Şimdi Ara

çok merak ettiğim bir konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar öncelikle selam. 1 yıla yakın süredir Z kullanıyorum ve Android'e bu telefonla geçtim.

Dikkatimi çekti ve Android telefonların hepsinde yaşanan bir sorunmuş sanırım. Ama benim telefona özel sanıyordum ben.

Telefon belli aralıklarla takılmaya, yavaşlamaya başlıyor. Oyun oynarken falan da değil. Bildiğiniz bir yerden sonra kasmaya başlıyor yani.

Bu kasma olay başladığında vipe mı deniyor tam adını bilmiyorum da(açma tuşu+Volume up tuşu) vipe yapıyorum ve telefon eski haline dönüyor ancak bir süre sonra yine kasmaya başlıyor.

Telefonda root yok 4.4 yüklü. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Bunun önüne geçmenim kesin bir yokunu arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel. Bir bakabilirseniz? Bu arada söylemeyi unuttum temizleme uygulamalarını da kullandım fayda etmedi arkadaşlar...

• neodyum kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kasma genel telefon sorunudur, belli bir kullanımdan sonra her telefon kasar.Yapman gereken ayda bir falan telefona format at.Ön belleği her zaman temiz tut, boşa uygulama yükleme.Günlük telefonu açık kapat, gece yatarken falan.Root olsa ona göre güzel romlar var fakat değilmiş.Dediğim gibi bunları yaparsan daha stabilize olur.Sorun hala devam ederse formattan sonra detaylı yazarsan çözüm için uğraşırız bir sıkıntı olup olmadığı konusunda.Şimdilik benden bu kadar, iyi geceler :)
  • ben 3 ayda bir formatlıyordum temizz
  • Teşekkür ederim dostlar anlaşılan düzenli olarak resetlemem gerekecek telefonu:)

• Vipe yapinca kullanici ayarlari veya dosyalar siliniyor mu fabrika ayari gibi?

• neodyum kullanıcısına yanıt
    Sizin yerinizde olsam telefonu 4.3 sürümüne geri düşürürüm Z nin en stabil sürümü 4.3 çünkü
    Bu arada Son çıkan 4.4.4 güncellemesini yaptınız mı

• @Maderlash silinmiyor hocam.

@atp96 kurdum. Yeni güncellemeden çok memnunum hocam açıkçası. Yani 4,3'e dönmek istemiyorum pek. Gerçi bahsettiğim takılmalar 4.3'te de oluyordu açıkçası...

• merhabalar...
    açıkçası iphone ile diğer android marka tlf ların hemen hemen hepsini kullandım ve dikkattimi çeken şey ne oldu biliyormusunuz androidin 2.5 işlemcili telefonu iphone 4 kadar stabil çalışmıyor olması ...hızlıdır demiyorum arkadaşlar stabil diyorum aynı oyunu iphone 4 açıyorsunuz kasılma yok ama and.te açıyorsun kasılıyor...
  • Telefonunuz eskidi artık değiştirme vakti.
    Snapdragon 400 veya s4 pro vardı galiba artık 1000 tl altı telefonlarda bile en kötü Snapdragon 600 var kaldıki sizin cihazda full hd çözünürlükte ekran var.Birde o temizleme programları açık uygulamaları kapatır ama o uygulamalar tekrar kendi kendine açılır bu yüzden bataryanız daha hızlı tükenebilir kasmalar olabilir.

• Hoppalaa Neyse o zaman güçlü bir işlemci ve bataryaya ihtiyacım var demektir. Note düşüneceğiz ne yapalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.