıyor
  • Kilo verince de bakmayacaklar. O yüzden kilo verip, kafanda yarattığın bahaneyi elinden alma.
  • Kisin soguk havalarda giderin var gibi ama yazin bunaltirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Kilo verince de bakmayacaklar. O yüzden kilo verip, kafanda yarattığın bahaneyi elinden alma.

Niye hocam ? Tipim o kadar kötü değil bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapman gereken hiçbirşey yok. yapmaman gereken tek şey çok yemek yemiceksin. Zor olmasa gerek, bol bol su iç tıka kendini tuzlu şeyler atıştır susarsın.
  • Benim boy 1.85 kiloda 135 ben umursamıyorum hayatta herşey bir arada olmaz birini tercih etmen gerekir.Şahsen o nefis yemekleri ağzıma tıktığım anda ki zevki bir kızın vereceği zevke tercih ederim.Hayatı o kadar ciddiye alma alabildiğin kadar zevk al hayallerini ideallerini gerçekleştir.Bakmıyorlar mı sana ***** et çirkinmisin **** et kendini sev kendinle gurur duy sen sensin yav dünyada hiçbir kimse sana benzeyemez sen eşsizsin.Sandığından daha önemlisin bu kainatta sen kendini sevmezsen ve saygı duymazsan kimse seni sevmez ve saygı duymaz.Kendine değer ver ve gör herkes sana nasıl değer veriyor.Kendinin ve gücünün farkına var.

Edit:Benim 3 tane oldu biri 2 hafta diğeride 3 ay felan sürdü ama ben karı-kız olaylarından haz etmiyom gereksiz bir hadise benim için karakterime ters.Sıkılıyom ben ruhum bunalıyo benim için en güzeli tek tabanca.Sende senin için en güzelini seç ve o yolda yürü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitechapel -- 23 Eylül 2014; 2:30:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Kilo verince de bakmayacaklar. O yüzden kilo verip, kafanda yarattığın bahaneyi elinden alma.

Niye hocam ? Tipim o kadar kötü değil bence

Tipin kötü değilse kafanda yarattığın "şişmanım o yüzden kız arkadaşım yok" düşüncesinden kurtul. Bir sürü şişman erkeğin sevgilisi var. Bahane bulmayı bırak ve kızlarla konuş. Kız arkadaşın olmaması 108 kilo yüzünden değil, çekincelerin yüzünden.
  • O zaman cene skillini kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss at da bakalım genç ceday

• quote:

Orijinalden alıntı: Monstrosity

Benim boy 1.85 kiloda 135 ben umursamıyorum hayatta herşey bir arada olmaz birini tercih etmen gerekir.Şahsen o nefis yemekleri ağzıma tıktığım anda ki zevki bir kızın vereceği zevke tercih ederim.Hayatı o kadar ciddiye alma alabildiğin kadar zevk al hayallerini ideallerini gerçekleştir.Bakmıyorlar mı sana ***** et çirkinmisin **** et kendini sev kendinle gurur duy sen sensin yav dünyada hiçbir kimse sana benzeyemez sen eşsizsin.Sandığından daha önemlisin bu kainatta sen kendini sevmezsen ve saygı duymazsan kimse seni sevmez ve saygı duymaz.Kendine değer ver ve gör herkes sana nasıl değer veriyor.Kendinin ve gücünün farkına var.

Edit:Benim 3 tane oldu biri 2 hafta diğeride 3 ay felan sürdü ama ben karı-kız olaylarından haz etmiyom gereksiz bir hadise benim için karakterime ters.Sıkılıyom ben ruhum bunalıyo benim için en güzeli tek tabanca.Sende senin için en güzelini seç ve o yolda yürü

Yaa neden pantolon bulamiyorum?
    -Pardon beyler ben üstünüm

• quote:

Benim boy 1.85 kiloda 135 ben umursamıyorum hayatta herşey bir arada olmaz birini tercih etmen gerekir.Şahsen o nefis yemekleri ağzıma tıktığım anda ki zevki bir kızın vereceği zevke tercih ederim.Hayatı o kadar ciddiye alma alabildiğin kadar zevk al hayallerini ideallerini gerçekleştir.Bakmıyorlar mı sana ***** et çirkinmisin **** et kendini sev kendinle gurur duy sen sensin yav dünyada hiçbir kimse sana benzeyemez sen eşsizsin.Sandığından daha önemlisin bu kainatta sen kendini sevmezsen ve saygı duymazsan kimse seni sevmez ve saygı duymaz.Kendine değer ver ve gör herkes sana nasıl değer veriyor.Kendinin ve gücünün farkına var.

Çok güzel yazmışsın, teşekkürler..Ama benim hiç sevgilim olmadığı için nasıl bi his merak ediyom

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

Yaa neden pantolon bulamiyorum?
    -Pardon beyler ben üstünüm

• boyu belli bir yaştan sonra uzatamazsın ama kilo her yaşta verebilirsin o yüzden kafana takma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

boyu belli bir yaştan sonra uzatamazsın ama kilo her yaşta verebilirsin o yüzden kafana takma.

Bu sözleriniz bana özgüven veriyor! Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.