Şimdi Ara

çok kısa bir sorum olacak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR RESİMDEKİ O SİLİK SİMGELER NEDİR SİLİYORUM GİTMİYOR BİRTÜRLÜ BUNLARI NASIL YOK EDEBİLİRİM?
     çok kısa bir sorum olacak ??

• Konu yanliş yerde ama anlatayim. Siz gizli dosyalari ve sistem dosyalarini acmişiniz. Kolay bir yolla cozebilirsiniz. ama işletim sistemi win8 sanirim. win8 icinhttp://www.windowsum.com/2012/08/10/windows-8-de-klasor-ve-dosya-gizleme/ burda anlatmiş. Bu adimlarin tamamen TERSİ yani o tik koyuyorsa sen kaldircan iyi geceler
  • Telefondan girdiğim için sanırım konuyu yanlış yere açtım çok teşekkür ederim hocam cevabınız için ama bir sorum daha olacak bilgisayarı sıfırlıyorum suan asus n56vz kullanıyorum sürücüler i kendisi otomatik olarak yüklermi pc? yani asusun kendine ait cok güzel yazılımları vardı bilgisayarın içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlarin verdigi cd varsa yada dvd belki olabilir. Mesela benim acer bir laptopum var. f10 basinca format atiyor hic zorlamadan. pc ilk acildiginda otomatik yazilimlari herşeyi yukluyor. yani fabrika ayarina getiriyor. o asusun durumuna baglidir. biraz asus notebooklara format atma diye googleden araştirabilirsin.
  • Evet bir cd verilmişti kutu içeriğinde. Yükleme sona erdiğinde sürücüler kuruluydu ama sanırım yine bikaç sürücü eksik çünkü fazla sayıda program vardı. Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.