quote:Orijinalden alıntı: M A R E Ş A LLa yeter bea,bi kontrol edin formu da öyle verin....Nedir bu fakelerden çektiğimiz. çok komikmiş
quote:Orijinalden alıntı: M A R E Ş A LLa yeter bea,bi kontrol edin formu da öyle verin....manyak komik
quote:Orijinalden alıntı: M A R E Ş A LLa yeter bea,bi kontrol edin formu da öyle verin....sende mi benim avatardan kullanıyon eheh eh ama ben fenerliyim
quote:Orijinalden alıntı: HITM@Nmanyak komik Alıntıları Göster süper senbeni gülldürdün allahta seni güldürsün bu arda 24 yıl oldu demi
quote:Orijinalden alıntı: UcanHollandali süper senbeni gülldürdün allahta seni güldürsün bu arda 24 yıl oldu demiAlıntıları Göster çok komik yaw
quote:Orijinalden alıntı: emure çok komik yawAlıntıları Göster FENERBAHÇE 1907' de kuruldu hatırlatırım
quote:Orijinalden alıntı: EverQuesTAlıntıları Göster bide bunun teneke versiyonu vardi dun futbol bolumunde resmi vardi kaldirmislar ama
quote:Orijinalden alıntı: EverQuesTAlıntıları Göster yeni nesil fenerliler renkli TV de hiç kupa zaferi yaşayamadılar değil mi ya..?
quote:Orijinalden alıntı: Idontknowyeni nesil fenerliler renkli TV de hiç kupa zaferi yaşayamadılar değil mi ya..? Alıntıları Göster koptum yaaa
quote:Orijinalden alıntı: inuyashahehe hehe çok komikmiş ölcem şimdi Alıntıları Göster up herkes görsün
quote:Orijinalden alıntı: biologist hehuehheeeAlıntıları Göster fenerliyim ama tebrik etmem lazım...süper bi espri olmuş...hala gülüyorum yaaaaaaaa....
quote:Orijinalden alıntı: O_S_M_N_8_9fenerliyim ama tebrik etmem lazım...süper bi espri olmuş...hala gülüyorum yaaaaaaaa....Alıntıları Göster zuahahahaha fenerliyim ama komik yapmışsınız lem :))))
quote:Orijinalden alıntı: No_NicKzuahahahaha fenerliyim ama komik yapmışsınız lem :)))) Alıntıları Göster fenerliyiz gururluyuz sonuna kadar böyle maymun olmayı hak ediyoruz
quote:Orijinalden alıntı: thedevilslieutenantfenerliyiz gururluyuz sonuna kadar böyle maymun olmayı hak ediyoruzAlıntıları Göster ABİ BU NE YA KIRILDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM