Çok mu beyaz görünüyorum çevremdeki insanlar bazen kansızmısın falan gibi ilginç sorular soruyor.Hayır sağlık sorunum falanda yok....
quote:Orijinalden alıntı: Trc550404 Çok mu beyaz görünüyorum çevremdeki insanlar bazen kansızmısın falan gibi ilginç sorular soruyor.Hayır sağlık sorunum falanda yok.... Bağyan misin
Kaşlarına ve gözlerine bakılırsa kızsın. Burnunun aşağısını da kapatma sebebin cinsiyetini ifşa etmemek olsa gerek.Güzel bir kız değilsin.
quote:Orijinalden alıntı: Trc550404 Tövbe nerden çıkardın böle bir düşünceyi... Aynı fotoğrafın tam halini ekle yanılt beni.Yada yüzünün tam çıktığı başka bir fotografını . ;)
quote:Orijinalden alıntı: Sh00t3r_DoguKanquote:Orijinalden alıntı: Trc550404 Tövbe nerden çıkardın böle bir düşünceyi... Aynı fotoğrafın tam halini ekle yanılt beni.Yada yüzünün tam çıktığı başka bir fotografını . ;)Alıntıları Göster Kardes bir sey dicem, beyaz senin yaninda kenyali gibi durur.
quote:Orijinalden alıntı: Mitralyoz16Kardes bir sey dicem, beyaz senin yaninda kenyali gibi durur.Alıntıları Göster normalsin, karadenizde bolca var bu ten renginde insan. anadoludaysan öyle sormaları normal.
quote:Orijinalden alıntı: Mitralyoz16Kardes bir sey dicem, beyaz senin yaninda kenyali gibi durur.Alıntıları Göster güzel kızsın , sevgilin var mı ?
quote:Orijinalden alıntı: JampolPapa normalsin, karadenizde bolca var bu ten renginde insan. anadoludaysan öyle sormaları normal. Karadenizliyim ancak sıkıntı var karadenizde bir esmer akını var sınıfımdaki çocukların çoğu esmer yada bronz...(samsunluyum)
quote:Orijinalden alıntı: Guest-E1825AD4Anormalsin, karadenizde bolca var bu ten renginde insan. anadoludaysan öyle sormaları normal.Alıntıları Göster Ten rengi değil de kaşlar hiç doğal durmuyor nedense.
quote:Orijinalden alıntı: Trc550404 Çok mu beyaz görünüyorum çevremdeki insanlar bazen kansızmısın falan gibi ilginç sorular soruyor.Hayır sağlık sorunum falanda yok.... Gayet iyi hocam avrupalı gibisiniz işte daha ne olsun